Old song

 
 

Slapp-dag

Så nu fick jag tag i mammas datorn så att jag kan blogga igen. :) 
Ja jag har knappt gjort något idag,l bara legat på balkongen och solat, läst och lyssnat på min favorit musik. :) Helt enkelt en skön slapp dag. ;) Jag har även fotograferat lite men dom bilderna kommer komma upp imorgon och inte idag... Men nu ska jag ta och äta middag med mamma ute i solen så vi hörs senare idag eller i morgon får se om jag kommer åt en dator idag eller inte.

God morgon

God morgon på er. :) 
Jag ber om ursäckt igen för att jag inte har bloggat men internet är helt stört så det funkar inte på min dator men det funkar på mammas dator så jag bloggar där ifrån. :) Men jag kommer inte kunna blogga så ofta men jag ska försöka. :) 
Igår så var jag i alla fall och shoppade med Emelie hela dagen. :) Jag visar upp sakerna som jag köpte senare idag. ;) Men nu måste jag slänga i mig något till frukost så vi hörs senare om jag kan. 

Inget Internet

 
Har tyvär inget internet nu heller så vi hörs senare idag om jag lyckas fixa internet. :)

Hemma

Är hemma nu efter en riktigt kul, trevlig och mysig kväll. ;) Men nu ska jag va lite social mot min mamma så vi hörs imorgon. :)

I väg

Ja nu går jag och Malva ner till tåget och möter upp vårat lag och sedan bär det av till stan för att spela laserdown. :) Så vi höres när jag kommer hem eller kanske när jag är där vi får se. ;)

Malva

Hejsan. Just nu sitter jag med Malva och har precis sprejat mitt hår alltså dipdie . ;) Det blev ganska bra tror jag men det håller bara fram tills att jag tvättar det men om jag gillar det ska jag göra med färg som håller i i några veckor. :)  Men nu ska vi hitta på något så vi hörs senare. :)

Gårdagens

 
Tröja - Gina Tricot / Linne - H&M / Jeans - H&M

Midsommarbilder

Här har ni lite bilder från fjäderholmarna. :)

God morgon

God morgon på er kära läsare. :)
Förlåt så hemskt mycket för dålig bloggning men jag har somsagt inte mått så bra och sedan så funkade inte mitt internet på min dator men nu har jag lyckats fixa det tillfälligt med hjälp av en sladd. :) 
Igår så tillbringade jag morgonen med Sofia och eftermidagen med min mormor som jag inte har träffat på flera månader så det var kul. :) 
Och idag så ska jag kanske vara med Malva och sedan vid kl 5 så ska jag och mitt fotbollslag iväg och spela laserdown. ;) Nu måste jag i alla fall äta frukost och sedan ska jag fixa mig för dagen så vi hörs senare. :)

Internet

Mitt internet funkar inte och det krånglar med mobilbloggningen så tyvär får no ingen uppdatering idag men jag ska försöka imorgon så vi hörs då. :)

Emelie

Sitter just nu hemma hos mig med Emelie och kollar på film och snackar lite. :) Allting känns så mycket bättre nu. ;) Men nu måste jag vara social så vi hörs senare. :)

Måndag

Ja ha hur mår ni idag? Själv mår jag inte så bra alltså psykiskt. Allting känns skit just nu så det är därför jag inte bloggar så ofta ibland.. Och jag ber om ursäkt för det men jag kan inte berätta varför jag inte mår bra..
Aja nu ska jag se till att få i mig frukost så hörs vi senare.

Believe

 
Thanks that you believe in me Justin♥ Love you my hero, my angel, my role model, my everything♥
I belive in you and you believe in me♥

Nails


Söndag

Hej på er. 
Jaha idag är det söndag och jag ska inte göra så mycket förutom att åka och lämna min lillebror vid arlanda för att han ska flyga iväg till min morfar. Men annars så har jag ingenting planerat så det blir en slapp dag idag och det känns skönt eftersom att jag mår skit (psykiskt)... 
Aja vi hörs senare.
Min ängel♥

Ben&Jerry

Nu blir det ben&jerry och mys med familjen och sedan om 1 timme så blir det Spanien-Frankrike på tv:n. :) 
Hoppas ni har haft en skön och slapp midsommardag. ;)

Midsommardagen

God morgon på er. :)
Jaha idag är det midsommardagen och det betyder slapp och sov dag i min familj. ;) Så jag vakande nyss och sitter i ziperallen och myser framför tv:n och ska strax gå till ica med pappa och köpa lite slapp-mat. ;) 
Dagen igår var i alla fall jätte kul men jag berättar och lägger upp bilder senare ikväll eller i morgon om jag inte orkar idag. :$

