Ut och gå

Ska ta och gå hem till mamma om ungefär 10 minuter med pappa eftersom att jag inte klarar att gå med väskorna och kryckorna.. Och sedan ska jag typ äta och packa och sedan ta bussen till några kompisar.^^
Är kär i pappas solglasögon, kanske "råkar" lånar dom.^^

Ledig måndag

God morgon allesammans! :D
Jag vaknade för för 3 timmar sedan och har redan hunnit duscha, fixat mig lite, packat alla saker till mamma och ätit frukost. Känner mig stolt som gick upp så tidigt och hunnit allt som jag ska. ;)
Ska bara städa lite och sedan sminka mig och byta om och ta mig till mamma hur, det nu kommer gå med kryckor och allt.. Och sedan så blir det att packa igen och åka iväg. Till vem/vilka får ni veta senare. ;)
Men nu ska jag städa och dunka "sommar-musik" ett tag.^^
Mysig "dusch-stund" i morse. ;) (sjukt dålig bild...)

Njutit

Har legat ute i solen i flera timmar och bara njutit av värmen och läst den mörka materian del 1 - guld kompassen. ;) Och ska nu fortsätta denna underbara dag med att äta jordgubbar med familjen. :)

Promenad

Har tänkt gå ut på en promenad med pappa och dricka 100 glas vatten för att få min huvudvärk att släppa.. Så vi hörs senare.

Prinsen & jag 4

Hahahahhahaahhaha, shit vad jag älskar prinsen & jag filmerna. ;)

God morgon

God morgon på er.
Vaknade för ett litet tag sen och ligger i sängen och segar lite. ;)
Har tänkt gå upp och äta frukost nu och sen så har jag ingen aning om vad jag ska göra... Men nu ska jag äta så vi hörs senare. :)

halv sover

Just nu ligger jag och kollar på en film med familjen och alla ligger typ och halv sover, haha rolig familj. ;) Nej men nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi i morgon ...

Dagens outfit

Tröja-H&M / Linne-H&M / Tighst-H&M

Guldkompassen

Nikon D5100 / 18-55mm
Just nu ligger jag i soffan och kollar på guldkompassen och vilar mitt knä. Är sjukt trött efter att ha vart ute hela dagen så nu ska jag vila så vi hörs senare. :)

Ben&Jerry's

Sitter ute i den underbara solen och äter BEN & JERRY glass och dunkar min "sommar-spotifylista" och solar, så sjukt skönt. :D Har tänkt fortsätta med det ett tag till och sendan ska jag försöka få tag i Malva... ;)

Lördag

God morgon allesammans! :)
Vaknade för inte så länge sen och ska strax gå ner och äta frukost i vår solen. :)
Har sen tänkt gå till ica med pappa och köpa mat för att grilla ikväll! :D Och sen ska jag nog ut och fota igen eftersom att jag är förälskad i vädret. ;) Så det blir helt enkelt en ute dag idag. ;)

Tacos

Har precis ätit lite tacos med pappa och lillebrorsan min. :) Och sitter nu och kollar på tv och vill att Malva ska ringa mig, så om du ser det här kan du göra det?
Har tänkt fixa med "lite hemlisar" som jag och Malva brukar kalla det. ;) Och mysa lite med familjen och sedan så får vi se vad som händer, det beror på om jag kan få skjus så att jag kan kolla på matchen (får inte spela-.-) i morgon för den är ganska tidig så det gäller vell att gå och lägga sig ganska tidigt om jag ska med. Men vi får se hur det blir med det...

Vår

Nikon D5100 / 18-55mm

Ut och fota

Kom hem för 40 minuter sedan ungefär och sitter och dricker en oboy och vilar efter att ha lyckats ta mig hem från Malva..
Ska gå ut och fota en liten snabbis så snart jag druckit upp min iskalla oboy. ;)

Malva,Lina & Emelie

Hejsan på er! :)
Just nu sitter jag hemma hos Malva och väntar på att Emelie & Lina ska komma. Vi ska fota så vi hörs senare: ;)


FREDAG

God morgon på er allesammans! :)
Är på super bra humör idag! :D Förmodligen eftersom att det är FREDAG och sol ute. :)
Håller i alla fall på att äta frukost framför ett fönster så att jag kan sitta och kolla ut på det fina vädret. ;) Ska snart ta och fixa det sista för att sedan gå vid kvart i.
Så nu ska jag äta klart min frukost så hörs vi senare. ;)

Kryckor

Kom precis ut ur duschen och känner att jag kommer somna när som helst eftersom att jag är helt slut efter idag.
Har vart hos sjukgymnasten, vart på någon sak i min lillebrors skola och då fick jag kryckor av pappa... Och sedan så gick vi iväg på hans match och sedan så handlade vi och sen så lyckades vi på något sätt ta oss hem. Och nu är jag helt slut i hela kroppen och speciellt i knät. Känner för att gå och lägga mig och sova snart annats så kommer jag nog decka i soffan. :)
Nej men nu ska jag stänga av datorn och vara social mot familjen. :)

Äntligen hemma

Åhhhhh vad skönt! Nu är jag äntligen hemma och kan lägga mig ner i soffan och slappna av.
Ska äta pankakor nu så jag bloggar så fort jag ätit klart. :)

Torsdag

God morgon på er.
Just nu så håller jag på att äta frukost och ska gå om ungefär en kvart så jag börjar få lite småbrottom men är nästan helt klar så jag orkar inte stressa. Har lockigt hår idag kan men inte jätte lockigt men det blev helt okej ändå.
Nu ska jag fixa och packa det sista så vi hörs senare. :)
(bildrepris)

Dripp Dropp Dripp Dropp

Nikon D5100 / 18-55mm

Det blev några helt okej bilder eller vad tycker ni? :) Min personliga favorit är den sista vilken är eran?

