Skit

Mår verkligen skit nu-.-
Orkar inte blogga nu eftersom att jag mår så jävla psykist dåligt just nu så jag sitter bara och låter floderna rinna. Kanske bloggar senare ikväll men inte just nu för jag måste ringa till pappa och Nikita...
Hörs imorn eller idag får se.

Missar träningen

Förlåt för att jag inte har bloggat men efter skolan så stack jag och Sofia och hämtade min cyckel hos pappa och sedan så gick vi hem till mamma och snackade om mycket och sedan gick vi för att köpa picknik till mig imorn eftersom att vi ska ut och filma i morgon i naturen till temat. Men sedan så gick vi hem till mig igen och snackade och sedan åt vi pankakor och sedan så skulle jag åka till träningen men då hade mamma sagt fel tid så jag var 1 halv timme försenad när jag började cyckla men jag kan inte hitta till planen eftersom att jag aldrig har vart där eftersom jag har vart skadad i 2 månader.. Så mamma sa åt mig att åka hem så jag gjorde det, så nu sitter jag hemma och kollar på tv...

Världens stoltaste syster

Jag är verkligen världens stolstaste syster♥
Jag är så sjukt stolt över att kunna kalla dig min storebror och så sjukt stolt över att ha fölt din resa! Du har kämpat och kämpat och klarat alla hinder du stött på, både du och jag har haft det ganska svårt i livet men vi har båda klarat det och det har vi gjort tillsamans.
Älskar din musik och dig, du är världens bästa storebror!♥

God Morgon

Tjullullu! :D
Haha god morgon på er, hur mår ni? Jo själv så mår jag toppen och är på toppen humör. :D
Men jag har super brottom för jag har fortfarande inga kläder på mig och jag ska gå och en kvart. :$ Så jag måste skynda mig nu så vi hörs senare. ;)

Sverige-Island

Har precis ätit lite glass med lillebrorsan min efter att vi åkt longboard ett tag. :) Längtar så mycket tills jag ska köpa min egen, vilket jag ska göra i helgen för just nu så får jag låna min lillebrors men jag vill såklart ha en egen. ;)
Men men nu ska jag kolla på Sverige-Island (fotboll)! ;D

Longboarding

Nu ska jag ut med lillebrorsan min och åka lite longboard, mysigt mysigt. ;)
En bild från en fotografering för flera månader sedan. :)

Animerad fanfic

Haha jag dör lite av skratt här borta! ;D

Dagens klädval

Tröja - Gina Tricot / Tights - Gina Tricot / Baslinne - H&M

Jag bygger upp och du river ner

Jaha nu är jag hemma igen. :)
Skolan gick bra fast det var lite tråkigt eftersom att vi kollade på skit tråkiga filmer (hahah dom var så tråkiga att jag och Julia skrattade så att vi inte kunde andas^^) men det var ändå ganska kul. :) Och sedan efter skolan så skulle jag egentligen åkt longbord med Lina, Malva och Sofia men jag orkade inte och så skulle jag möta pappa i jakan.
Nu sitter jag i alla fall och äter en macka och kollar på en film och ska sedan ta en liten tur på longborden tror jag. ;)

Resturang

Just nu sitter jag på en resturang med pappa och min lillebror så vi hörs när jag kommer hem.

Temastart

God morgon på er alla glada strutsar! :D
Hahah som ni kanske märker så är jag på toppen humör idag. :D Det är verkligen enormt skönt att inte ha några riktiga skoldagar kvar utan bara temadagar kvar i skolan! ;) Och för er som inte vet vad temadagar är så är det när man får välja att jobba med några och alternativen som finns och så lottas det fram vilka som får vad och den här gången fick jag dokumentärfilm men förra gången fick jag musikverkstad. :)
Nog med babbel om det nu för nu måste jag fixa det sista och sedan gå om ungefär 10 minuter så vi hörs under skoldagen eller när jag kommer hem. ;)

"Träning"