Glad Midsommar

Glad midsommar på er. ;) Förlåt för ingen bloggning idag men jag har firat midsommar med familjen och vänner. :) Men jag ska fortsätta att mysa med familjen så hörs vi imorgon. :)

Städafia

Städfia borde nog vara mitt smeknamn idag efter all städning. ^_^  Jag har verkligen städat hela dagen idag och nu är det super fint i mitt rum! :D Det känns så skönt att ha slängt min storebrors saker som fortfarande låg kvar i mitt rum sedan han haft det...
Men nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt och måla naglarna, spela bas och ta en lång och skön dusch.♥ :) Jag tycker att jag förtjänar att bara ta det lugnt nu. ;)

Födelsedagsfirande


Världens sötaste kvitto

Är inte det här världens sötaste kivtto? Haha jag funderara nästan på att spara och rama in den. ^_^ 

God morgon

God morgon på er. ;)
Ja nu är klockan ganska mycket ungefär halv 1 men jag vaknade vid halv 12 efter att ha somnat om eftersom att jag var tvungen att gå upp vid kl 6 eftersom att vi skulle väcka min lillebror med tårta. :) 
Men nu sitter jag och lyssnar på believe, så sjukt bra skiva. Kan knappt beskriva, haha jag är verkligen helt förälskad i en skiva. ;)♥ Och ska alldeles strax gå och fixa någon frukost och sedan fota min stora 11 åriga lillebrorder.♥ :)

Lillebroder

Grattis min älskade lillebror! :)♥
Ja som ni kanske förståt efter att jag har skrivit det innan så är det min underbara lillebroders 11 års födelsedag. ;) Så grattis på dig din lilla plutt. :)♥
Hade ingen bra bild så det fick bli denna. :)

Birthday Cake

Nu är hela familjen samlad och vi håller på att göra födelsedags tårtan inför imorgon. ;) 
 

New

 
Linnet är från monki för 40 kr på rea, och cd:n från åhléns. :)
 

Stan

Hejsan hoppsan. :) 
Jag kom precis hem från ICA efter att ha handlat tårta och sådant till imorgon eftersom att min lillebror fyller år imorgon. :) Det är alltså därför som jag inte har bloggat men även för att jag var i stan med Malva och Emelie. :) Det var kul och mysigt och underbart väder för att gå runt i stan. :) Det som blev köpt var en ny Justin skiva och en nytt skönt linne. ;) Ni får se bilder på det senare eftersom att jag ska ta och äta nu. :)

Way home

Är på väg hem från stan nu, bloggar när jag e hemma. :)

God morgon

God morgon på er. :
Ja hur mår ni idag då? :) Själv mår jag jag ganska bra jag har bara väldigt ont i foten och handen men annars så är det bra med mig. :) Jag vaknade i alla fall ganska tidigt eftersom att jag satte klockan för att kolla om någon av killarna (One Direction) gjorde en twitcam igen vilket Niall gjorde men den funkade inte så jag somnade om. 
Sen så vaknade jag ungefär för en timme sedan och har nu jätte brottom för att jag ska iväg och träffa Malva så vi hörs senare. :)

Match

Ja hej på er igen. :) 
Ja nu kanske ni undrar vad jag har gjort eftersom att jag inte har bloggat och det är för att jag har vart hos sjukgymnasten med Emelie och var sedan och köpte lite födelsedags presenter åt min lillebror som fyller år om 2 dagar. :) Men efter det så åkte jag ner till mitt lags match och kollade på den eftersom att jag inte får spela p.g.a skador.
Och nu sitter jag och kollar på Sverige-Frankrike, kom igen Sverige!♥ (även fast vi är ute ur EM så hejar jag fortfarande..)

Innehållet


Tack världens bästa pappa, älskar dig!♥
(allt är från cdon.com)

Paket?



??

