Me, myself & I


Bilderna är tagna av min älskade och fantastiska bästavän Malva  ♥

todays outfit






Crazy women





Lego House


My new love



Jaha så här har min dag sett ut eller ja snarare eftermiddag. :) Jag har spendarat några timmar med min kärlek nutella. ;) Hahah nej men jag har haft utvecklingssamtal som gick superduper och kollat lite på film och myst med mina kära vänner. Jaha men nu ska jag ta och kolla på robinsson och måla mina fina naglar så vi hörs lite senare eller imorgon. :)

Grillkväll

Här är lite sena bilder från en grill kväll med mina underbara vänner i sommras♥




#outfit

 




underwater


Match

Hejsan hoppsan på er kära läsare. :) Ja just nu sitter jag och förbereder mig för matchen som är om ungefär 1 timme tror jag. Egentligen skulle jag inte ha spelat denna match p.g.a min tå men jag känner att det är mycket bättre nu så ja då fick jag spela. :)

Dance song

 

Grekland

Ps. dessa bilder är INTE tagna med min systemkamera, dom är tagna med en undervattenskamera och en vanlig kompaktkamera. :)
 

Tillbaka

Hejsan kära läsare. :) Jag är hemskt ledsen att jag inte har bloggat men jag har tagit en lite paus och njutit av dom sista sommarlovsdagarna. :) Men nu har skolan dragit igång igen (vilket den gjorde för mig idag) så nu ska jag börja blogga igen. Somsagt så drog skolan igång idag kl 9.30 men jag var tvungen att vara på vårdcentralen vid 8.00 p.g.a min tå/tånagel... Det hände inte direkt något speciellt i skolan vi hade bara 1 timmes dag så det var inte så jobbigt. ;) 
 
Lite bilder från mitt sommarlov. :)

Lonboard


Gårdagens Outfit


UNG08


Morgon blomm

 

Bulgarien #4


Bulgarien #3


Nät shopping

Hejsan, jaha idag har jag inte gjort så mycket förutom att nät shoppa eller snarare sagt "valt ut" kläder som jag vill att pappa ska köpa. :) Och lite senare så blir det att fara iväg till IKEA med pappa för att köpa lite nya saker eftersom att jag ska göra om mitt rum. :) Jag ska tyvär inte heller på träningen för att jag har ont i min höft, fick en spark där på cupen och jag har fortfarande onte men det går nog snart över. 
Nu ska jag fortsätta kika på kläder sä hörs vi senare. :)

Tillbaka

Förlåt så hemskt mycket för att jag inte har bloggat men jag har faktiskt tagit en paus vilket ni kanske har märkt. ;) Under min paus så har jag varit i Grekland och nu i helgen har jag varit på cup med mitt underbara lag. :) Vi har haft det helt underbart och bott i en scoutstuga och suttit vid läger elden, haft spök stunder (^^), tävlingar, matat hästar och bara skrattat. :)  Kan inget annat en säga att det var helt underbart. :)
Och nyss så vandrade jag över till pappa och ska gå och köpa lite mat till mig själv så vi höres senare. :)
 

RSS 2.0