"Träningen" gick sjukt bra, jag var med lite grann på uppvärmningen men sedan så sa mina tränare åt mig att springa intervaller i 15 minuter vilket jag gjorde utan att det gjorde minsta ont i knät! :D Woho, verkligen en underbar känsla att kunna springa igen utan smärta! :D Men nu längtar jag så mycket till träningen på torsdag när jag äntligen kommer att få ha bollen vid fötterna för första gången på 2 månader. :) Skit glad verkligen! :D
Haha nej men nu ha jag tänkt att sätta på en film och drömma mig bort till Canada och Norge eftersom att det är där One Direction (i Canada) och Justin Bieber (i Norge) är, medans jag sitter här hemma och drömmer mig bort dit... Haha nu låter jag som värsta desperata ungen, fast det är jag ju (^^) haha nej men God Natt på er så hörs vi i morgon. ;)

sjukgymnastik

Så där nu har jag äntligen ätit och bytt och till träningskläder eftersom att mitt lag har match idag men eftersom att jag har vart skadad så får jag inte spela men jag ska "träna" (alltså vara med på uppvärmningen) och sedan kolla på matchen. :)
Sjukgymnatsiken gick sjukt bra och jag har knappt ont i mitt knä längre så jag är super peppad på att få spela igen. :D Det var nästan 2 månader sedan jag spelade så jag längtar verkligen tillbaka så jag är sjukt glad att få "träna" idag. :)
Men nu ska jag fixa det sista och dunka lite musik så hörs vi efter matchen. ;)

Internet

Yes! Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt internet så att jag kan blogga. :D
Skoldagen idag var helt okej jag hade bara 3 lektioner och sedan så slutade jag vid ett för att det var en avslutnings fotbollmatch mellan 9:orna och lärarna...
Men jag är sjukt glad nu för det var min sista "riktiga" skoldag! :D Eftersom att vi har tema dagar fram tills nästa tisdag och på onsdag så är vi lediga och på torsdag så har vi någon klass dag och på fredag så slutar vi! ;) Sjuk skönt!! Vill verkligen ha sommar lov nu. :D
Nej men nu måste jag skynda mig iväg eftersom att jag ska vara hos min sjukgymnast och ett litet tag.. Så vi hörs när jag kommer hem. :)

Skolan

Så där nu är jag äntligen hemma.
Skoldagen var helt ok hände inte så mycket men på lunchen stack vi hem till Emilia och gjorde lite fruktsallad och snackade om lite allt möjligt. ;)
Men nu måste jag skynda mig och packa alla saker som ska med till mamma och sedan så kommer hon och hämtar mig. :)
Jag kommer tyvär inte kunna blogga från datorn för att vi inte har något internet i två dagar (-.-') men jag kan mobilblogga lite i alla fall...

Kämpa kämpa kämpa

God morgon på er. :)
Jaha idag är det måndag och mu är det bara två veckor kvar i skolan. :) Så sjukt skönt! :D
Nej men nu ska jag ta och gå så vi hörs senare.- ;)

Hemma

Sååå nu är jag äntligen hemma. :)
Jag ska ta och kolla på en film nu och sedan ta coh sova så vi hörs i morgon. :)
God natt! ;)

Bästa vän du är underbar!♥


With Malva

Tjenixen alla läsare. ;)
Förlåt för att jag inte bloggat under eftermiddagen och det är för att efter matchen så gick jag och Malva hem till henne och jag solade lite medans hon duschade och sedan så gick vi ner till ica och köpte vattenmelon och vindruvor. :) Och sedan gick vi hem och snackade och myste i solen och sedan hoppade vi lite studdsmatta och nu ska jag äta lite mat här. ;) Så vi hörs när jag är hemma. :)

Söndag

God morgon alla läsare. :)
Just nu sitter jag och äter lite frukost och myser i min ziperall. :) Är helt sjukt trött idag, men jag ska somsagt gå vid 12 för att kolla på mitt lags match så jag var tvungen att gå upp nu. Aja nu ska jag se till att fixa mig och sedan dra mig ner till vallen. ;)

OMG

Shit det är helt sjukt! Vi vann eurovision!! :o Det har inte hänt sen 90-talet. Fy f*n va extra stolt svensk man är, även fast jag alltid är stolt svensk. ;) Shit tänkt att eurovision 2013 ska hållas i Sverige skit coolt jö! :D Haha nej men nu ska jag försöka sova eftersom att jag ska upp och kolla på match imorgon vid 12 så god natt på er. ;)