Heart Skips a Beat


Redigering

Håller just nu på att redigera bilderna som jag tog för en liten stund sen. Kan någon lista ut vad det är? :) Haha nej men det är nog inte så svårt att lista ut det. ;)
Men nu ska jag fortsätta med det så att ni får se resultatet någon gång. :)

Duschat

Kom precis ut ur duschen och ska alldeles strax fläta håret och så får jag hoppas att dom här lockarna blir bättre än dom idag... Tänkte även göra en liten videoblogg och fota lite eftersom att "någon" (Malva^^) tyckte att jag skulle göra en videoblogg så hade tänkt göra det senare ;)
Men nu ska jag i alla fall fläta håret så vi hörs senare.

Hemma

Kom hem för ungefär 40 minuter sen och sitter just nu och kollar på tv och ska ta en värktabblet eftersom att mitt knä domnar bort av smärta just nu... Usch det gjorde så sjukt ont att gå hem. Nej nu ska jag inte gnälla för mycket så ska gå och ta en värk tabblet så hörs vi lite senare.
Jag är knäpp so what ;)

God morgon

God morgon på er alla läsare :)
Känner mig ganska pigg idag även fast jag bara sov 5 timmar... Fast jag har sovit sjukt bra så det är nog därför.
Just nu sitter jag i alla fall kollar på tv, äter frukost och ska alldeles strax fixa håret. Antingen lockar eller fläta eller en vanlig toffs. Ska fixa det nu och sedan gå till skolan om ungefär 40 minuter.
Så vi hörs efter skolan :)
Det underbara vädret igår och ungefär samma väder i dag ;)

Barcelona-Chelsea

Just nu ligger jag och kollar på fotboll Barcelona-Chelsea. Heja Barcelona! :D♥ Hahaha som ni kanske märker så är jag ett "litet" sportfreak ;) Jag älskar verkligen att kolla på (nästan) all sport haha känns som om jag är den enda som tycker så men jag har ju alltid vart lite udda så ;)
Men nu ska jag ta och kolla klart så vi hörs senare.

Våren

Nikon D5100 / 18-55mm

Español

Sitter just nu i soffan och pluggar inför spanska provet och dricker te för att bota huvudvärken som jag fick efter att ha sovit i 2 timmar :$ Ingen trött tjej här, nej nej absolut inte.
Nej men nu måste jag ta tag i spanskan eftersom att provet är i morgon så vi hörs när jag har pluggat klart.

Nytt

Som ni kanske har märkt så har jag en ny hedder vilket är ett "bildspel" och bilden här ovanför är en av bilderna i bildspelet ;)
(tryck på F5 om du inte ser)

Inget allvarligt

Kom nyss hem från läkaren och donken.
Det gick bra hos läkaren, han sa att det inte var något allvarligt men jag måste typ vila och ta det lugnt och inte göra så mycket förutom att träna jätte mycket sjukgumnastik men jag får  tyvär inte träna fotboll på ett tag. Har lite svårt att förklara vad som är fel för då måste jag skriva alla fel jag har på knäna eftersom att skadan bygger på mitt knä fel...
Men efter att jag hade vart hos läkaren så åkte jag och mamma till donken och snackade och åt där och hade det trevligt :)
Nu sitter jag i alla fall och vilar framför tv:n och har precis tagit en värktabblet och tänkte kanske ta fram kameran och fota i det underbara vädret men får se om jag orkar med mitt knä.
Aja vi hörs lite senare ;)
Älskar dig min lilla fäääääääästis, min solstråle! :D♥

Läkaren

God morgon på er.
Just nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att klockan ska bli 9 och mamma ska komma och hämta mig för att jag ska till läkaren och röntga mitt knä.. Hoppas det inte är något fel på knät! :( Orkar verkligen inte va skadad i hundra år till-.- Men men nu är det som det är och man får gilla läget.
Ska i alla fall äta frukost nu och byta kläder och fixa mig och så.
Vi hörs senare :)
Bild i repris.

Lunch

Ska försöka hitta något litet att äta till lunch hade jag tänkt. Kollar även på Åsa Nisse som går på viasat film just nu :) Hahahah jag har så dålig humor att jag sitter och garvar åt allt ;)
Men jag ska ta mig till köket nu och fixa lite mat och ta en värktablett mot smärtan i knät..

Ett fel närmare rätt


Hemma

Kom hem från skolan för ungefär 1 halv timme sen. Gick hem från skolan eftersom att jag har så sjukt ont i mitt ben och mamma och pappa sa att jag skulle gå hem och sen så ska jag till läkaren i morgon... Så jag måste typ ligga hemma i soffan hela dagen idag.
Ska hitta något att äta nu och sen plugga lite så vi hörs senare.

God natt

Ligger just nu i sängen och dunkar musik och ska försöka sova snart eftersom att jag ska upp tidigt i morgon även fast jag har sov morgon för jag ska iväg till pappa innan skolan och sen hinna med massa andra saker innan skolan.. Orkar inte skriva om det nu för jag vet inte om det blir av men men nu måste jag typ sova annars kommer jag inte kunna komma upp i morgon. Så god natt på er alla läsare.

Så grymma

Så sjukt grymma kusiner man har som tog guld! :D

Redigering & Musik

Har precis sett klart Harry Potter och dödsrelikerna del 1 och sitter just nu och redigerar bilder och dunkar musik. Har även tänkt hoppa in i duschen om ett litet tag så ska försöka bli klar med redigeringen nu så vi hörs senare.

Film


Photoshop

Detta är vad jag har underhållt mig själv med ett litet tag och hade tänkt fortsätta med det en stund till. Men visst är bilden fin, hahahah nej men ni kommer få veta lite senare vad jag har hållt på med. Om det blir bra förtås vilket vi får se...
Har även tänkt ringa Malva senare idag också och prata lite med henne eftersom att jag har fått en liten idé om en fotografering. Men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med nu så får vi se vad som händer med det andra senare.

