Träning snart

Just nu sitter jag o kollar på tv o ska typ byta om snart, eftersom att de e träning snart ;)
Men förlåt för att jag inte har bloggat.. Jag drog hem till Malva efter skolan (slutade 14.15) o fotade lite, och sen drog jag ner tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal.. Det va vell helt ok.. Men aja nu måste jag ta och byta om så hörs  senare ;)
KYSSAR;*


Bild i repris ;)

Hos Malva


God morgon :)

Gdo morgon ;)
Just nu sitter jag o kollar på vakna! ;) Men jag måste fixa mig nu för jag e inte klar..
KYSS;*



Na Na Na


Dagens outfit ;)



TRÖJA-Vet ej :$  BYXOR- Vet ej :$


Just nu..

Just nu sitter jag på mitt rum o dunkar musik o håller på att frysa ihjäl-.- Usch, är det bara jag som tycker att det är kallt? Tror inte riktigt de, det har ju vart 10 minus grader här idag.. -.- Jag är inte direkt världens största fan av vintern direkt.. Aja hoppas det blir varmare imorn :)
Har inte orkat blogga så mycket idag, för Emilia var här ett tag o sen har jag  bara legat nerbäddad i soffan och kollat på tv.. Men vi skulle ha slutat 15.15 idag men vi fick sluta 13.55 istället, för vår bildlärare va sjuk :)
Jaja nu ska jag sätta på nån mysig film ;) Så vi hörs senare :)

KYSSAR;*


fryser-.-

Ligger just nu i soffan o fryser som f*n-.- Men jag bloggar lite senare.. KYSS;*

Hemma ;)

Just nu sitter jag hemma hos mig med lilla Emilia, och kom hem från skolan för ett litet tag sen.. Vi skulle egentligen haft bild nu, men vår bildlärare va sjuk :) Så vi slapp ;)
Så nu sitter vi här hemma hos mig och nu ska jag vara social :) Så vi hörs senare ;)
KYSSAR;*


Söt♥ ;)

God morgon :)

Vaknade för ett litet tag sen, och har precis ätiti frukost..
Hann inte blogga nån mer gång igår.. För jag somnade typ klockan 10 (^^), jag var verkligen skit trött.. :)
Men aja nu ska jag typ sminka mig o packa inför skolan.. Så vi hörs efter skolan ;)
KYSSAR;*


Söta♥ ;)

Så där ;)

Så där nu har jag äntligen duschat klart :)
Har inte kunnat blogga så mycket nu på eftermiddan för jag har typ vart hos pappa ett tag o sen så hjälpte jag mamma med maten, så de e därför..
Men just nu ligger jag o kollar på film o typ halv sover, jag är verkligen skit trött..
Så får se om jag bloggar nån gång mer.. Skulle inte förvåna mig o jag somnar snart :$ Hahha, har ju lixom vart sjuk i en vecka o bara legat hemma o sovit men ändå så är jag skit trött ;) Aja vi hörs kanske senare :)
KYSSAR;*


I like you♥

Duschen nu

Har inte kunnat blogga för att jag har ätit och vart hos pappa ett tag..
Men nu måste jag duscha så uppdaterar efter ;)
KYSSAR;*



Städar (igen)

Just nu håller jag på att städa (igen), städade i går också men de blev inte så mycket gjort :) Så nu tänkte jag ta tag i det.. Men måste packa lite saker också eftersom att jag ska till pappa imorn..  Ska i alla fall dit senare ikväll o lämna sakerna.. Aja nu måste jag ta tag i de.. Så vi hörs lite senare ;)
KYSSAR;*



Länkbyte (igen)

Kolla in Claras blogg ;)

Hemma igen :)

Är äntligen hemma igen :) Precis efter att vi ätit frukost så skulle min lillebrorsa på kalas, och han och mamma skulle förbi jakan och köpa present.. Så då passade jag på att följa med ;) Så de blev två nya örhängen för mig idag ;) Bilder på dom får ni se imorn, efter som att jag inte orkade ta med kameran till mamma..
Men nu e jag äntligen hemma igen, de tog typ 100 år att stå i den där kön-.- Men vart i alla fall nöjd med mina köp :) Aja nu ska jag rensa allt skit på datorn ;) Så vi hörs lite senare :)
KYSSAR;*


Bjuder på ful, osminkad bild på mig..

Länkbyte ;)

Läs denna blogg, av en söt tjej som heter Josefine ;)

God morgon :)

God morgon på er :)
Just nu ligger jag i sängen, jag vaknade för ett litet tag sen :) Ligger o dunkar musik o pratar med lilla Emelie :)
Men nu ska jag typ äta frukost o sen har jag ingen aning om vad jag ska göra så vi får se ;)
Men vi hörs snart ;)
KYSSAR;*


Gammal :)

Film ;)

Ligger just nu i sängen och kollar på breaking dawn :) Haha min humor e så dålig, jag garvar åt allt verkligen ;) Men aja ska kolla på den, men lovar att blogga sen igen. KYSS;*

Mys me familjen ;)

Har sutitt o myst me familjen i 1 halv timme nu typ :) Smet iväg nu jätte snabbt bara för att uppdatera, men måste till baka nu så uppdaterar senare ;)
KYSSAR;*


Arkivbild..

Chill

Sitter fortfarande på mitt rum o chillar men ska typ sätta på nån film snart, men vi hörs om ett tag ;) KYSS;*

Allt möjligt ;)

Hejsan alla läsare ;)
Har precis ätit mat (tacos) o va o handlade, kollade på min träning (vill träna igen!) o kollade lite på lilleborsans träning också.. :) Va så sjukt sköönt att äntligen få komma ut! Har längtat sjukt, har ju bara vart instängd i 5 dar-.-
Aja vill tacka för alla "fina" (eller vad man ska säga..?) frågor som jag har fått av er på blogresponse (fråga gärna mig där) jag blir alltid så glad när jag får fina kommentarer :)
Men aja nu ska jag typ dunka musik o chilla ;) Så vi hörs senare :)
KYSSAR;*

ONT I HUVUDET

Ligger fortfaranade i sängen o kollar på film.. Och fick nyss super ont i huvudet-.- Usch hatar de, men nu ska jag tänka positift :) Asså jag har typ inget att skriva om just nu så jag bloggar lite senare när jag har nåt att blogga om..
KYSSAR;*


Jag bjuder för att jag e så snäll..