Stan

Hejsan kära läsare! :) Jag kom precis hem efter att ha vart i stan med min älskade pappa och har haft en super mysig far&dotter dag. ;) Vi shoppade lite, snackade, kollade på resor, fotade och åt på befhouse! :D Super mysigt helt enkelt! ;)♥
Och nu har jag tänkt att hoppa lite studsmatta och snacka med Malva och senare ikväll så blir det att kolla på eurovision med pappa och lillebrorsan. :) Mysigt mysigt.♥

Teori

Kom nyss hem från teori mötet och det gick bra. Kul att snacka lite med laget och sådant. :)
Men nu ska jag fixa mig och sedan dra ut och fota lite med pappa. ;)

Morning

God morgon på er.
Ja nu kanske ni undrar vad jag gör uppe kl 8 på en lördag pch det är för att jag har något teori möte med fotbollen idag. Åhh jag är så sjukt trött men man får gilla läget helt enkelt.
Men nu måste jag verkligen skynda mig eftersom att jag ska gå om en halv timme så vi hörs efter. ;)
Världen bästa lag!♥

Mys

(saknar planen så sjukt mycket!)
Hejsansvejsan just nu sitter jag framför tv med pappa och redigerar lite bilder som jag tog när jag var ute och åkte lite skateboard. ;)
Men snart har jag tänkt att gå och lägga mig (om 2 timmar typ) eftersom att jag ska upp vid ungefär halv 8 imorgon för att jag ska på något fotbollsmöte... Så det blir att gå och lägga sig vid 12 men ni får ett inlägg innan det så vi hörs senare. :)

Home

Nikon D5100 / 18-55mm
Så där ja nu har jag äntligen duschat efter att ha vart på min lillebrorsmatch och tog en liten promenad med pappa och köpte lite glass och snackade om mycket och sedan åt jag, min lillebror och pappa på donken. :) Och ikväll så ska jag och pappa ha fredagsmys eftersom att min lillebror sover borta hos nån kompis.
Nej men nu ska jag ta och ringa Malva eller Nikita, måste sacka med dom nu!
Så vi hörs senare. :)

New ring

Hejsan på er kära läsare, vad tycker ni om min nya ring? :)
Just nu sitter jag hemma och testar min nya skolavslutningsklänning (!!!:D) och ska strax åka iväg och kolla på min lillebrors match. :)


Fredag

God morgon. :)
Aha idag är det fredag och världens bästa väder ute. :) Är på lite sisådär humör idag efter lite saker men jag ska försöka tänka lite posetivt. Men men nu måste jag skynda på eftersom att jag ska gå om typ en kvart.

Duschat

Så sär nu har jag duschat och sitter och kollar på eorovision och ska fortsätta kolla på det så vi hörs imorgon. :)
God natt. ;)


Umgås med pappa

Just nu sitter jag med pappa i soffan efter att jag sovit i drygt 1 timme och sitter nu och kollar på the pacificer. Sjukt bra film verkligen! :D  Och så skönt att bara få umgås med pappa eftersom att min lillebror är på fotbollsmatch.
Men nu ska jag fortsätta kolla och sedan ta en dusch tror jag. :)

Hemma

Hejsan på er. :D
Har vart hemma i ungefär 1 och 1 halv timme efter att ha kollat på en skolavslutningsklänning vilket jag hittade men inte i min storlek så pappa ska köpa en imorgon i stan. :D Och sedan så kollade vi på inredning till mitt rum men vi ska köpa det i helgen istället för nu. :)
Men nu sitter jag och kollar lite på tv och gör ingenting. Har tänkt fortsätta med det så vi hörs senare. :)

shoppa

Drar o shoppar Me pappa, hörs senare. ;)

Onsdag

God morgon. :)
Åhh vad skönt, kom precis ut ur duschen och har fixat mig så känner mig fräsch och ganska pigg och mår helt ok idag. Så dagen har börjat ganska bra och då får vi hoppas att det slutar bättre än dom andra dagarna..
Är skit glad för några saker men skriver om dom senare idag när jag kommer hem. :)
Nej men nu måste jag äta frukost så vi hörs senare under dagen. ;)

Me, myself and I

Nikon D5100 / 18-55mm / Reflektionsskärm-vit
Har på mig min nya jumpsuit som jag bara älskar! :D Och ja man ser min tand (och jag är osminkad) och det är för att jag har fel på min tand så den växer uppe i tandköttet så därför ser man den när jag ler så ni behöver inte klaga på det. Haha det ser faktiskt lite gulligt ut.^^

Middag

Hahhah så ful bild på mig hahah blev inte lite bländad.^^ Nej men där fick ni två behind the scens bilder från när jag och pappa fotade. Och dom andra bilder kommer senare. :)
Men nu ska jag ta och äta middag.