Chokladbollar

Nikon D5100 / 18-55mm
Så där ja nu har jag bakat klart mina fina chokladbollar.
Dom kanske inte blev dom finaste i världen men dom smakar underbart enligt mig och min lillebror som båda älskar chokladbollar ;)

Söndag


God morgon på er.
Jag har precis ätit klart frukost och sitter och jobbar med designen och lyssnar på musik :) Är på mycket bättre humör idag än igår så det bli lite roligare inlägg idag. Mycket på grund av min älskade bästa vän♥ som alltid finns där för en!
Nu ska jag i alla fall fortsätta med designen. Och lite senare idag så har jag tänkt att baka lite :)

Dipp, grönsaker & chips

Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys med mamma och lillerbrorsan nu :D

Mys

Nu ska jag ta och gå och mysa med familjen ett tag med lite chips, grönsaker (:$) och dipp ;)

Vilar

Ligger just nu i min säng och håller på med datorn. Bland annat lite med designen och photoshop ;)
Känner att humöret börjar stiga men får tyvär bara ondare och ondare i handen och benet... Så i morgon blir det att ligga hemma och vila hela dagen och inte göra någonting lite synd men det behövs just nu känner jag. Är helt slut efter den här veckan. Det kändes verkligen som om jag skulle bryta ihop av trötthet igår men jag klarade mig :)
Ska i alla fall fortsätta med designen nu så vi hörs senare under kvällen :)

middag

Har precis ätit middag - bakadpotatis och kött och ligger nu i soffan och kollar på tv och är sur för att jag inte får spela matchen i morgon.. Jag vet att det är 2 skit tråkiga inlägg på rad men det är somsagt p.g.a mitt humör..

Skit

Är på världens sämsta humör just nu p.g.a att jag skadade min f*cking handled och mitt knä-.- Fy f*n är så j*vla förbannad. Har lust att slå sönder någonting för att jag är så förbannad på att jag alltid ska göra illa mig.
Jaja nu ska jag inte vara en bitter gammal tant.
Men orkar inte skriva eller göra någonting nu så ska ta och duscha om jag lyckas ta mig till badrummet.. Aja skriver senare och då lovar jag att vara på bättre humör och skriva om någonting som är roligt..

Match

Håller just nu på att byta om och har ganska brottom just nu för att jag ska cykla ner till vallen om 10-15 minuter för att spela match. Ska bli sjukt kul men det är bara träningsmatch eftersom att våran sanktan blev flyttad. Vi fick inte heller något annat lag att vilja spela träningsmatch (men det fick vi i morgon) så vi ska spela mot varandra 00-99 blandat. Alltså 00:orna ska få spela med oss.
Men nu måste jag skynda så vi hörs senare :)
Mitt underbara lag♥

Lördag

God morgon på er eller morgon och morgon är det vell inte.. Vi vaknade för ungefär 1 och 1 halv timme sedan och har ätit frukost och håller på att fixa oss eftersom att jag ska hem alldeles strax eftersom att vi har match (samling) om ungefär 1 och 1 halv timme.. Så nu måste jag skynda mig och sen småspringa hem.
Fina otrötta tjejer igår ;)

Knäppgökar

Hahahhah ja som ni ser så är jag och Malva två helt normala ungar utan några problem ;)
Håller i alla fall på  med att fixa min maddras och sånt. Vi har även fotat lite under kvällen och kollat på Happy feet ett litet tag. Vet inte vad vi ska göra nu men vi får vell hitta på något kul ;)

Hos Malva

Nu sitter jag och Malva hos henne och har precis ätit middag det blev tacos, alltid lika gott :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi se kanske lite fotografering. Ska även fixa med maddrasen och så men nu ska jag vara lite social mot min lilla Getrud ;)
Bara för att jag är så snäll:D♥

Skynda skynda

Hann inte blogga imorse eftersom att jag försov mig och började tidigt och sen har jag inte bloggat under dagen eftersom att jag har vart på piss humör hela dagen.. Men nu är det mycket bättre och jag är på sjukt bra humör! :D Kom i alla fall hem för ungefär 5 minuter sedan och håller just nu på att packa lite små saker för att jag ska ta bussen till Malva om ett tag och sedan så blir det att sova där! :D
Kommer bli sjukt skönt att få snacka och ha kul ;)
Måste forstätta med det så att jag blir klar nån gång så att Malva inte behöver vänta i 100 år :)
Jag har världens finaste bästavän♥

JA JA JA JA JA JA JA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA F*N VA BRA BRYNÄS! :D
Sm-guld 2012 ! :D Woop Woop där fick ni skellefteå för att ni slog ut AIK ! :@ Fuskare!-.-
Brynäs Brynäs Brynäs! :D♥
Whoooohoooo! Biffarna vann! :D


Klumpig

Kom ut ur duschen för ungefär 20 minuter sedan och har ätit lite flingor, kollat (kollar fortfarande) på hockey, snackat med Malva och plåstrat och bandagerat om mig :$ Hahah jag måste nog vara världshistoriens största klant.. Först så skadade jag knät på träningen och sen när jag kommer hem och står i duschen så märker jag att jag blöder sjukt mycket från foten och när jag ska gå och leta efter plåster så märker jag att dom är slut-.- Hahah typiskt mig att ha sån otur, men smart som jag är så tog jag en bommulstuss och lite papper och satte på tejp så det borde nog hålla :$ Men mitt humör är ändå på topp! :D
Aja nu ska jag kolla på hockeyn och nu har jag bestämt att brynäs SKA vinna! ;)
'
Hahahahahahahah, jag har inget liv så ni får se hur mitt humör är just nu ;)

dagens outfit

Tröja - H&M / Jeans - Gina Tricot

Mellis

Kom hem för ungefär en kvart sedan och sitter just nu och äter lite mellis och håller på att byta om till fotbolls kläder eftersom att det är träning snart.
Aja måste skynda mig lite nu eftersom att jag ska gå om 1 halv timme. Så hinner inte blogga mer nu, så vi hörs senare ;)