Chillar ;)

Just nu ligger jag i sängen o kollar på film, hihi va ovanligt jag vet ;)
Städade mitt rum skit snabbt (^^) o dunkade lite musik o sen satte jag på Twilight o har kollat klart på den precis så nu blire New moon ;)
Ska dra ut och handla me mamma lite senare också, så bli så skönt att äntligen få komma ut :) Har ju vart instäng i huset sen i tisdags eftersom att jag har vart sjuk-.- Men nu mår jag nästan helt bra, lite förklyld o så...
Aja ska kolla på filmen nu, o fixa lite me en ny design båda till mig o till en kompis :) Men får se om jag byter eller inte ;) Aja vi hörs senare ;)
KYSSAR;*



God morgon ;)

God morgon alla läsare ;)
Just nu ligger jag i sängen o har precis ätiti frukost o så :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men de blir nog att ligga hemma o chilla :) O imorn ska jag typ uträtta massa ärenden med mamma ;) Jag får ju inte va me kompisar o så eftersom att jag har vart sjuk..
Men nu ska jag städa mitt rum lite gran-.-  Mår typ bra idag, som ni kanske märker :) Men jag får inte träna fören på tisdag för jag e typ fortfarande förkyld :( Längtar sjukt tills jag får börja träna igen! :D
Aja ska börja städa lite så hörs senare ;)
KYSSAR;*


Gammal, men har inte kunnat tagit några nya bilder eftersom att jag har vart sjuk-.-

Hur många lingon finns det i världen?

Har suttit i soffan o snackat me mamma hela kvällen :) Har pratat om allt möjligt lixom.. Fast typ mest om målen/omdömmenan, för jag har typ utvecklingssamtal på tisdag. Hahhaha 2 veckor efter alla andra ;) Udda barnet heter jag ;) Hhahhahahahahahahahhahahha :D
Men nu ligger jag i sängen o kollar på hur många lingon finns det i världen ;)
Men imorn så ska jag gästblogga på min älskade bästa väns blogg ;) Klicka här! :)
Men kommer så klart blogga på denna blogg, eftersom att de e ju min blogg hahah ;) Men aja nu ska jag kolla på min film så vi hörs senare eller imorn, de får vi se ;)
KYSS;*


Bästavän♥ ;)

Home

Ligger i sängen igen o kollar på film (ovanligt^^) Hahahah ne inte direkt va? ;)
Men aja, åkte me mamma o lillebrorsan o köpte taih mat ;) Gött :) O sen har jag snackat lite me b-v (bästa vännen) i mobben :) Mår somsagt mycke bättre nu, så e på toppen humör :D
Men aja nu ska jag jobbe me en design till en viss person (?) (om du vill ha hjälp me en design så kommentera gärna) ;) Så vi hörs lite senare :)
KYSSAR;*

Ps. Nu ska bloggen bli normal igen, asså uppdateringen ska bli bra o allt ;)


♥ ;)

:)

Känner mig ganska glad just nu.. Mår nästan helt bra men har fortfarande ont i huvet, men annars känner jag mig bra.. Orkade inte plugga idag, så de blev film hela dan igen ;) Men aja vi hörs senare

lite bättre :)

Börjar känna mig lite bättre, men inte helt frisk men nästan :) Så ska ta tag i lite saker idag har jag tänkt, typ läxor o sånt.. Men aja just nu ligger jag i alla fall o kollar på breking dawn del 1 :) Men hörs lite senare... KYSS;*//mobilblogg

Sängen hela dan..

Har legat i sängen hela dan, orkar typ inte skriva nåt, mitt huve sprängs snart.. Så hörs typ i morn.. Hoppas ni har en trevlig Torsdag till skillnad från lilla sjuka mig..
Älskar ej tjejor ni e helt underbar, utan er vet jag inte vem jag skulle va! Ni e min andra familj!♥

.

Ska satsa allt nu. Jag skiter i vad alla tycker o tänker, de e mitt liv. Jag ska satsa, jag skiter i allt o alla.. Jag ska sats allt på dig nu. Jag har ingen aning om va du känner, men jag vet vad jag känner, så jag svär jag ska satsa allt♥


-

Kan du sluta förvirra mig? Jag fattar ingenting.. Ljuger du eller? Fattar verkligen inget?! Så snälla säg va du tycker!




Hajar som hajar ;)


Solsidan..

Ligger i sängen o typ dör av halsont, illamående o huvevärk.. Usch men aja ligger o kollar på alla avsnitt av solsidan säsong 1.. Men hörs nån gång..

Filmer..

Håller på att ladda över filmer från hårdiskarna till min datorn.. Har kollat på dom 20 filmerna jag har på min datorn, så fixar fler filmer eftersom att jag inte har nåt annat att göra... Usch, de finns verkligen inget att göra förutom att kolla på film.. Såå får vell underhålla mig me de då..
Men vi hörs nån gång..
Ni får en arkivbild på lilla mig..

Sommar me göran

Ligger i sängen o kollar på sommar me göran, har kollat på film hela dan.. Har inte så mycke att skriva, men vill bara uppdatera så ni vet att jag lever.. Men hörs kanske senare idag eller i morn, får se va jag orkar..

Sorry..

Förlåt för sämst bloggning, tråkig, deppig o typ allt..
Men är ju som sagt sjuk, så är inte på bästa humöret lixom.. Kan typ inte äta, dricka, gå eller nåt för känns som om jag ska spy då-.- usch hatar att va sjuk..'
Men aja ligger i alla fall i sängen o kollar på film efter film efter film.. Finns ju inte så mycke att göra lixom.. Men hoppas ni har en bra tisdag i alla fall..
Men hörs  kanske senare, får se hur jag mår.. Kan knappt skriva nu lixom-.-
Sjuklingen-.-

Sjuk

Ligger i sängen o kollar på film.. Har precis kollat klart på mammor o minimodeller, men kollat på alvin o gänget just nu men hörs sen..

-.-

Ligger i sängen o vaknade precis, har sovit i 4 timmar.. Mår skit illa just nu-.- Blää,usch jag hatar att va sjuk-.- Men ska typ försöka sova nu så hörs imorn.. KYSS;*

Nerbäddad i sängen me film o te


Film..

Ligger o fryser o huvet håller på att explodera-.- Men hörs nån gång.. KYSS;*

Hemma..