Vattenkrig

Hejsan på er underbara läsare. :)
Jag kom hem för ungefär 1 timme sedan och sitter och kollar lite på tv och bara vilar.
Skolan gick helt okej jag blev klar med allt jag skulle göra idag på reflektionsdagen så är vell nöjd med det. Och sedan när vi slutade vid 12 så gick jag, Linnea S, Emelie B, Frida och Maria till ica och köpte lite dricka och lite små-mys. Och sedan gick vi hem till Emelie och hade lite snack och mys och sedan vatten krig och sedan så solade vi och snackade och bara chillade. :) Sjukt kul och mysigt. ;)
Men nu ska jag och pappa fota lite så vi hörs senare. :)
Världens bästa vän!♥:*

Reflektionsdag

God morgon alla fina läsare! :D
Hur mår ni idag då? Själv mår jag ganska bra. Sov lite sådär i natt drömde lite mardrömmar men orkar inte tänka på det.
Är faktiskt ganska glad idag, det är ju så sjukt fint väder ute! :D Så man kan gå i shorts och linne. ;)
Nej men nu ska jag äta lite frukost och sedan ta mig till skolan där jag har reflektionsdag vilket betyder att vi får jobba med vad vi vill och sedan så slutar vi vid 12. ;)

Ben&Jerry och Harry Potter 6

Ben&Jerry och Harry Potter 6 nu och myskläder. :D
Bloggar efter filmen. ;)

Emelie

Hejsan alla läsare. :)
Skoldagen idag var lite upp och ner eftersom att jag somsagt har världens största sprut-fobi. Usch det var verkligen inge kul. Men sedan gick resten av skoldagen helt ok ändå.
Efter skolan så var jag med Emelie och snackade och har kul! :D
Men nu ska jag ta åka till donken så vi hörs. ;)

God morgon

God morgon alla glada läsare. :D
Hur mår ni idag då? :) Ja jag mår ganska bra faktiskt fast jag är sjukt rädd/nervös inför sprutan idag. Usch jag är verkligen skit rädd men jag ska försöka att inte tänka på det.
Men annars så är det faktiskt bra med mig. :) Har även shorts på mig idag igen, hoppas verkligen inte att det blir för kallt för det.
Men nu ska jag ta och äta frukost så vi hörs senare. ;)

Tv tittande

Just nu sitter jag med familjen och kollar på tv och bara vilar. Är helt sjukt trött så jag tror nog att jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan sätta på en film och ska sedan sova. Måste vara utvilad imorgon känner jag så vi hörs senare eller imorgon. :)

Dagens outfit

Tröja - Gina Tricot / Shorts - kapphal / Armband - Gina Tricot

Fotograferat

Hejsansvejsan alla läsare. ;)
Jag kom hem för ungefär 1 timme sedan efter att ha fotat med Malva och Emelie. :) Det var kul och skönt att bara slippa tänka och bara leva i nuet. ;)
Men nu ska jag rensa lite bilder så vi hörs senare.

Måndag

God morgon på er.
Just nu sitter jag i min säng och har klädpanik. Jag vet seriöst inte vad jag ska ha på mig! Alla mina kläder ligger utslängda i min säng eftersom att jag även ska packa eftersom att jag ska till pappa idag (saknat dig!). Ghhhaaaa jag har suttit här i en timme men jag har i alla fall sminkat mig så jag har gått om tid eftersom att mib buss går om 1 timme.
Men nu måste jag välja något att ha på mig så hörs vi senare. :)


Trött

Förlåt för att jag inte bloggat idag men jag har somsagt inte mått något bra och nu mår jag lite bättre tack vare Malva. Men imorgon så ska jag försöka blogga normalt och försöka skriva positivt. Men idag åkte jag i alla fall och shoppade lite med Malva och pratade ut, älskar dig festis!<3 Nej nu ska jag kolla på tv eller något så vi hörs i morgon...