God morgon

God morgon på er ! :D
Är på bästa humörer just nu känner jag :) Det beror nog på vädret, hahah mitt humör styrs nästan alltid av vädret. Om det är grått och trist så blir jag deppig och om det är varmt och soligt så blir jag på bra humör ;)¨
Skolan börjar 08.15 så ska gå om typ 10 minuter. Händer inget speciellt idag heller..
Men nu måste jag fixa det sista så hörs vi senare :)
Lite död här va :)♥

Trött

Är sjukt trött just nu och tänker ta och sätta på en film och försöka sova ganska tidigt eftersom att jag inte har sovit så bra dom senaste dagarna men men ska i alla fall ta bort allt smink så vi hörs imorn.

HAHAHAH

HAHAHAHAH! :D Sökte på boyfriend (alltså Justin Biebers låt) och så kommer den här upp och jag dog lite av garv HAHAHAHAHAHA :D

Musik

Har suttit ganska länge framför datorn och dunkat musik, rensat skit bilder, ordnat i mapparna (med bilder,filmer mm..), redigerat bilder, hållet på med designen och snackat med pappa om en liten resa :D Ska snacka mer om den i morgon eller senare ikväll :D
Hade tänkt fortsätta med det ett tag till och senare så blir det vell att mysa i soffan :)
Älskar min Google ;)♥

Kivi

Har vart hemma i ungefär 20 minuter nu och sitter i soffan och kollar på tv och drogar kivi ;)
Vi gjorde inte så mycket hos Malva förutom lite "hemlisar" hahahah asså :$
Har typ inget att skriva om nu så vi hörs senare :)
Älskar dig bästis!♥ :D

Hos Malva

Är hos Malva just nu och sitter i hennes säng och snackar och "gosar" och fixar lite "hemlisar" :)
Ska fixa lite med det nu så så vi hörs senare ;)
Mobba oss inte ;)

Onsdag

God morgon på er :)
Idag är det ju onsdag (som alla förmodligen vet) och det är en ganska lugn dag i skolan, händer inte så mycket tror jag.. Men efter skolan så SKA jag och Malva göra något eftersom att vi har "ställt in" söndag,måndag och tisdag så idag ska vi göra något :)
Men nu måste jag fixa klart mig :)
Ps. Till Hanna, Frida, Maria, Emelie B, Emelie E, Lina, Sofia! GLÖM INTE!


Ja Ja Ja Ja Ja Ja!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Brynäs gjorde måååååååååååååååååååååååååååååååååål! :D♥
2-1
Tagga sm-guld 2012! :D

Skönt

Känns så skönt att ha duschat och noppat ögonbrynen och smörjt in sig och bara slappnat av.Kände verkligen att jag behövde de men har fortfarande ont i knäna men jag får hoppas att det går över. Just nu sitter jag i alla fall och kollar på hockeyn så ska fortsätta med det så vi hörs imorn, god natt på er :)

Duschen nu


Hemma nu

Kom hem från sjukgymnasten för ungefär 40 minuter sen och sitter just nu framför tv:n och väntar på att maten ska bli klar. Ska tyvär inte gå på träningen ikväll eftersom att jag har skit ont i knäna-.- Blev ännu värre efter sjukgymnasten...
Är även helt cp trött och det har inte vart bästa dagen eftersom att jag gjorde illa handleden igen (-.-) och knäna och kunde inte va me Malva och bla bla bla..
Nej nu ska jag vara posetiv och inte så neggativ..
Ikväll är det ju hockey, heja Brynäs! :D Ska även ringa Malva snart och snacka men nu ska jag äta så vi hörs senare ;)

Tisdag

God morgon på er! :D
Har nyss fixat klart mig och ätit frukost och sitter nu och messar och ska vell snart ta och ringa min lilla ängel Malva :) Ska även ta och börja röra på mig till skolan om ett litet tag eftersom att jag börjar 08.10 idag.
Jag tror att jag ska vara med Malva efter skolan idag och senare så är det ju träning! :D
Men nu ska jag se till att lillebrorsan kommer iväg till skolan så vi hörs senare under dagen.

BB


Skype

Hejsan på er ! :)
Just nu sitter jag och snackar skype med knäppt folk hahahah :)
Mötet gick sjukt bra och just nu är jag helt moderf*cking, mega, enormt, sjukt peppad på fotbollen! :D
Hahaha nej men nu ska jag vara lite seriös här.
Ska snart duscha och ha ansiktsmask och mysa och sedan blir det Big Brother! :D♥

Drar nu

Ska ta och dra till bussen nu så vi hörs senare :)

Hemma

Så där nu har jag äntligen satt mig ner i soffan och satt på datorn. Kom hem för ungefär 20 minuter sen efter att ha vart i grodparken och gungat och suttit på en bänk med Emelie E och snackat i över 2 timmar, så sjukt skönt :)
Men nu ska jag göra lite varm choklad eller te och sen om ungefär 1 timme så ska jag ta bussen ner till vallen för att ha utvecklingssamtal med fotbollen.
Aja vi hörs om ett tag :)

Snack me Emelie


På g till Emelie

Är på g hem till Emelie med Emelie och Emelie i det underbara vädret :)

Dagens outfit

Tröja - Gina Tricot / Bas-linne - H&M / Jeans - Gina Tricot

God morgon

God morgon på er allesammans! :)
Är på väldigt glatt humör idag och hade inte alls svårt att komma upp ur sängen i morse :) Det är helt underbart väder ute så nu är det jeans-jacka och converse på igen.
Har precis fixat klart mig och ska gå ner och äta frukost och skriva klart svenska saken som snart är klar. Gud vad skönt.
Vi hörs senare under dagen, hoppas ni alla får en bra dag för det ska jag ha ;)

Svenska uppsats

Är så sjukt trött att jag gick och la mig i min säng efter Big Brother och började skriva på min svenska "uppsats".. Orkar inte blogga mer nu för att mitt huvud kommer snart sprängas men jag måste skriva klart den där svenska saken eftersom att den ska vara inlämnad imorn. Så god natt på er.