Frukost

Ja nu har jag tid att blogga igen. :) 
Jag sitter just nu och äter frukost och kollar lite på tv och är lite sur för att jag inte kan twittra på några timmat eftersom att jag har twittrat 200 tweets på mindre än 1 timme. :$
Men nu ska jag ta och äta klart och lyssna på lite musik. :)


Förlåt

Förlåt för att jag inte bloggade igår men mitt internet funkade inte (?) så jag kunde tyvär inte men nu är jag hoss pappa igen o´ch här funkar internet. :)
Ja jag vaknade imorse av att pappa gick och då kollade jag twitter och såg att Liam hade en twitcam så nu sitter jag och kollar på den! Hörs sern! :D

Hemma

Så där nu är jag hemma igen efter en lång och rolig helg med världens bästa lag!♥ :)
Det var sjukt kul men tyvär så skadade jag både vänster handleden (samma som förut) och vänster foten. :( Det var kanske inte så jätte kul men allt annat var det. :)
Aja jag är cp trött just nu och årkar knappt skirva det här, så jag ska ta och kolla på en film och äta lite godis. ;)

weheartit.com

(Tidsinställt!)
(Klicka på bilden)

Saker du kanske inte visste om mig

(tidsinställt!)
1. Jag duschar ALLTID med musik.
2. Jag har brutit nyckelbenet 1 gång, foten 1 gång, handlen 1 gång & fått sprickor i handleden 2 gånger, lilltån 1 gång & foten 1 gång.
3. Jag har konstig humor.
4. Jag dyrkar One Direction♥, Justin Bieber♥ & Little mix♥.
5. Jag är uppväxt tillsammans med 3 killar (varanan vecka).
6. Jag har spelat fotboll sen jag var 5.
7. Jag spelar bas.
8. Jag går hos en sjukgymnast p.g.a mina knän.
9. En av mina bästa kompisar är Malva (hennes blogg!).
10. Jag gillar att läsa. :)

As Long As You Love Me

 (Tidsinställt!) 
I will always love you♥


Instagram

(Tidsinställt)
Följ mig på instagram. :) @johannagennert

Like a cannonball

(Tidsinställt!)
Somtimes I think I'm a cannonball.

Framme

(tidsinställt!)
Nu tror jag att jag är framme vid roslagscupen men jag är inte helt säker eftersom att jag inte skriver det här nu. :) Men jag tror att vi kommer att ha sjukt kul! Det hade vi i alla fall förra gången och jag tror att det blir lika kul i år igen. ;)
IFK VIKSJÖF99 vi har så många minnen och har alltid så kul tillsammans, vi är verkligen som en stor familj! Vi finns alltid för varandra och stödjar varanda i alla lägen.♥ Älskar er världens bästa lag!♥

Nu smäller det

Jaha snart så kommer mamma och hämta mig och då åker vi ner till vallen och sedan bär det somsagt iväg till cupen. :D Är sjukt tagga och det ska bli så kul. :) Älskar verkligen mitt lag, vi är som en familj.♥ 
Men men nu ska jag fixa det abslout sista och sedan så bär det av! ;) 
Hörs senare via mobilblogg, men jag har ställt in några tidsinställda så att det inte blir tomt på bloggen. :) 

Lunch

Så där nu har jag ätit lite lunch vilket blev köttbullar och pasta, enkelt och snabbt. :) 
Nu börjar klockan bli ganska mycket (12.45) så jag måste packa det sista, diska, städa mitt rum och byta om till kläder. :) Har bara gått runt i ziperallen hela dagen, sååååååå himla mysigt. ^_^ 
Men nu måste jag somsagt börja skynda på lite, men jag tror att jag hinner slänga in ett inlägg innan jag åker. :)



Ariana Grande


God morgon

Woho! :D 
Idag smäller det, jag åker iväg till roslagscupen med mitt underbara lag! :D Är super taggad verkligen! :D 
Och vet ni vad det bästa är, jo jag har bara lite ont i foten och tån så jag får spela om jag tejpar och lägger bandage. :) Det känns jätte skönt. :) 
Men idag så ska jag bara packa det sista och sedan vid 3 så åker vi ner till vallen och sedan bär det iväg till cupen. :)
 

Packat klart

Så där nu har jag nästan packat klart allting! :D Allting förutom saker som jag ska använda i kväll och i morgon bitti (hårborste, tanborste....) men annars så är jag klar. :) Känns så skönt att slippa packa imorgon och stressa en massa eftersom att vi åker i morgon. :)
Aja nu ska jag duscha och sedan sätta på någon film och bara ta det lugnt och tagga tills imorgon! :D
1 dag nu tjejer! Imorgon smäller det, här kommer IFK VIKSJÖF99!♥

Träning

Ja strax ska jag ta och cykla ner till min träning men jag får tyvär inte träna för mamma eftersom att jag fortfarande har ont i foten och mamma tycker att jag ska vila så att jag kan spela roslagscupen i helgen.
Men nu ska jag ta och hoppa ur ziperallen och ta på mig lite kläder och sedan cykla så vi höres efter. :)