Har vart hemma sen tjugo i tre, men har inte orkat blogga...
Skoladagen har vart helt ok.. Men har typ måt skit hela dagen o mått illa o allt-.-
Så nu ligger jag nerbäddad i sängen me zipperalen på o fryser som en häst-.-
Men hörs senare om jag orkar blogga..
KYSS;*


Gammalt, för mitt skit internett funkar ej-.-

God morron :)

God morgon alla läsare ;)
Just nu ligger jag i sängen o ska sminka mig o så strax.. Börjar 9.20 idag o sluta 15.20? Men tror att jag drar hem efterskolan.. Börjar känna mig lite smått dålig..-.- Men vi får se va som händer ;)
Men nu ska jag typ smörja in min handled me den där bedövande salvan (har fortfarande skit ont-.-) o fixa mig o allt sånt ;) Så hörs nån gång senare under dagen, eller när jag kommer hem ;)


KYSSAR;*


Ni får en lite tråkig misslyckad bild..-.-


Hhahah, jag döör för min humor ;)

Hahhah, sitter o flummar för mig själv när jag leker lite me photshop ;) Hahahah så typiskty mig, jag dör för hur rolig jag e ;) Hhahahahhaahhahaha :D
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAH
:D♥
Mongo jag e ;)

KYSS;*

-

-You don't know that, but i like you

Trevligt

Ligger i sängen o myser i zipprelen, kollar på film o redigerar bilder :)
En typisk söndags-kväll :)
Hihi, men vad har ni för er då? :) Hoppas ni har de trevligt ni också :)
Har typ lite problem me min datorn o mitt cp internet så vet inte hur mycke bloggning de bli ikväll men ska försöka blogga så mycke som möjligt ;)
Men vi hörs lite senare ;)
KYSSAR;*



Drar

Drar hem till mamma o lämnar lite saker, sen drar jag till nån resturang me pappa o lillebrorsan ;) KYSS;*

Video blogg ;)



KYSS;*


Hhahahahhahahah :D

Haahhaha lyssna på texten :D


Hahhahahahahah

KYSS;*


Är hemma nu ;)

Är entligen hemm igen :)
Va en helt ok kurs, men jag kunde typ de mästa för min pappa hade typ förklarat allt dom sa för mig :D
Men jag lärde mig lite gran ;) Men ska typ ut o fota lite nu tror jag ;) Hihi :)
Ni får lite bilder senare från fotokursen.. :)
Men aja vi hörs lite senare, för har inte så mycke att skriva, men jag berättar om kursen senare ;)

KYSSAR;*



.


Morning..

God morgon alla läsare ;)
Har precis ätit frukost o så nu o ska fixa mig o tar sen tåget in till stan ;)
Men kommer nån uppdatering där ifrån tror jag..? Men är vell hemma runt 2-3 nån gång :)
Så vi hörs sena´re ;)

KYSS;*


Har ingabilder på den här datorn,så ni får en bild på min älskade bv♥
Kärlek till dig bruden ! ♥


Upp 07.15-.-

Ska upp kl 07.15 imorn eftersom att jag ska va i stan tyo kavrt i 10 på en fotokurs, ska bli skit kul o så men hatar att gå upp tidigt-.- Men aja ska typ sova snart så ska fixa mig nu o så.. :)
Men vi hörs imorn ;)

KYSS;*



Hahhahahah n-o-l-i-f-e ;)

Hhahahahahahaahhaahaahhahahahhah, lite driv bilder då ;) Har man kul så har man :D Hahahahahhahahah
Puss på er babes ;)♥





Kul?

♥Har skit kul just nu :) Kan alla repliker i filmen o sitter o garvar åt allt! :D Hhahahahahahahahhahaha :D♥
Har ni kul då gullungar? ;) Hahahhahahahah :)♥ Min humor asså, jag e så sjuktt rolig ;)
Jag blir aldrig flummig, hahahahahahhah :)

Kan man tro att de e jag? :D


Trevligt :)

Ligger i sängen kollar film :) Chips & fanta in my ♥ ;) Hhihi, trevligt trevligt :)
Har typ inget att skriva, menlovade att uppdatera bra ikväll så får vell göra de även fast jag inte har nåt att skriva :)
Men aja har skrvit lite nu så hörs senare ;)

KYSS;*


Blir inte bra på bild känner jag, men jag e så snäll så jag bjuder ;)
Puss på er;*


Hahah nolife ;)


Sorry..

Förlåt för sämst bloggning idag.. Men sov ju hos Maria igår me henne o Sara :)♥ Kärlek till er tjejer ! ♥
O sen stack jag där ifrån runt 1-2 o sen drog jag till ica me pappa o lillebrosan o klantig som jag är (-.-) så ramlar jag o skadar knät på vägen hem-.- Skulle ju ha tränat idag, men satt o kollade på istället.. :)
Men nu e jag hemma o har ätit tacos o duschat o ska typ snart checka nån film o ha lite "eget" lördags-mys♥
Men ska typ upp vi kl 8 imorn eftersom att jag ska va i stan kl 10 o gå på en fotokurs ;) Så kommer inte bli bästa bloggningen på förmiddan imorn men kommer uppdatera minst 1 gång där ifrån ;)
Men aja nu ska jag hitta nån bra film så hörs sen :)

KYSS;*


Hemma

Har packat upp allt nu o är hemma o dunkar musik på högsta just nu ;) Bloggar från mobil för att lillebrorsan har datorn men ska sno den ikväll så då får ni bra uppdatering :) Men nu ska jag typ gå till ica me pappa o lillebrorsan o sen på träning men uppdaterar innan jag drar på träning KYSS;* Så söt Maria!;)<3

bloggar när jag kommer hem

Håller på att packa ihop o ska snart dra hem så jag bloggar när jag är hemma KYSS;*

speedade ;)


Haha

Ligger just o kollar på nån sjuk film, Hahahahahahahahaha :) E lite flymmig asså hihi ;) <333

Hos Maria ;)

Sittter hos Maria me henne o Sar ajuust nu o foyarr lite o har kul, men ska uppdatera nån mer gång ikväll men hörs :) ¨

KYSS;*


i bilen me sassa o marre<3


INSPIRATION


Packa ;)

Ska typ gå upp och packa för ikväll :)
Men sitter o snackar me lilla gulliga Maria ;)
Sååå hörs strax ;)

Dagen :)

Han inte blogga i morse eftersom att jag började 8.05 o kunde inte blogga under dagen, för att jag hade lite problem med mobilen. Men kan blogga nu :)
Men slutade kl 3 o drog till jakan me Sara o Maria o shoppade ett örhänge ;) Men vi ska slagga hos Maria sen :) Så ska typ packa ihop och så, sen kommer typ dom o hämtar mig o så ska vi slagga där :)
Hihihi men vi hörs senare ;)
KYSSAR;*



outfit & facelook

Orkar inte ta nåt nytt foto så ni får ett gammalt ;)
Samma fast ljusa jeans då ;)

.