Mina älsklingar

Er musik betyder verkligen allt för mig♥ Det är en av dom få sakerna som kan få mig på bättre humör just nu..♥

Världens bästavän

Förlåt förlåt för att det har vart så sjukt dålig uppdatering men jag mår verkligen inge bra. Kan inte ta upp varför här på bloggen... Men det är tur att jag har världens bästavän verkligen! Du kan aldrig förstå hur mycket du betyder för mig, just nu är du den ända i hela världen som jag kan prata med. Jag är så tacksam för att du alltid finns där för mig och inte överger mig när jag har det som svårast, du är verkligen världens bästavän♥
Men jag kanske bloggar mer idag får se.. Nu ska jag i alla fall sätta på en film och försöka koppla bort alla tankar.
Älskar dig bästavän!♥

Dåligt

Förlåt för urdålig bloggning igår och det kommer förmodligen inte bli så bra idag heller... Jag mår inte så bra (inte sjuk) och dom 3 som jag behöver prata med mest av allt går tyvär inte att få tag i fören om några dagar... Så jag mår verkligen inte bra nu och är även super trött för att jag nästan inte har sovit något.. Men jag ska försöka uppdatera och försöka skriva lite posetivt.
Men nu ska jag inte deppa ner er utan jag ska ta och kolla på en film så hörs vi under dagen.

Film

Har precis ätit klart min middag vilket blev hämtmat och nu ska jag ta och kolla på en film eftersom att jag känner mig lite halv död. :)

Hemma

Så där nu är jag hemma igen. :) Jag kom hem för ungefär 10 minuter sedan och lyssnar på One Direction♥ och gör ingenting. ;)
Jag hittade i alla fall ingenting när jag var och shoppade med mamma och lillebrorsan min.. Det var mest min lillebrorsas klippning som tog 100 år. Det är så tråkigt att sitta och vänta när någon klipper sig...
Jag har verkligen inget roligt att skriva om, och jag tror inte att ni vill sitta och läsa massa tråkiga skit saker så vi hörs när jag har något "intresannt" att skriva om. ;) Haha nej men vi hörs lite senare.
Haha, har man tråkigt så har man. ;)

God morgon

God morgon alla fina läsare. :)
Jag vaknade för lite mer än 1 halv timme sedan och känner mig lite förvirrad... Haha jag vet inte vilket dag det är? ;) Haha jag är ganska trött som ni kanske märker.
Men idag så ska jag shoppa lite med mamma och lillebrorsan och kanske färga håret. Jag har inte riktigt bestämt mig, så vi får se. :)
Nej nu ska jag i alla fall äta upp min frukost så hörs vi senare.

Sverige-Tjekien

Nu ska jag ta och kolla på Sverige-Tjekien i kvarten. Krossa nu Sverige! :D

Hahaha

Hahahah såååå söta! ;)♥

I crying

Jag gråter varje gång jag ser det här videoklippet. Tänkt hur långt dom har kommit. Dom drömde om att få spela in ett album och blir stora stjärnor och nu är dom världens största pojkband! Ni har verkligen lyckats!:*
One Direction stole my heart♥


Videos

Hejsan på er. :)
Ja det blev inget bra med naglarna så jag tog bort allt och har tänkt göra nytt imorgon istället. :) Haha jag är inte lat jag vill bara att det ska bli bra men det gick ju lite sisådär... ;) Så jag har i stället suttit och kollat på dom gamla video dagböckerna (video diary) från xfactor. Hahah det är lika kul varenda gång, det spelar ingen roll hur många gånger jag har sett dom. ;) Hahah nej men nu ska jag fortsätta med det och även be mamma att fixa med löpbandet så att jag kan försöka springa lite. Så vi hörs senare. :)

Fixa naglar

Mina naglar är katastrofer just nu usch verkligen... Har inte hunnit fixa dom på flera månader, haha jag som alltid höll på med naglarna förut. :$ Men man förändras såklart. :)
Haha nej men nu ska jag ta och fixa naglarna så får vi se hur det blir med det. :)