Cannonball


Lunch

Just nu sitter jag och äter lite lunch efter att ha tagit en liten paus från packningen. :) Det är så enormt skönt att bara gå runt i huset och lyssna på underbar musik och packa till något som man verkligen längtar efter. :)
Men nu måste jag fortsätta. :)

Packning & Städning

God morgon på er. :)
Jag vaknade ungefär vid halv 11 och har hunnit snackat med Malva och ätit frukost och börjat packa lite. :) Är super mega taggad inför roslagscupen! :D Jag kan knappt fatta att vi åker imorgon. :D Och min fot är nästan bra nu, jag känner bara av den lite grann. :)
Men nu ska jag fortsätta packa och städa mitt rum så vi hörs. ;)

2dagar

Det är bara 2dagar kvar tills jag åker iväg på roslagscupen! :D Jag är sjukt taggad, och sitter och ber för att min fot ska bli bra! Åhh den måste verkligen bli bra!

Ätit

Så där nu har jag ätit och bytt om till ziperallen och är redo för att lägga mig och kolla på någon bra film. :)
Dagen har vart helt ok, har kollat på lite filmer med Frida, Emelie & Sara.
Men nu ska jag sätta på någon film så vi höres. ;)

Besök

Aha nu kommer tydligen Emelie och Frida hit. :) Ingen aning om vad vi ska göra men vi får vell hitta på något skojjigt att göra. ;)Nej men nu ska jag ta något att äta och vänta på att dom kommer så vi hörs senare. :)
I feel like a princes^_^

Onsdag

God morgon på er. :)
Jaha hur mår ni då? :) Ja själv mår jag bra förutom att jag har sjukt ont i min fot och min tå. :( Jag skadade mig tyvär på matchen så jag stukade foten så att den är svullen och fick en stämpling på tån så den är blå och svullen den också. Det är inte direkt jätte kul speciellt inte när vi ska till roslagscupen om 2 dagar men jag kommer säkert blir bra innan det. Jaja jag ska i alla fall bara ligga hemma och vila och kolla på film hela dagen så att min fot kan bli bra.
Älskar er verkligen ni är min andra familj!♥

Match

Just nu sitter jag och super taggar till min match genom att ta fina webbcam bilder och lyssna på världen bästa Justin♥, One Direction♥ & Little Mix♥ :)
Nu ska vi krossa BSC tjejer! :D Kom igen IFK VIKSJÖF99!♥ :D
Hihi nej men nu ska jag ta och äta och sedan ta och bege mig till matchen så vi hörs efter. ;)
Lagom fin, seriös tjej i sina bästa år ^_^

Longboarding

Hejsansvejsan. :)
Ja just nu sitter jag och kollar på någon film hos pappa efter att ha åkt longboard med Emelie och Malva hela dagen! :D Det var sjukt kul och helt underbart att bara få vara med underbara vänner och göra något som man älskar. ;) Det var i alla fall mysigt och kul. :)
Men nu ska jag kolla klart på filmen och sedan ta och cykla till mamma så vi hörs senare. :)

Nedräkningen

Nu startar vi nedränkningen och packpartyt (ni som har twitter fattar^_^) tjejer! :D Tagga tagga!
Nu tar vi hem roslagscupen i år igen! :D♥
3 dagar!

My angel


So good

Ända sedan vi såg på filmen igår så har jag inte kunnat få ut den här låten ur mitt huvud och jag tycker seriöst att den är bra. ^_^

God morgon

God morgon på er allesammans. :)
Just nu är det så att jag sitter och äter lite frukost (som ni kanske ser på bilden^_^) och ska alldeles strax fixa mig för att sedan vara med Malva och Lina och Emelie. :) Trevligt trevligt.^_^
Nej men nu ska jag se till att fixa mig och fixa några tidsinställda till er så att det inte blir helt tomt på bloggen som alla dagar på sommarlovet hitills, bra start. ^_^

OMG

As Long As You Love Me är ute nu! :D
OMG va bra låt, jag tror jag är död! Kan knappt vänta tills believe kommer ut!♥
I LOVE YOU JUSTIN!♥

videoinlägg


Chilling

Just nu så sitter jag och gör ingenting förutom att lyssna på musik och tar lite webbcam-bilder och tänkte ta och göra en tråkig webbcam videoblogg eftersom att jag lämnade kvar kameran hos pappa denna vecka eftersom att jag bara ska va hos mamma imorn, onsdag och torsdag för på fredag åker jag och mitt underbara fotbollslag iväg på roslagscupen! :D Sjukt taggad. :D♥
Aja nu ska jag lyssna på min underbara musik och ha lite kul med webbkameran. ;)