Kom nyss hem, o ska bara upp o fota outfiten nu så hörs strax.

Ska typ byta om

Ska typ byta om snart, har suttit och pratat me Emelie i telefonen :) Trevligt trevligt :)
Ska bli fett kul att träna :) Men måste fixa lite nu ;) Så hörs strax :)
KYSSAR;*




checkar film :)

Ligger just nu i soffan o sms:ar me Sara och kollar på Harry Potter 4 o leter runt lite efter inspiration ;) Trevligt va? :D Men aja hör lite senare :)
KYSSAR;*


Bjuder-.-



outfit & facelook

TRÖJA - H&M,JEANS - GINATRICOT

Dagen ;)

Har vart hemma i typ 40 minuter :)
Skoldagen va helt ok, hade ju somsagt bara 2 lektioner idag så de va ju chill ;) Hände lixom inte så mycke, va ju bara i skolan i 3,5 timmar :) Skulle egentligen dragit hem till Malva nu efter skolan, men hon slutar 2 + att jag har ju träning ikväll och orkar inte gå fram och tillbaka från henne och hem till mig.. Får fota nån annan dag då.. Men aja nu ska jag bedda ner mig i soffan o checka film ;)

I skolan


Goodmorning :)

God morgon på er allesamans :)
Vaknade för typ 1 timme sen (har sovmorron til 10.30) o har sminkat mig o fotat lite nu å morronen ;)
Har bara 2 lektioner idag, chill ;) Halva klassen sluta 1 och resten slutar 2 för att dom har slöjd, men inte jag :)
Men Malva har också slöjd så måste vänta på Malva.. Vi ska typ fota lite efter skolan :)
Men aja ska fixa de sista innan jag drar om en halv timme.. Men lovar att de ska bli bättre bloggning idag en igår :) Men vi hörs lite senare ;)
KYSSAR;*


Tack alla mina underbar vänner, jag älskar er verkligen! Utan er skulle jag inte va den jag är idag♥

gäster

Har gäster hemma just nu, de e därför jag inte kunnat blogga men ska va social igen så hörs imorn;*

outfiten today ;)

TRÖJA-H&M LINNE-H&M TIGHTS-H&M
Liten H&M tant today igen ;)

Tv:n just nu

Kom hem för typ 30 min sen o sitter och kollar på top model på 3:an
Drog bort till fjällenskolan efter att jag hade slutat med Emelie,Malva,Linnea,Frida för attt träffa Tessi och Emelie H :) Vi gick typ runt lite o sen stack jag hem o här är jag nu ;)
Men är typ skit trött just nu och har så sjukt ont i min handled (ramlade typ 5 gånger på den idag-.-) så ska smörja in den me den där bedövande salvan nu, så hörs lite senare :)
KYSS;*


Bild från skolan (skulle laddat upp den då, men gick inte-.-) :)

Morron :)

God morgon alla läsare :)
Sitter på mitt rum och pluggar spanska just nu..
Börjar 9.30 idag igen ;) Men tror att jag slipper gå ensam till skolan idag, för jag trot att Emelie har kommit hem :) Men aja har ingen aning om vad jag ska göra idag efterskolan.. Får se ;)
KYSSAR;*


Bildbrist-.-

...

Sitter i sängen o dunkar musik på högsta :D Och smörjer on handleden me nån bedövande salva.. (har så j*vla ont-.-) Men aja orkar inte blogga mer idag så hörs imorn KYSSAR;*//mobilblogg;*

Älskar verkligen denna låt! (inte den nyaste precis, men skit it)
One Direction♥

Tack pappa! :D

Pappa anmälde mig precis till en fotokurs med Nikon på sönda! :D Happy^^ Ska bli fett kul/intresant längtar ;) Hihi älskar min kamera, är vekligen kär i den så de ska bli skit kul att få lära sig mer ;)
KYSSAR;*


K-Ä-R-L-E-K♥

Just nu

Ligger just nu i sängen och pluggar spanska och kollar på mammor & minimodeller på tv3play :) Är fortfarande skit trött.. Men jag bloggar när jag pluggat klart, ville bara uppdatera ;)
KYSSAR;*



Skit trött

Är skit trött just nu, ligger i soffan och myser i zipperalen.
Ska typ bedda ner mig i soffan och checka nån film nu.. Så hörs..
KYSS;*



dagens outfit & facelook

KOFTA-H&M LINNE-H&M TIGHTS-H&M
En liten H&M outift idag :)

Hemma

Kom hem för typ 10 min sen :) Va en helt ok dag i skolan idag. Vi hade 3 lektioner (So,idrott,No) Men jag va inte me på idrotten, för vi hade boxning och jag har ju skadat handleden-.-
Men aja nu ska jag fota lite och äta. Har typ inget att skriva om.. Så hörs senare ;)
KYSSAR;*


Finns alltid för dig. När som helst, Var som helst!♥

God morron ;)

God morron på er läsar :)
Har precis fixat mig o ligger i soffan och kollar på tv:n :) Men börjar kl 9:45 idag :D
Men har inte så mycke att skriva just nu, så hörs senare idag ;)
KYSSAR;*


-jag är inte den finaste, men jag vågar i alla fall visa vem jag är. Till skillnad från dig.

"de här är en rubrik"

Just nu håller jag på att fota lite o dunka musik :) Men är fett trött så ska kanske gå o lägga mig om ett tag, men vi får se.. Men aja ville bara säga gonatt till er så hörs imorn ;) KYSSAR;*//mobilblogg;* Du vänder min värld uppochner

Checka idrottsgalan ;)

Skan ner o checka idrottsgalen me familjen nu :)
Blir nog nåt inlägg senare ikväll.. Men hörs senare eller imorn ;)
KYSSAR;*

Ni får 2 bilder från när jag va ute o fota ;)





Ni som har android :)

Alla ni som har ANDROID (asså typ htc,samsung,sony ericsson) skaffa mytubo :D
De e en app som liknar instagram som finns till iphone, men skaffa de och följ jojog31 så följer jag dig ;)


Jag och gullungen Emelie ;) 
Hahah Emelie, va söt du vart♥ :)

Nytt :)

Gammla

Nya

Typ ingen skilnad men vill byta bild :) så Hiss Diss? :D

Hjälp?