Huvudvärk

Har så sjukt ont i huvudet nu så ska ta och gå ner och ta en huvudvärks tabblet, kolla klart på hockeyn (heja brynäs!), skriva klart svenska uppsatsen och kolla på Big Brother. Och sen så blir det vell att försöka sova eftersom att det är skolan imorn.. Usch har ingen lust men men nu är det som det är.
Hörs lite senare ikväll :)
I believe I can fly

Nytt

Gamla

Nya

För er som inte har märkt det så har jag gjort om i bloggen :) Jag tycker personligen att den designen som jag har nu är mycket finare än den förra men jag är dock inte klar ännu har ganska mycket kvar att göra och jag ska förmodligen inte han den heddern men jag ville byta eftersom att min förru va så ful speciellt heddern. Men vad tycker ni? Hiss Diss? :) (tryck på F5 om du inte ser)

Du gör mitt leende

Du är den som får mig att le, som får mig att fortsätta kämpa och som förstår mig fast du inte gått igenom samma sak. Du kan inte förstå vad jag kämpar med men det är du som hjälper mig igenom det♥
Älskar dig min syster, min bästis, min andra häflt Malva Medin

Hahaha

Haha asså shit jag döör av garv av filmen :D

Prinsen och jag

Ligger just nu i sängen och kollar på film - prinsen och jag. Så sjukt bra film! :D Ska titta på prinsen och jag 2 om ett tag eftersom att den kommer efter på viasatfilm ;) Men nu ska jag fortsätta kolla så vi hörs senare.

Ingen bloggning

Hejsan på er :)
Ja som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat så mycket igår och inte heller idag och det är för att jag va så sjukt trött igår så jag orkade.. Sov i alla fall hos Sara och hade kul och så :) Och i morse så vaknade vi vid halv 12 eller nåt sånt och då åt vi lunch och sen så¨fixade jag mig och tog bussen hem till mamma och träffade min låtsas morfar som har vart utomlands i 1 halv år! :O Har saknat han skit mycket så det var sjukt kul att få träffa honom! :D
Men nu ligger jag hemma hos pappa i sängen och kollar på tv4-play på kvällen är din, åhhhhhhhh vad jag är avundsjuk på hon Sara som får träffa One Direction :(
Aja ska fortsätta kolla på det och sen äta Hamburgare ;)

Inställd cup

Vi han komma till typ Rinkeby sen så ringer alla tränare och säger att cupen är inställd på grund av vädret-.- Så nu e jag hemma och ligger och halv sover i sängen.. Bloggar sen nån gång../mobilblogg

Tagga cup!

Fortsättning på cupen nurå! Är skit taggad men man bli lite irriterad på vädret snö i April?!? Men men nu ska jag åka så hörs sen:*/mobilblogg

2-2

De blev 2-2 i matchen ett helt okej resultat.. Men ska upp halv 6 imorn-.- Eftersom att cupen fortsätter och första matchen imorn är skit tidig-.- Men men är typ halv död just nu och ska vell ta och sova snart så att jag kommer upp imorn.. /mobilblogg

Byter om

Så där nu har jag äntligen handlat all mat (frukt,drickyogurt osv) till cupen och ätit mat så nu är det bara att byta om och sen så är jag redo att fara ;)
Är verkligen super taggad till matchen/cupen! :D Har längat så sjukt mycket efter att få spela så just nu är jag överlycklig :) Det är dock världens tråkigaste väder ute - vind,kallt, regn och grått men det är ganska skönt att spela i regn för då dör man inte av värme^^
Men nu ska jag byta om och sen om 1 halv timme så far vi! :D♥
Kärlek till er väldens bästa lag!

drar

Drar hem till mamma nu bloggar där.

Chillar

Ligger just nu i soffan och kollar på tv och bara vilar innan matchen.
Var precis på ica med Emelie och köpte en drick yougurt och snackade om allt möjligt. Och ska snart ta och gå iväg till mamma men ska va kvar hos pappa ett litet tag till :)

Svar

Svar: Tack Sara, men är inte helt klar riktigt ännu :)♥
Tack för stödet älskar dig med:*♥

FREDAG

WHOOOPP WHOOOPP! Idag är det fredag (för er som inte visste det) faktiskt fredag den 13 men jag och pappa tycker att det är tur dagen eftersom att vi vill vara lite udda, hahahahahahaha ;) Är super taggad till matchen idag (som ingår i en cup som vi också ska spela på lördag och söndag)  fast jag är fortfarande lite orolig men när man spelar i ett sånt bra lag som jag så har man inget att ora sig för ;) Hahahha jag är på toppen humör och garvar åt allt och alla just nu :D
Sitter i alla fall och sätter upp alla mina affischer och tavlor med One Direction och bygger ett litet "alltare" kan man vell säga ;) Men nu ska jag packa alla fotbollskläder och byta om och sen gå ner till ica med Emelie och sen gå hem till mamma med fotbollskläderna och äta där och sen sover jag där i helgen eftersom att det är cup och hon ska me :)