Sofia, Emilia & Emelie

Hejsan. :)
Just nu sitter jag i min soffa tillsammans med Sofia och Emilia och kollar på bratz. ^_^ Haha det är ju bästa filmen! ^_^ Men tidigare idag så var även Emelie här och vi har kollat på lite andra filmer och hoppas studsmatta och sjungit till lite bra musik. ^_^ Känenr mig sjukt glad efter att ha umgåst men människor som får en att tänka på annat och bara vara glad! :)
Men nu ska jag packa lite och sedan åka pch äta något med pappa. ;)

God morgon

God morgon på er läsare. :)
Först och främst så vill jag säga förlåt för enormt dåligt bloggning dom senaste dagarna men jag har vart med kompisar och jag har vart med min pappa eftersom att jag ska till mamma idag så ville jag tillbringa mycket tid med pappa eftersom att jag ska vara hos mamma i en vecka. Men ja ni kanske förstår varför jag inte kan blogga hela tiden och speciellt inte under sommarlovet när jag faktiskt vill ha ett liv (^_^) haha nej men jag kommer se till så att ni får minst 3 inlägg per dag i alla fall. :)
Just ni ligger jag i alla fall i sängen och äter fukost och kollar på film. :) Och senare idag så ska jag vara med lite kompisar men jag vet inte vilka för det är flera personer som jag snackat med (poppis? Hahah skoja ^_^)  nej men nu ska jag fixa mig och sedan så får jag se vad dagen utvecklas till. ^_^
Följ mig på twitter. :)

Familje söndag

Hejsan hoppsan! :D
Hur mås det med er då? Jo själv mår jag ganska bra jag har bara lite svårt att andas på grund av smärtan i mitt revben... Jag gjorde mig lite illa på matchen men det är inte så farligt det gör bara lite ont att andas somsagt men annars är det bra. :) Jag är i alla fall på toppen humör speciellt efter att jag och min lillebror gick fram och tillbaka till ica i regnet pch köpte lite familje-mys till ikväll. :) Det var faktiskt jätte mysigt att gå i ösregnet. ;)
Men nu ska jag hjälpa pappa med hamburgarna så vi hörs senare. :)

Match

Nu drar jag i väg på min match och hoppas att vi vinner! :D
Men jag är jätte nervös för att det är dne första "hela"  matchen jag får spela på 3 månader. :0 Eftersom att jag har vart skadad men nu är jag hel igen! :D
Aja nu ska ja gå, krossa nu tjeje! :D

God morgon

God morgon på er kära läsare. :D
Just nu sitter jag och kollar på Oc och äter frukost och taggar till min match! :D Jag har ganska gott om tid på mig eftersom att det är samling 12.20 så det är ett bra tag kvar. :)
Men nu ska jag i alla fall kolla på lite Oc och bara chillaxa (^_^) lite innan det är dags att byta om så vi hörs senare. ;)

Longboard

Ja nu har  ni kansker förstått vad jag köpte. :) Ja jag köpte en ny longboard! :D Tidigare har jag delat med min lillebror men nu så ville jag ha en egen så jag och pappa åkte och kollade på dom 5 olika som jag funderade på och 3 av dom som jag kollade på var det halva priset på just den här veckan så jag tog och slog till. :) Jag är i alla fall super nöjd men både longboarden och priset. ;)♥

Hagaparken

Hejsan hoppsan läsare. :D
Jaha vad har ni gjort idag, jag har i all fall vart och shoppat en *********  (skriver vad sen^_^) och sedan så åkte jag och pappa in till haga parken för att träffa lite släktingar fast vi träffade inte jätte många eftersom att det hade vart skit väder på morgonen så dom flesta kom inte  vilket  jag och pappa funderade på men sedan så sprack det upp så vi åkte in. :) Det var trevligt och så att träffa folk men det var mysigast att vara med pappa♥. :)
Aja nu ska jag kolla klart på Holland-Danmark, go go Danmark!♥ :D