Behöver er hjälp så kommentera vad ni tycker!
Vilket skal? :)

Hejsvejs ;)

Just nu ligger jag i sängen o dunkar musik på högsta och kollar runt lite på internet, chillar helt enkelt :)
Men idag så hade vi en fett chill skoldag, typ började 9.30  (mentorstid,svenska, lunch, håltimme i 1 timme, idrott) o slutade 13.40 :) Jag o Emelie e aldrig flummiga asså :) Hahhahahahahahah :D
Men sen drog jag till jakan me Malva en snabbis o hon köpte ett fint litet örhänge ;)
O sen har jag vart hemma o fotat lite o bara slappat :) Chill-dag helt enkelt :D
Men nu ska jag typ fota lite och redigera lite bilder ;)
KYSSAR;*


-du snurrar min värld♥

Sitter på bussen


I skolan

Sitter i skolan med Amanda och annat skit folk :) Trevligt Trevligt, men hörs när jag kommer hem för typ inget att skriva KYSS;*//mobilblogg;*

Fixar mig :)

Håller just nu på att fixa mig inför skolan :)
Börjar halv 10 idag o slutar 2 :) Börjar så hela veckan, eftersom att vi har utvecklingsamtal ;) Fett chill :)
Men idag ska jag typ va me Malva o Tessi, tror jag? :D Men får se hur de blir ;)
Men nu måste jag fixa mig så hörs sen :)
KYSSAR;*


Ful bild, men så ser håret ut ;)

Klar färgad

Blandade dessa 2 färger och blev ganska nöjd :) Blev ungefär som förra gången fast mörkare ;), Men nu ska jag kolla på film så hörs i morn KYSS;*//mobilblogg :)

Färgar

Sitter o färgar håret nu :) Uppdaterar senare KYSS;*//mobilblogg ;)

Flumbildbombdel2;)

Kankse kommer en till del får se ;)

Nu

Hej :)
Just nu sitter jag o kolla på film o chillar lite innan maten.. Sen så ska jag typ duscha o efter de ska mamma färga mitt hår :D Trevligt trevligt ;)
Men träningen gick helt ok.. Men jag ramlade flera gånger undär en övning (asså vi va på friskis), hahahhahhaha o Julia satt o skrattade hela tiden :( Hhahahahahahaha, typiskt mig asså :)
Men ska fortsätta kolla på min film nu o noliefa runt på datorn så hörs lite senare ;)
KYSSAR;*


Saknar grymt!;*

Träning om 45

Träning om 45, så byter om nu KYSS;*//mobilblogg

Länkbyte ;)

Länkbyte! :D Måste läsas annars missar ni något ;) (klicka på bildn)

"rubrik"

Har pluggat klart nu, o ska typ checka nån film fram till 3.. :)
Men asså vår No lärare verkar ju tro att vi e dumma i huvet, hahahahahaha han beter sig som om vi e 2 år. Hahahahhahahahah, han e sjuk. Hahahahahahahha-.-
Men ska typ äta något nu så hörs sen :)
KYSS;*


Älskling, du e såååå fin♥;*

Plugga no-.-

Ska plugga nu-.-

God morgon :)

Godmorgon alla läsare :)
Just nu liggger jag i sängen och kollar på New moon :) O typ chillar.. Ska typ chilla hela dan frams till träningen, men måste plugga lite också..-.- Men bloggar lite senare, har typ inget att skriva om just nu..
KYSSAR;*




Mys

Ska kolla på tv o mysa me familjen nu♥ ;)
Men kommer uppdatera senare ;)♥
KYSSAR;*


-du har ingen aning.

Hahahahahahahhaha "andas" Hahahhahahahahah

Hahahahhahahahahahahahhahahahah :D♥

Flumbildbombdel1;)

Hhahahahahahahahahahahahhahaha fler bilder kommer ;)

:)

Har precis ätit, så har inte hunnit blogga ännu.. Men träningen va sjukt kul :) Men skadade handleden så har sjukt ont i den nu-.- Men skit it :) Bryr mig inte om jag skadar mig ska ändå träna, älskar fotboll♥;*
Mennu måste jag duscha så hörs sen ;)
KYSSAR;*



Byter om nurå :)

Håller på att byta om just nu :) Ska dra på träning om typ en kvart så hörs när jag kommer hem ;)
KYSSAR;*



Förlåt för dålig bloggning

Förlåt för dålig bloggning igår men drog ju till jakan efter skolan och shoppade massa (bilder kommer) o sen drog jag hem till mig och åt o sen skjusa mamma mig till Maria o sen skjusa hon oss till Sara o vi gick o mötte Tessi vid ica o flummade skit mycke :) Sen sov vi hos Sara! Hahahahhahahhah inte lite hypade :D Jag döööör asså :) Hahhahaahahahahhahahahah ;) Ni kanske märkte de på min ainlägg igår ;$ Men nu e jag hemma igen o sitter o för över alla bilder från kameran till datorn :) (vi tog typ 2000 bilder) Hahahahah :)
Men ska på träningen vid kvart i 4 också :) Men nu ska jag ladda upp alla bilder så hörs ;) ¨
KYSSAR;*

Söta :D

ska typ fösöka sova

Hahahahahahahahaha vi ska typ försöka sova nu.. men är typ fett hypad, kommer aldrig somna Hahahahahahahahaha :D <333333333333333333333;**

hyper

Hypar me Tessi , Maria o Sara Hahahahahahahahaha Vad rimmar på Mora? hahqha Haha j*vla vatten Hahahahahahahahaha :) <3333333

sorry

Förlåt för att jag inte har bloggat men drog till jakan me Maria och Emilia, men nu e jag påväg till Maria o sen drar vi till Sara så hörs senare ikväll. Pussen;*

Drar snart

Får skjus till skolan snart av mamma men hörs när jag kommer hem;*
Om jag klarar dagen, de e Fredag den 13 :o O jag e väldens klantigaste barn :O

Sjukt trött..

Är sjukt trött nu så ska typ fixa mig o lägga mig o kolla på film så hörs imorn :)
Hahhahahhaah :D

Svar till Malva

Du e vacker b-v♥ Det photoshop som jag oftast använder är photoshop elements 9.0 (ska få de nysaste) Men jag har "vanliga" photoshop men kommer inte ihåg vilken, men den e några år gammal.. Men "vanliga" photoshop är dyrare och lite mer avanserat kan man vell säga.. Och photoshop elements är billigare och lite mindre avancerat :) Men vet inte vad de kostar eftersom att de e pappa som köper ;) Puss älskling<33333333333333333333333333;********

Skönt ;)

Såå skönt att få duscha, älskar verkligen de :)
Men nu sitter jag och halv sover och kollar på film i sängen ;) Mysigt♥ Men träningen va helt ok, men hade hoppats på att få spela fotboll men vi körde fys inomhus.. Fast de e kul de också ;) Man får gilla läget lixom :D Hahhahhahahahahaha :) Humor asså :D♥
Men nu ska jag fortsätta kolla på min film :) Så hörs senare ;)
KYSSAR;*


Jag är långt ifrån perfekt, men jag vågar i alla fall visa vem jag är.