BB

NU BLIRE BB! :D<3

Helt slut

Känner mig verkligen helt slut efter idag. Vaknade vid 11-12 och huvudet dunkad och orkade inte göra något så låg bara hemma och slappade och sen stack jag i väg på träning (som inte va så jobbig men ändå..) så känner mig ganska död just nu.
Har i alla fall tagit mig en lång skön dusch och ätit lite pankakor och ligger och kollar på några videos med One Direction♥
Ska ta och vila ut mig helt inför imorn för då ska jag spela min första match på skit länge eftersom att jag har vart borta från fotbollen (-.-) är skit taggad men livrädd för att göra bort mig... Men jag får hoppas på det bästa :)
Aja ska forstätta ligga och kolla på videorna så vi hörs senare :)
Älskar er världen bästa lag♥
(Bild från i sommras på Gothia)

One Direction


Chill

Ligger just nu i soffan och kollar på step up 3 och spelar spel på surfplattan och dricker varm choklad♥ Håller på lite grann med designen men ska fortsätta chilla lite och sen byta om till träningen om typ 1 och 1 halv timme :)

Hemma dag

God morgon på er :)
Vaknade för ungefär 1 halv timme sen och ligger fortfarande kvar i sängen och har ingen som helst lust att gå upp ur sängen heller. Är sjukt trött och har ont i huvudet så det blir nog att dricka te eller varm choklad och jobba med designen men senare ikväll så blir det att träna :)
Aja ska försöka kliva upp ur sängen och göra frukost nu :)


Rensar & Redigerar

Har suttit och rensar sjukt mycket skit från datorn och redigerat bilder :) Men nu ska jag gå ner och kolla på BB ;)
Lev livet och skit i allt annat ;)

Behind the scenes

Nikon D5100 / 18-55mm
Lite behind the scenes bilder från idag. Finns lite fler bilder här.

Bilder från idag

Nikon D5100 / 18-55mm
Fler bilder hittar ni här

Pizza

Nu bli det att äta pizza ;)

New Converse


Hemma

Har vart hemma i drygt 1 och 1 halv timme och fotat mina nya converse (så att ni ska få se dom) och chillat lite :)
Har tänkt rensa alla bilder som vi tog idag och sen ladda upp dom. Så vi hörs om ett tag :)

mat

Sitter just nu och kollar på några cp videos med Malva, Lina och Julia. Vi har precis ätit mat och fotat klart :) Men nu ska jag va social så vi hörs :*

Brottom

God morgon ;)
Har precis fixat klart mig och ska packa ner det sista i kamera väskan och sätta i batteriet i kameran som nu är klar laddat :) Som ni kanske förstår så ska jag ut och fota med Malva, Lina och Julia :) Har ganska brottom nu eftersom att alla andra är klara och bor jätte nära varandra och jag bor längst bort och är segast så måste jag typ springa alldeles strax. Slänger nog in ett mobilinlägg under dan men nu måste jag dra :)

Träning

Har precis bytt om till fotbollskläder och ska dra om ungefär 1 halv timme. Ska blir så enortm skönt att få spela fotboll igen, har typ tränat 5 gånger på 2-3 månader :( Så jag är skit taggad även fast det regnar. Aja nu ska jag fixa det sista och sen chilla och sen drar jag :) Kommer hem vid halv 10 tror jag så uppdaterar då ;)
Älskar er brudar!:*

Twitter

Följ mig på twitter så skulle jag bli jätte glad :)
@jojog1D

Outfit

Tröja - H&M / Jeans - Gina Tricot

Film

Ligger just nu i soffan och kollar på Harry potter. Tänkte strax fota lite men får se om de blir av eller inte.. Aja nu ska jag fortsätta kolla och messa med trevligt folk :)

Uppsats

Usch  nu måste jag sätta mig och skriva klart min svenska uppsats-.- Åhh jag orkar inte, kommer inte på ett skit och är på sämsta humöret nu fast jag var på bästa i morse men man mår så dåligt a det här vädret. Usch grått, trist, blåsigt och kallt hur kul låter det?-.- Men men nu ska jag inte vara en negativ liten tant utan var posetiv. Ska i alla fall försöka skriva klart svenska saken men tror att jag sätter på en film innan ;)
Jag är galen och knäpp so what? ;)

God morgon

God morgon på er :)
Vaknade för typ 1 och 1 halv timme sen och känner mig lite så som på bilden ovan ;) (hahah sämsta bilden men men^^) Skulle egentligen vart med Malva idag men det blir inte av så det blir nog att vara hemma och fota och läsa lite Twilight. Helt  enkelt en slapp dag^^ Och sen runt 8 i kväll så har jag träning. Så skönt att få träna igen! :D

News in the closet

Tröja - H&M - 99kr / Jeans - Gina Tricot - 199kr
Tröja - Gina Tricot - 149kr
Ögonbrynspenna - Kicks - 89Kr

Dagens outfit

Tröja - ?? / Tights - H&M

Middag

Har vart hemma i drygt 1 timme tror jag.. Var i jakan med älskade Malva♥ shoppade lite ni får se vad sen :)
Har i alla fall fotat lite när jag kom hem och nu ska jag äta men skriver efter maten :)

Fotografering

Håller just nu på att foto lite men bloggar om dagen när jag fotat klart ;)

God morgon

God morgon på er! :D
Är på toppen humör just nu, solen skiner och det är hyffsat varmt (tror jag i alla fall?).
Håller just nu på att fixa mig och har precis ätit klart min frukost :) Strax blir det att packa ner allt som jag ska ha med mig till pappa och sedan att ta sig dit också ;) Och sen så tror jag det blir att vara med min lilla ängel^^
Så det är ungefär så min dag ser ut idag, men jag lovar att plocka fram kameran och ta sjukt mycket bilder eftersom att ni bara har fått mobilbilder denna vecka på grund av att jag glömde att ta med mig kameran till mamma.. Måste bli bättre på det.
dfghjkllrewsdfghjkl, oj förlåt jag var tvungen att torka bort dräglet från tangentbordet :$♥