Första sommarlovs dagen

God morgon på er alla "goa" läsare. ;)
Jaha idag är det första sommarlovs dagen då. :) Det känns enormt skönt att veta att man inte behöver kämpa sig upp till skolan på måndag. ;) Idag så har jag ingenting speciellt planerat förutom att åka och shoppa lite med pappa och kanske träffa några släktingar på en släkt träff men vi får se om det blir av eftersom att det regnar ute och då är det inte jätte mysigt att sitta ute och äta picknik, eller vad tycker ni? :)
Just nu ligger jag i alla fall i sängen och äter frukost och kollar på step up 3 (igen^_^) och ska strax ta och byta om och ge mig iväg och shoppa med pappa. ;) Så vi hörs senare. :)
God morgon på er alla "goa" läsare. ;)
Jaha idag är det första sommarlovs dagen då. :) Det känns enormt skönt att veta att man inte behöver kämpa sig upp till skolan på måndag. ;) Idag så har jag ingenting speciellt planerat förutom att åka och shoppa lite med pappa och kanske träffa några släktingar i haga parken men vi får se om det blir av eftersom att det regnar ute och då är det inte jätte mysigt att sitta ute och äta picknik, eller vad tycker ni? :)
Just nu ligger jag i alla fall i sängen och äter frukost och kollar på step up 3 (igen^_^) och ska strax ta och byta om och ge mig iväg och shoppa med pappa. ;) Så vi hörs senare. :)
(Skulle publicerats imorse)

Dans-filmer

(Step Up 1, Step Up 2, Step Up 3 & Another Cinderella Story)

Duschat

Så däääääääär nu har jag duschat och tagit hand om mig själv genom inpackning, ansiktsmask och in smörjning. :) Och nu har jag även "bäddat" en mys hörna i sängen och fixat med lite godis efter som att jag har tänkt att ha "dans-filmmaraton" (alltså att jag ska kolla på mina fyra favorit dans-filmer vilket är step up 1,2,3 & another cinderella story^_^) så det blir kvällens/nattens aktivitet. ;)

Avslutnings kläder


Hemma

Woho nu har jag looooooooooooooooooooooooooov! :D
Är just nu hemma och har vart de sen kl 14.00 och jag har fotat lite och bara njutit av att det är sommar lov! :D Men jag var somsagt hos Malva och sedan så gick vi till skolan tillsammans med Emelie och satt i klassrummet och sedan så gick vi på skolans "avslutnings-show" och sedan tillbaka till klassrummet och sedan så fick vi sluta, vilket betyder sommarlov! ;) Och sedan så gick jag, Malva, Emelie, Lina, Julia, Sara & Sofia till Lundskolan och kollade lite där och sedan så gick jag, Malva & Emelie till Malva och hade skoj. ;)
Hahah nej men nu ska jag fixa lite med bilderna så att ni får se hur jag såg ut idag. :)
Vackra bästis idag!♥

Skolavslutning!

Woho idag är det skolavslutning! :D
Är somsagt hos Malva och vi ska gå om ungefär 10 minuter så jag ska fixa det sista så får ni se hur jag ser ut senare idag. ;) Och då skriver jag om allting. :)

My angel

Hejsan, ja vi har inte hörts så mycket idag och förlåt för det men jag har ibland ett liv konstigt nog ;). Haha nej jag skoja bara jag var som sagt med mina vänner och sedan så hade jag träning så jag har tyvär inte haft tid... Men nu är det så att jag sitter hemma hos Malva igen eftersom att jag ska sova här ikväll och i morgon så är det skolavsluting. :) Woho det ska bli så skönt! :D
Aja nu ska vi hämta ner en maddras så att jag kan sova inatt. :)

With Malva

Förlåt för att jag inte hann blogga imorse men jag hade 10 minuter på mig att fixa mig i morse så jag hann inte blogga... Aja nu sitter jag i alla fall hos Malva och lyssnar på lite musik. :) Vi fick sluta 1 timme tidigare alltså fick vi sluta 10 i stället för 11 :).
Nu ska jag vara social så hörs vi senare idag^^.

Nationaldagen #1

Nikon D5100 / 18-55mm


Nails

Hahaha det blev sjukt missfärgat och slarvigt (det gula ser grönt ut..?^^) men jag hadde sjukt brottom (10 minuter) eftersom att jag skulle till stan :).

All Around The World


Stockholms stad

Ja jag och pappa åkte somsagt in till stan och gick runt hela stan och fotade och satte oss på en resturang och hade mysigt och sedan fortsatte vi våran foto runda :). Och sedan så gick vi ut vid katrinahissen om ni vet vad det är? :) Det var i alla fall sjukt fin utsickt men vädligt läskigt ;).
Haha det var i alla fall en jätte mysigt och underbar dag med min älskade pappa♥ :).
(Laddar upp alla bilder någon annan gång)

Nationaldags Outfiten

Linne - H&M / Kofta - H&M / Jeans - H&M / Armband - Guld Fynd
(lite små lockigt hår)

Stan

Woho vilken rolig och skön dag det har vart idag :). Jag berättar om allt senare för nu ska jag ta och fota lite outfit bilder så vi hörs senare :).