Duschen nu

Kom hem från träningen för några minuter sen o ska hoppa in i duschen nu så bloggar mer senare :)
KYSSAR;*


Ful-.-

Taggar till träning nurå ;)

Drr på träning snart men måste byta om nu så hörs senare :)
KYSSAR;*



Outfit & Facelook

TRÖJA - H&M, JEANS - GINATRICOT

pluggat klart

Har precis pluggat klart o sitter o kollar på tv:n :D
Väntar på att träningen ska börja kl 17:45.. Vill träna nu! :) Så har inte jätte mycke att göra fram till de.. Så har inte så mycke att skriva.. Men hörs lite senare ;)
KYSSAR;*



Plugg

Kom hem för typ 1 timme sen :) O sitter o pluggar i soffan ;$ Men sitter o fryser som in i h*lvete-.-
Aja skoldagen idag va chill, hahahah jag Maria och Tove flummade som f*n på lunchrasten hahahhahhaah :) Jag dog av garv ;$ Hahhahahahahah ;) Men nu måste jag plugga-.- Så hörs sen..
KYSSAR;*



Usch-.-

Usch vad tråkigt väder de e ute, just nu är de typ snöblandat-.- Men när jag gick hem så ösregnade de-.- Men bloggar alldeles strax, måste byta kläder... Är skit blöt-.-

God morgon ;)

God morgon :)
Känner att jag e på jätte bra humör idag :) Har ingen aning varför, kanske för att jag har 3 lektioner och slutar kl 1 idag ;) Har ingen aning om vad jag ska göra idaf förutom att träna :) Men får vell hitta på något ;) Aja ska äta nu och fixa mig så hörs senare ;)
KYSSAR;*




Skitt trööt..

Är skit trööt just nu. Så ska typ snart gå o lägga mig, kunde kanppt hålla mig vaken i skolan så hörs i morn :)
KYSSAR;*



Chacka film nr 2 :)

Ska kolla på New moon nu, har ju redan kollat klart på Twilight :) Men ligger i alla fall i sängen just nu o bloggar, kollar på film och äter apelsiner :D Hahahhaah mysigt ;) Men vi höres :)
KYSSAR;*


Katt!♥

Checkar film :)


Just nu

Just nu håller jag på att föra över lite filmer från mammas hårdisk till min datorn :) Ska checka film hela kvällen har jag tänkt ;) Men sitter o typ letar lite bilder från google mendans, eftersom att de tar lite tid :) Hihi :D Men vi hörs lite senare :)
KYSSAR;*


-snacka inte skit, om saker du inte vet.

Outfit & Facelook :)


"rubriken står här"

Kom hem för typ en halv timme sen men har ätit lite o fotat :) Så har inte hunnit blogga fören nu..
Men skoldagen idag va vell helt ok.. Men va skit trött, o ha typ ramlat några gånger gått in  i flera dörrar o fått en nål i foten så inte min lycko dag precis-.-
Men nu sitter jag hemma i zipperalen och dunkar musik! :D Och bara chillar :) Har ingen träning eller något i dag så kan bara chilla hela kvällen ;) Men nu ska jag föra över lite bidler från kameran, så hörs om ett tag :)
KYSSAR;*


Känner att man e fin-.-



Trött-.-

Somnade typ runt 11-12 i natt-.- Så är typ skit trött nu orkar knappt ha ögonen öppna.. Hur ska jag inte kunna somna i skolan-.- Har haft bästa starten på dan lixom, försov mig, hittade typ inga kläder-.- och fick maskara i ögat-.- Jippi! Eller?-.- Aja ska typ fixa mig nu så hörs senare.
KYSSAR;*



Gaaaalet skönt ;)

Det var gaaaaaalet skönt/kul att träna! :D Har saknat fotbollen sjukt mycke♥ Så de va ju somsagt skit kul :) Men jag märker att jag inte är på topp :( Men ska försöka att inte missa nån träning nu på ett tag, även fast jag inte får träna dubbelpass för min sjukgymnast skit it för jag lever för fotbollen :D♥ Ska bli i toppform! :D
Men aja har typ duschat nu o använt lite av sakerna jag fick av Emelie och Malva ;)♥ Hihi :) Men har inte så mycke mer att skriva nu så hörs typ senare eller imorn.. Får se :)
KYSSAR;*



Byter om!

Byter om nu, hörs när jag kommer hem.

KYSS;*



Bäst! :D

Ska bli så sjukt kul att få träna igen! :D Är hur taggad som helst! Ska bli gaaaaaaaaaalet kul :D Kan inte tiden bara gå? :) Vill bara börja träna! :D Men måste typ äta nu så hörs senare :)
KYSS;*



Julklapparna av Emelie och Malva ;)

Sämsta bilderna, jag vet-.- Men skit it.. :) Tack älsklingar för julklapparna ;)♥

Så där :)

Så där, nu e jag hemma :) Kom hem för typ 45 min, men  har inte hunnit blogga ännu.. Men de va faktikst helt ok i skolan, fast vi flummade as mycke på gympan och No:n hahahahahahhah :D Men sen efter skolan så drog vi (jag o Emelie) hem till Malva och "bytte" julklappar (lite sent kanske men men..)  men vi va bara där en snabbis :) Men nu måste jag äta något innan jag dör..
KYSS;*



Kommer decka

Kommer typ decka snart, så de här blir sista inlägget för idag.. Men imorn blir de ju skola somsagt-.- Inte de roligaste direkt, men ska bli sjukt kul att träffa alla igen har typ inte träffat så många under lovet.. Men aja hörs imorn nån gång :)
KYSS*



trött som f*n

Är typ hur trött som helt just nu.. Inge bra när de e skola o så imorn, kommer typ aldrig komma upp-.- Men skit i de nu. Sitter typ o redigerar lite bilder från idag o kollar runt lite på datorn :) Har fotat lite också.. Men behöver lite insperation, vet inte vad jag ska fota. :( Aja får vell försöka hitta på något :) Men hörs lite senare ;)
KYSS;*


Hahhahahahahahahah :D

^^

Äkta ugs från USA :D Nya fotbolskor, k-ä-r!♥ 2 hudkrämer typ och ny maskara. + 1000 kr ;) + de jag fick av pappa ;) (för er som har missat de så är de här mina födelsedags presenter från mamma, fick ju mina av pappa när jag fyllde år. 3 dar sen)
KYSS;*

Pics.