Film

Ligger i sängen och kollar på Twilight och halv sover :$ Hahah asså allvarligt det ända jag gör är att sova typ^^ Men men ska kolla klart på filmen och bloggar senare :*
Hhahahahahahahah, shit va fina^^

skit trött

Kom nyss hem från släkten och har hoppat i ziperallen och satt på en film. Orkar inte blogga nu för att jag e så sjukt trött. Så bloggar senare ikväll :*

i bilen

Sitter i bilen och lyssnar på One Direction på högsta volym och får värsta sommar feelingsen eftersom att solen lyser och jag fick nya converse av mamma nyss ;) Har typ 1 timmes bilresa framför mig nu innan jag är framme hos släkten men som tur är så har man ju världens bästa älsklingar att lyssna på (stolt directioner här!^^) men vi hörs senare :*

Kom till Sverige

Varför bor jag inte i USA :'(

Söndag

God morgon på er :)
Vaknade för typ en kvart sen och ska snart fixa mig för att åka till kusinerna ;) Ska va där typ fram till 5-6 tror jag eller nåt sånt.
Sen så vill jag ju färga håret ikväll eftersom att vi inte hann det igår så jag hoppas att det blir av i alla fall :) Aja nu ska jag dunka musik (hih undra vilken musik, inte One Direction^^) och fixa mig så vi hörs senare :*
Så sjukt underbara:*

Film

Ligger i soffan och kollar på Harry Potter 6 på 4:an för er som bryr sig, haha visst e bilden fin haha ;) Men ska fortsätta kolla på den och sen får vi se va jag gör:*

Kvällen är din

Ligger just nu i soffan och messar med folk och kollar på kvällen är din :) Jag är så sjukt avundsjuk på dom som får träffa sina idoler :( Jag vill träffa One Direction:* Älskar dom så f*cking mycket:* Men men nu ska jag fortsätta kolla :*

AIK då, nu & föralltid

Har precis ätit klart middagen och kollat klart på matchen. Tyvär så förlorade vi på grund av några j*vla piss dommare som inte kan dömma. Asså allvarligt det var f*n dom sämsta dommarna jag någonsin sett, dom måste f*n va köpta av Skelleftå så partiska som dom var-.- Men aja AIK är ändå dom bästa.
AIK då, nu & föralltid♥

Just nu sitter jag och dunkar musik (hih va ovanligt^^) och tjockar mig med godis :) Tänkte sätta på nån film att kolla på nu och sms:a med folk så vi hörs :*

Eran musik betyder så f*cking mucket för mig, ni betyder så f*cking mycket♥
5boys-1Band-1D

Kom igen nu gnaget

Kom igen nu gnaget! AIK FOREVER!:*

Dunkar

Sitter i mitt rum och dunkar musik och jobbar med en svenska berättelse,men det går sämst-.- Men men om en halv timme typ så börjar hockeyn. Komigen nu AIK nu tar vi oss till final!

Påskafton

God morgon och glad påsk på er :)
Ligger just nu i sängen och smsar med min ängel♥ och jobbar lite med designen.. Det ser mobbat ut nu jag vet men jag orkar inte hålla på mer.. Fortsätter med den imorn eller i över morn får se..
Idag har jag inga speciella planer så får se vad som händer men jag tror att det blir att färga håret :) Aja vi hörs under dagen:*
Älskar den här bilden.

Tv

Ligger i soffan och kollar på lets dance med två osociala människor som sover och min underbara katt som ligger på min mage och snarkar (?:S) Haha, men ska fortsätta kolla och smsa med trevligt folk :) :*

Så där nu har jag tränat,ätit middag och duschat. Känns skönt att hoppa i ziperallen och bara slappa och tjocka sig med godis resten av kvällen♥

Filmer

Har kollat klart på twilight för länge sen men sen så ville mamma och lillebrorsan kolla på svensson svensson the movie eller va den nu heter :) Den va helt ok, har inte sett den förut :$
Men nu ska jag köra lite sjukgymnastik och springa/gå (får typ inte springa ännu-.-) på löpbandet :)
Hahahahah fortfarande lika kul ;)

Film

Ligger och kollar på twilight och halv sover :) Uppdaterar efter filmen nån gång:*

Ledig Fredag

God morgon på er allesammans :)
Känner mig sjukt glad just nu eftersom att det är lov! :) Första gången man får sova ut på en fredag på skit länge, känns så enormt skönt :) Ska inte göra nånting idag heller förutom att springa på löpbandet här hemma. Första gången jag får träna/springa på 3-2 veckor. Så skönt att få börja träna igen ;) Men nu ska jag sätta på en film och messa med sociala människor ;)
Du betyder allt för mig älskling:*


Music

Sitter och dunkar musik och rensar datorn från alla gammla bilder och annat skit :) Och chattar och sms:ar med lite trevligt folk ;)

Dagen outfit

Tröja - H&M / Baslinne - H&M / Tights - H&M

PÅSKLOV

Yheeeeeeeeeeeee! :D Nu har jag påsklov Whoopp Whoopp ;)
Kom hem för ungefär 15 minuter sen efter att ha vart hos Emilia och tjockat oss och spelat FIFA ;)
Och nu är jag hemma och väntar på att mamma ska komma och hämta mig om 20 minuter för att vi ska åka till ICA och handla lite inför påsken :)

ute

Sitter just nu i en fågel gunga med lilla Emilia, Emelie och Malva och dunkar musik och njuter av vädret och livet ;)

Torsdag

Whihooooo! :D Idag är det sista dagen innan lov! Whooooopp Whooopp! Är skit glad! :D
Håller på att fixa mig just nu och ska gå om 1 kvart så jag har skit brottom så jag slänger in ett inlägg senare under skolan ;)

Soooo f*cking happy

fdsafghjklöälkhfdszxcv!!!!!! Soo f*cking happy! Instagram har kommit till android!!!!!!!!! :D♥

New nails

Cp bild jo tack jag vet :$ Men har inte med mig kameran till mamma så det fick bli en skit bild :$ Men älskar verkligen den blåa färgen! Helt underbar enligt mig ;)