Sveriges Nationaldag

God morgon på er kära läsare. :D
Ja idag så är det Sveriges nationaldag vilket jag ska fira tillsammans med min pappa och vi ska åka in till stan och ha det kul vilket vi har som tradition varje år. :) Haha det känns som om vi är en av dom få som firar Sveriges nationaldag men vi tycker att det är en viktigt dag eftersom att vi hyllar landet vi lever i. :)
Just nu sitter jag i alla fall och kollar på tv och äter frukost  och har tänkt att måla naglarna, Sveriges flagga såklart. ;) Men jag måste äta och fixa mig så att jag och pappa kommer iväg någon gång. :)

Oc in my ♥

Så enormt bra serie! Jag har sett den sjukt många gånger men tröttnar verkligen aldrig♥ Helt underbar så ni som inte har sett den så rekomenderar jag den verkligen. ;)

Oc maraton

Ja matchen gick inte jätte bra men jag är glad i alla fall. :) Det kändes i alla fall skönt att få spela igen. ;)
Men när jag kom hem så duschade jag snabbt och hoppade i min kära ziperall. ^^ Och sitter just nu och äter och dricker choklad (tjockis^^) och kollar på Oc. :) Och så snackar jag lite med Sofia i telefonen. Trevligt trevlig. ;)
Och ikväll/inatt så har jag tänkt att ha Oc maraton, haha jag har alla säsonger hemma men jag tror inte att jag hinner se alla 4 säsonger inatt men jag vill.^^
Aja men nu ska jag snacka vidare och sedan ha mitt maraton.^^

TAGGAD!

Woho jag är super mega glad just nu! :D Och ni kanske undrar varför så är det för att jag får spela matchen idag mot AIK. :D Woho jag är ksit taggad. ;)
Men nu sk ajag äta och har sjukt brottom så vi hörs efter matchen. :)
(förlåt för snabbt-cpinlägg)

God morgon

God morgon på er. :D
Woho fett skönt att äntligen kunna skriva "god" morgon. ;) Är på toppen humör vilket ni kanske märker, haha ja så nu kanske ni får lite glada inlägg igen. ;)
Just nu sitter jag i alla fall och äter lite fukost och sitter och myser i min ziperall. :)
Mysigt mysigt! :D
Nej men nu måste jag ta och sätta fart eftersom att jag ska gå om 40 minuter... Så vi hörs senare. :)

Snack

Så där nu är jag hemma igen efter att ha gått fram och tillbaka ica med Emelie och shoppat lite mat till mig och min lillebror, blir något så enkelt som billys. ;)
Nej men nu sitter jag och kolla på tv och väntar på att Emelie ska komma så vi kan snacka lite. :) Men men vi hörs igen senare.

ICA

Jag har lite små brottom nu eftersom att jag kom hem till pappa för typ 10 minuter sedan och ska alldeles strax gå ner till ICA och köpa någon middag till mig och min lillebror eftersom att jag ska vara barnvakt idag igen. :) Skit skönt sett att tjäna pengar på, det ända man behöver göra är att laga mat och se till att han går och lägger sig i tid . ;)
Aja nu ska måste jag gå så vi hörs senare. :)

Locka?

Hej på er.
Jag kom hem för ungefär 1 halv timme sedan och sitter och kollar på tv med min lillebror och har tänkt att ta och locka håret för att se vad jag ska ha för frisyr på skolavslutningen...
Men nu ska jag i alla fall locka håret och sedan vänta på att mamma ska skjusa mig till pappa eftersom att jag ska till honom idag men orkar inte gå med sakeran som jag ska ha med mig så mamma skjusar istället.
Aja hörs sen.

Måndag

Hej på er igen, förlåt för att jag inte bloggat men ni fick i alla fall en gästbloggare.
Jag har somsagt inte mått något bra och mår fortfarande inte det men när jag ändå måste dra mig upp ur sängen och ta mig till skolan så kan jag lika gärna slänga in ett inlägg. Och ja jag vet att det blir lite depp inlägg men det får ni ta och stå ut med eftersom att jag mår dåligt.
Jaja nu ska nu inte behöva läsa om tråkigt skit så vi hörs senare under dagen och förhoppningsvis så mår jag vell lite bättre..