Du+jag=livet ut♥;*
Några av bilderna kommer ifrån Malvas blogg och några tog jag me min kamera ;)
Checka bloggen HÄR!

KYSS;*

Hemma

Har vart hemma ett tag nu.. Kom typ hem från Malva för 1 timme sen kanske. Men har inte hunnit blogga eftersom att jag öppnade mina presenter från mamma (bilder kommer) o lite sånt :)
Men måste äta nu så skriver mer senare + att bilderna från idag kommer upp ;)
KYSS;*


Kärlek till dig gmn!♥;*

Checka bloggen

Checka Malvas blogg www.malvacheyen.devote.se lite av bilderna vi tog finns där strax KYSS;*

Hemma hos Malva

Sitter hemma hos Malva nu, o har fotata lite o så men vi hörs när jag kommer hem..
KYSS;*



Såå trött..

Va tvungen att gå upp vid 9 idag-.- Typ för att de e skola imorn o då måste man ju gå upp tidigt-.- Åhh orkar inte, kommer aldrig somna på kvällarna somnar typ 3-4 varje natt-.- Men aja ligger i sängen o snackar me Malva just nu, men måste typ fixa mig nu för ska iväg till henne nu så hörs sen ;)
KYSSAR;*



För söt ;)

Hhahahahahahahahah, visst älskar du mig? ;) Hahahha så söt du e :) Puss på dig;* :D


Snackisch ;)

Ligger i sängen och snackar me Malva :) O fixar hennes hedder men ska prata klart me henne o bloggar senare så bye;*
bästa spelet ;)

Hemma :)

Är hemma nu efter att ha vart på resturang.. Men förlåt för att jag inte har bloggat så mycke idag :( Har bara inte orkat, är verkligen skit trött.. Men ligger i alla fall i sängen o dunkar musik o spelar lite spel på touchpaden :) Trevligt trevligt.. ;) Aja ska fortsätta att chilla så hörs sen ;)

drar

Drar ut o äter me pappa o lillebrorsan så hörs när ja kommer hem

chill :)

Ligger just nu i sängen och bloggar från vår touch pad o dunkarmusik :) Har vart ute och fotat lite me pappa :) Men hörslite senare ;) KYSSAR;* 

Just nu

Ligger just nu i sängen och dunkar musik o checkar lite blogggar o sånt :) Men har typ ingen aning om vad jag ska göra idag, så få se vad som händer ;) Men aja hörs lite senare :)
KYSSAR;*




Musik :)

Sitter på mitt rum och dunkar musik på högsta :D Men har snackat lite me Malva o kollat på tv me familjen :) Lite chill sådär ;) Men aja ska fortsätta lyssna på musik nu så hörs typ senare :) KYSSAR//mobilblogg;*

Ska ner och kolla på tv

Ska ner o kolla på tv me familjen nu :) Så hörs senare ;)
KYSSAR;*


mys-pys♥

-

F*KING SKIT-.-

Mina presenter.. :)

De va de jag fick, jag fick min kamera i julklapp och fördelsedagspresent eftersom att de va så dyr och sen ett presentkort från hm på 1000 kr och sen ett silverarband och min zipperal :) Men ska ju få mina presenter av mamma på måndag :)
KYSSAR;*

Chilla ;)

Ligger typ o fryser i sängen o myser i zipperalen och kollar på OC :) Har typ inget att göra men tror typ att jag ska snacka me Malva ett tag, behöver verkligen de.. :( Men aja hörs sen..
KYSSAR;*


Lördag

Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost och så nu :) Men venne vad jag ska göra idag.. Typ fota lite me pappa, fotade lite igår men bilderna kommer upp senare idag... Men sorry för att jag inte han blogga så mycke igår, men fyllde ju år och va me familjen hela dan :) Men aja nu ska jag fixa mig så hörs lite senare :)
KYSSAR;*



Grattis till mig själv :)

Grattis till mig själv då :) Så nu är man 13 :) trevligt trevligt :) Men bloggar typ senare idag o visar upp bilderna på presenterna sen.. :)
KYSSAR;*



Hejsan :)

Sitter uppe på mitt rum o dunkar musik på högsta volym :) Är 13 om 1 timme o typ 45 min ;) Trevligt trevligt :) Men har inte så jätte mycke att skriva om.. :) Sitter bara och chillar o vet inte riktigt vad jag ska göra men tror att jag ska fota lite ;) Men uppdaterar om ett tag.. ;)
KYSSAR;*



Hemma igen

Kom hem för inte så länge sen efter att ha handalt på ica och vart hos sjukgymnasten :) Men nu sitter jag på mitt rum och dunkar musik på högsta :D Men ska gå ner och kolla på film me lille brorsan ett tag :) Så hörs lite senare :)
KYSSAR;*



Drar om 1 halv timme

Ska dra om 1 halvtimme.. Så måste fixa mig nu så hörs när ajg kommer hem :)
KYSSAR;*


Fint :)

Morning :)

Just nu ligger jag i sängen o chillar :)
Har inte så jätte mycke att skriva just nu..  Men ska ju till sjukgymnasten vid halv 3-.-  Men sen ska jag typ handla tårta och sånt me pappa tills imorn ;) Men aja nu måste jag sluta.
KYSSAR;*


Har bara gamla bilder typ..

Länkbyte :)

Klicka på bilden för att komma till Tessis underbara blogg :) Ni bara måste läsa den ;)

Jippi ;)

Är fett gald just nu! :D Kom på att jag fyller år om 2 dar! :D Eller om typ 1 dag och 1 halv timme :) Hihihihih fast jag vet typ reda vad jag kommer få.. :)
KYSSAR;*



"här är en rubrik"

Har kollat på the vocie sverige ett tag nu :) Helt ok program.. :)
Men nu ska jag typ kolla på OC hahaahha har typ kollat klart på 2 säsonger redan (på 3 dar) ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla så hörs lite senare :)
KYSSAR;*



outfirre! :)

Gammal bild.. Men de va min outfit today ;)
KYSSAR;*

Hemma..