No life

Sitter just nu och har lite no life och tjockar mig med kakor och kollar på tv ;) Har pluggat lite också och ska strax fixa naglarna som jag skulle gjort igår men hann inte det så ska fixa det nu :)

Hemma

Har precis kommt hem och bytt om till mjukis kläder(♥) och ska strax fixa nånting och äta :)
Skolan var helt okej faktiskt väldigt chill, hade non smoking generation i 1 och 1 halv timme på morgonen så missade So:n och halva matten. Och sen så behövde vi knappt jobba på dom andra lektionerna och sen imorn så har vi bara 3 lektioner sen så blir det påsklov! :D Whopp Whopp! ;)

God morgon

Håller just nu på att fixa mig och ska gå ut till bilen om typ 20 minuter så jag har inte så brottom :) Börjar halv 9 men får skjus av mamma så jag slipper gå idag igen ;) Men ska typ ha nån non smoking generation sak nu på morgonen, åhh jag hoppas att den e så lång så vi slipper matten! Men annars ser dagen normal ut vilket är skit tråkigt eftersom att onsdagen typ är den tråkigaste dagen men skit i det nu :)
Aja ska fixa mig nu så vi hörs under dagen ;)
Jag har talang ;)

Tv

Sitter just nu och håller på med datorn och har ätit och pluggat klart nu :) Så jag tänkte ta och kolla på lite hockey, AIK-Skellefteå heja AIK!♥:* Får se om jag bloggar nåt mer annars hörs vi imorn :*

Swedish interview

Gammal, men underbar svensk intervljuv med älsklingarna♥:*

Plugg

Sitter just nu och pluggar spanska glosor så vi hörs om ett tag :)

Dagens outfit

Tröja- Gina Tricot / Baslinne- H&M / Jeans- Gina Tricot

Mellis

Sitter just nu i soffan och kollar på tv och äter några mackor. Hade tänkt plugga spanska också men orkar inte det eftersom att jag är så trött och har så ont i huvudet efter sprutan.. Så har tänkt fixa naglarna istället och plugga lite senare ikväll :) Men nu ska jag fixa naglarna så vi hörs sen ;)

Spruta :(

Har tagit sprutan nyss :'( Fyf*n va jag hatar sprutor finns typ inget värre :'( Men men bloggar när jag är hemma.

Tisdag

God morgon på er :) Bloggar från mobilen nu eftersom att jag har lite småbrottom eftersom att jag får skjus och ska åka om typ 5minuter. Men skoldagen idag är vell vanlig förutom att vi ska ta spruta och jag är livrädd:'( Usch, men nu ska jag sluta tänka på det och vara glad så vi hörs under dagen ;)

Musik

Ligger i mitt rum på golvet och dunkar One Direction :) Haha fråga inte varför jag ligger på golvet jag bara hamnade där hahaha ;) Jag är lite trött så ligger och garvar åt allt haha :D Jag e verkligen normal :$ Men tror nog att jag ska gå o lägga mig snart eftersom att jag är så trött.. Men säger i alla fall God natt till er sååååååå God Natt! ;)

Mys

Ligger just nu i soffan och kollar på tv och myser med min älskade katt♥ Är hemma själv så kan göra lite vad jag vill ett tag vilket jag älskar^^ Ska försöka hitta något gott att äta och sen fortsätta mysa med katten ;)
KYSSAR:*

Trött

Har precis ätit klart middagen som vart chicken bitch (hahah, vet att de inte stavas så^^) med ris, alltså en helt okej middag :)
Sitter just nu och dunkar One Direction och håller typ på att somna för att jag e så sjukt trött. Tänkte sätta på nån film och hoppa i zipperalen och dricka lite te, och kanske mysa lite med katten också ;)
KYSSAR:*


God morgon

Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på tv och äter frukost :)
Börjar om typ 1 timme så måste börja snabba på lite snart.. Men idag händer vell inget speciellt i skolan fast jag har inte nån aning eftersom att jag har vart sjuk men vi får se vad som händer :)
Aja nu måste jag äta klart min frukost.
KYSSAR;*

Älskar dig  bruden, du betyder så sjukt mycket för mig:*

Går inte att förklara hur mycket jag älskar er 1D:*


News

Älskar verkligen bikinin är helt förälskad i den :) Men allt är köpt från gina tricot för en bra summa pengar så jag har fortfarande pengar kvar att shoppa för ;)

Fräsch

Så där nu känner jag mig fräsch efter att ha duschat och smörjt in mig och tagit hand om mig själv ett litet tag ;) Har lagt mig ner i sängen och kollar på Another Cinderella Story och tjockar mig med ostbågar ^^
Men drog somsagt till kista med Malva och fick med mig tre saker hem, inte så mycket men nöjd är jag i alla fall :) Hade det underbart med dig bästa vän:* Aja nu ska jag ligga och tjocka mig och kolla på film i ensamhet tills big brother börjar ;)
KYSSAR:*

Hemma

Kom hem för inte så länge sen och ligger och kollar på tv i soffan och ska strax äta men sen så lägger jag ut bilder på allt jag köpte ;) (kanske inte har skrivit det, men var i kista med Malva^^) KYSSAR;*

Fixar

God morgon på er allesammans :)
Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag somnade efter duschen i 3 timmar (ops :$) och sen så kom våra gäster så då han jag inte blogga nåt mer men nu ska jag börja blogga igen ;)
Håller i alla fall på att fixa mig just nu eftersom att jag ska iväg till jakan med Malva och sen så får jag se vad dagen utvecklas till, vet bara att jag måste gå förbi mamma ikväll men annars vet jag inte så jag får se :)
Men nu måste jag ta och fixa mig så vi hörs under dagen ;)
KYSSAR:*

Mina älsklingar!:*

RSS 2.0