FINT PORTRÄTT

Hittade den här fina bilden på Johanna i mitt bildarkiv och "piffade" upp den lite med annat ljus o.s.v. Alltid lika vacker, festis!


HEMMA

Är hemma nu!

Köpte en avslutningsklänning :D. Äntligen! Men jag är lite mystisk och hemlighetsfull av mig så ni, som läser min blogg eller vill kika in ( www.malvacheyen.devote.se ), får se den på fredag då day D är! Avslutningen alltså ;). Nu ska jag nog spela lite Sims, japp :). Såklart så refnar det igen men inte lika mycket som förut, så det är ju tur :).


MOT STAN

Hejsan!

Är nu påväg mot stan med mami! Myys! Synd bara att det regnar, hoppas det blir bättre väder, men vi får se! Puss!


GODMORGON



Godmorgon!

Idag är det ju söndag, och inget speciellt väntar förutom att jag ska in till stan med min mamma :). Ska leta skolavslutnings kläder, är lite sent ute jaa, och som tur är så regnar det inte ute :D! Knappt en droppe på fönstret, yeeay! Det har ju regnat hela tiden i två och ett halvt dygn men nu verkar det vara över :). Nej, nu ska jag ner och käka lite frukost, hörs sen!

Gästbloggare

Hej på er, alla Johannas läsare!

Tänkte ta och gästblogga här idad och imrgon eftersom Johanna inte mår topp :). Jag heter Malva, går i Johannas fotbollslag och vågar kalla mig hennes bästa vän ;). Min egna blogg heter; www.malvacheyen.devote.se och där kan ni hitta lite mer om mig! Just nu är jag lite stressad eftersom jag ska på middag och går runt i bara One Piece ;). Så vi hörs efter det!


Jag älskar er så sjukt mycket! Det gör så j*vla ont att ni inte vet vem jag är, ni vet bara att era fans finns. Alla tycker att jag är helt störd men dom kan inte förstå vad ni betyder för mig, det kan bara äkta directioners förstå♥

:'(

Jag mår så dåligt nu att jag knappt har ord för mina tankar och känslor. Vill ha någon som jag kan prata med nu men jag är helt ensam. Jag kan inte förklara för nån hur jag mår. Orkar knappt skriva dom här orden. Men förlåt för att jag får er att må dåligt om jag nu gör det, jag måste bara få ut mina känslor någonstans så det får bli här men förlåt för det. Vi hörs nång gång men inte mer idag men kanske imorn...

Film

Åhhh vad skönt! Nu kan jag äntligen bädda ner mig under täcket och kolla på en bra film. :)
Jag har i alla fall precis ätit klart middagen vilket blev kebab, gott gott. ;)
Men nu ska jag ta och kolla på min film så vi hörs senare. ;)
Yhee I'm crazy, do you have a problem with that?

Mys kläder idag


Tröja - New Yourker / Linne - H&M / Byxor - Gina Tricot
Detta var dagen mys-kläder, eftersom att det var så sjukt kallt så det blev mys-kläder helt enkelt. :)

Studenten

Woho, sjukt kul dag idag! :D Jag har somsagt temat dokumentärfilm och vi (jag, Nikita, Sarah & Emelie E) skulle filmat "förstadoppet" men det öste ner och var sjukt kallt typ 6 grader så vi var tvugna att komma på en ny idé. Och då kom vi på att Nikitas pappa är lärare så vi ringde och frågade om vi fick filma när hans elever tog studenter. Så vi har gjort det hela dagen. :) Haha det var sjukt kul och vi hade typ V.I.P platser till allt! :D Jag tror att det kommer att bli sjukt bra. ;)
Nu sitter jag i alla fall och kollar på tv och myser i min ziperall och äter min baguette som jag hade som picnik. :) Och snart ska jag ta och åka till stadium och ICA  med mamma och min lillebror så vi hörs senare. :)

Fredag

Jahapp nu är det fredag igen och bara 1 vecka kvar tills skolavslutningen.
Idag är jag i alla fall på lite bättre humör men vädret ute försämrar humöret sjukt mycket, men det hände lite fler saker nyss så jag är inte direkt på toppen humör men jag ska försöka vara så glad som möjligt idag i alla fall.
Nej nu måste jag fixa mig för att jag ska gå om 1 halv timme men har fortfarande ziperallen på mig som vanligt-.-'
Gammal, orkar inte ta något nytt.

RSS 2.0