Har vart hemma sen 5 men har inte orkat blogga men gör de nu :)
Stack ju till mamma somsagt o typ ränsade våra garderober o så de tog typ 2 timmar :$ Men sen åkte vi till wayne's coffee :) O fikade lite :) Mysigt :) Men nu ska jag gå ner o kolla på the voice eller vad de nu heter :) Men vi hörs lite snenare ;)
KYSSAR;*


Kan inte ladda upp nån ny blid-.- Ingen aning varför-.-

Fixar mig

Håller just nu på att fixa mig. Ska iväg o fika me mamma :) Ska typ va me henne hela dan idag så bli inte så jätte mycke bloggning nu på dan.. Kanske nån mobilblogg.. Men vi hörs lite senare ;)
KYSSAR;*



.....

Orkar inte blogga mer idag.. Mår inge bra-.- Inte sjuk eller nåt sånt.. Sååå bloggar imorn..
KYSSAR;*



Vart i jakan

Har inte bloggat så mycke idag eftersom att jag drog till jakan me Malva :) Shoppade varsin present till Malva och Emelie :) Kan inte berätta va de är ;) Men sen va jag hos sjukgymnasten o nu är jag hemma :) Men har lite damp på mina föreldrar eftersom att dom vägrar skjusa ner mig till träningen så jag får inte gå-.- Så ligger i sängen nu o kollar på OC o ska snart duscha o typ slappa.. Är så j*vla trött-.- somnade vid 3 och vakande vid halv 9-.-
Men aja hörs lite senare :)
KYSSAR;*


Man måste ju bjuda på sig själv ibland-.-

Dag 34

Dag 34- En bild på dig och dina syskon

Hahhhhahahaha fin fin bild :D Typ 2 år gammal :D

God morgon ;)

God morgon ;)
Just nu ligger jag i sängen och ligger o äter frukost och flummar lite :D Hihihihihihihihihih ;)
Men idag så ska jag kanske (typ?) va me Emelie och Malva men jag måste till sjugymnaste vid 3 också-.- Men aja hörs lite senare för jag har typ inget att blogga om..
KYSSAR;*



OC time ;)

Just nu ligger jag i sängen o kollar på OC :) Och fixar (fortfarande) me Malva hedder :D Hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah, jag e inte flumig :D Hihihihiihihihhihihihihihihihihihihihihihihihihih ;) Men nu ska jag fortsätta me mitt roliga :D
KYSSAR;*



Just nu

Just nu så ligger jag i sängen me datorn på magen och kollar på film och fixar me Malvas hedder ;) Trevligt :D Men nu ska jag ta o fortsätta me de :) Så hörs nån annan gång ;)
KYSSAR;*



Nytt :D

Gammla
Nya
Vad tycker ni? :) Hiss Diss? Jag tycker om den här mycke mer :) Ska nog ha kvar den här ett tag ;)
Ps: Tryck på F5 om du inte se ;)

KYSSAR;*

Hej :)

Har inte kunnat blogga efter friskis eftersom att jag gick till jakan efter för att möta mamma o lillebrorsan :)
Och då drog vi till donken o käkade o sen shoppade vi lite på stadium (min ena födelsedagspresent:D).
Och sen så åkte vi hem o packade eftersom att vi sulle till pappa (är där nu) o sen åkte vi hit o nu e jag här :) Hihi trevligt ;) Men nu ska jag äntligen bli klar me heddern :)
KYSSAR;*



Drar nu

Drar till friskis nu :) KYSSAR//mobilblogg;*

11:28

Just nu sitter jag o gör ingenting.. Har skit tråkigt :( Men ska typ fixa mig o kanske fota lite ;) Hihi, men vad ska ni göra idag då? :) Men nu ska jag fixa mig så höres :)
KYSSAR;*



Dag 33

Dag 33- En bild som får dig att le


Hahahahhah :D

Nämen gommorn :D

Godmorron :)
Vaknade för inte så länge sen, men har ätit frukost o så.. :) Men just nu sitter jag och dunkar musik och chattar me lilla Emelie :) Hihihi ;) Men vid 1 idag så ska jag va nere vi friskis och vi (mitt lag) ska typ bli interjuvade av deras tidning :) Trevligt trevligt? :D Men aja ska hitta på något nu så vi hörs lite senare :)
KYSSAR;*


Ska nog ta ett fotbad :D♥
Hihi ;)

Mys ;)

Myser me familjen framför tv:n just nu :) Men sprang iväg för att blogga men hörs imorn för jag orkar inte blogga mer.
KYSSAR;*


Gammalt skit..

Filmer :)

'
Har kollat på dessa 2 filmer som har gått på tv:n o nu blir de några fler.. Orkar typ inget just nu så blir film tittande hela kvällen :D
KYSSAR;*

Film & Mys ;)

Nu blire Kalle och choklafabriken på tv me familjen :D Bästa film ju ;)
KYSSAR;*


Jag trodde kärleken var något sött.
En romantisk dimma av rosa och rött
Blommor, choklad och att hålla i hand
Kramar och kanske en kyss ibland,
Så blev jag förälskad och drömmarna svek.
Det gjorde så ont att själen skrek
Allt handlade bara om tårar och smärta
Och kvar finns bara ett krossat hjärta!
Jag trodde kärleken var något sött.
En romantisk dimma av rosa och rött
Blommor, choklad och att hålla i hand
Kramar och kanske en kyss ibland,
Så blev jag förälskad och drömmarna svek.
Det gjorde så ont att själen skrek
Allt handlade bara om tårar och smärta
Och kvar finns bara ett krossat hjärta!

Dag 32

Dag 32- En bild för mig som betyder kärlek


Har inte direkt en blid som betyder kärlek för mig. Eller jo min kärlek till mina vänner & familj såklart, men den här bilden e så söt så ni får den ;)

KYSSAR;*

Nyårsoutfiten&facelooken ;)

Så såg lilla jag ut igår ;)
KYSSAR;*

God morgon & Gott nytt år :D

God morgon & Gott nytt år! :D
Vaknade för typ 10 min sen :) Skönt me sovmorron^^ Och just nu sitter jag o dunkar musik o försöker komma på vad jag önskar mig efter som att jag fyller år om 5 dar!!!! :D Har inte kommit på nånting :$ Så mina föreldrar börjar bli lite irriterade på mig :D Men aja ska ladda över lite bilder från kameran :) (fick typ inga bra bilder på raketerna-.-)
KYSSAR;*


inte min bild;)


RSS 2.0