Nästan frisk

Förlåt för sämsta bloggningen under igår och i förr går, men jag har haft så ont i mitt huvud att jag knappt har kunnat sitta upp. Men nu mår jag mycket bättre och har bara lite ont i halsen.
Idag så ska jag inte göra någonting förutom att köra lite powerwalk på löpbandet som vi har hemma. :) Måste verkligen få igång mitt knä så att jag kan åka iväg på sommar cuperna!
Nej nu ska jag gå och äta lite frukost så vi hörs senare. :)
Kolla även in på Malvas blogg där jag är gästbloggare under några dagar. :) http://malvacheyen.devote.se/

Lite bättre

Mår lite bättre nu känner jag, febern har i alla fall minskat. Jag har bara lite feber nu... Men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon men det får vi se. Aja jag orkar inte blogga så hej då.

sick


Tisdag

God morgon. :)
Just nu sitter jag och försöker välja lite kläder och fixar mig...
Jag har verkligen skit ont i mitt knä, åhhhhhh blir så j*vla sur-.- Men men nu har jag jätte brottom så vi hörs senare.

News in the closet

Kofta - H&M
Mjukis shorts - H&M
Mjukisbyxor - Gina Tricot
Bikini - H&M
Örhängen - Glitter
Armband - Glitter


Mamma

Så där nu är jag hemma hos mamma och jag är sååååååååååååååååååååååååå avundsjuk på henne så att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Hon var på hotellet där killarna (One Direction) bor! Åhhhhhhhhhhhhh! F*ck f*ck f*ck-.-
Nej men just nu sitter jag i alla fall och redigerar lite bilder och dunkar musik. :) Har tänkt lägga upp bilderna på det som jag köpte så jag ska fixa det nu och sedan ska jag äntligen ta tag i mina naglar... ;)

Drick den

Är den någon mer än jag som har hört Mange Makers nya låt drick den? Haha den är vell helt ok eller vad tycker ni? :)

Fota

Har precis kommit hem efter att ha vart på burger king med pappa. :) Tyvär så var jag tvungen att ta fram kryckorna igen-.- Men men nu ska jag fota kläderna som jag köpte. :)

Hemma

Kom hem från skolan för ungefär 1 halv timme sedan och har skit ont i knät-.- Usch vet inte varför men jag tror att det är för att jag fösökte springa lite igår... Jag  borde inte gjort det men jag får typ "panik" när jag inte får träna. Men men nu ska jag och pappa hitta på något att äta så vi hörs senare.

Ny dag, ny vecka & nya tag

God morgon på er. :)
Jaha nu är det en ny vecka men jag går bara i skolan fram till lunch och har 2 lektioner idag och sedan 2 hela dagar i skolan. :) Jag går bara 2 lektioner i skolan idag för att vi ska typ vandra till hummelmora och sen hålla på med massa stationer med typ "sport" saker på eller vad man ska säga... Och ni kanske fattar varför inte jag kan vara med, det är såklart p.g.a mitt knä-.- Det är bättre i knät men inte helt bra...
Så när jag kommer hem så lovar jag att fota outfiten och kläderna som jag köpte igår. :)
Men nu ska jag fixa med smyckena så vi hörs senare. ;)

Redigering pågår

Har precis ätit klart och satt igång med redigeringen.. Jag ska även fota allt som jag köpte så fort kamera batteriet laddat klart..Men nu ska jag fortsätta redigera. :)

Video på g

Sitter just nu och redigerar en "sommar" video och ska strax äta och sedan fota kläderna så vi hörs när jag hinner. ;)

Städa

Tjenixen, kom hem från jakan för ungefär 40 minuter sedan. :)  Var och shoppade med Emilia i jakan och hittade lite fina saker. ;)
Men nu ska jag rensa ut mitt rum eftersom att vi ska göra om det! :D Så vi hörs efter att jag har städat...

Shopping


Äpplet faller inte långt från trädet

God morgon på er alla läsare. ;)
Alltså det är nog något fel på mig, hahah jag har gått och lagt mig vid typ 1-2 men ändå så har jag vaknat vid 8-9 två dagar i rad.. Jag brukar nästan alltid sova minst 12 timmar. ;)
Hihi nej men jag ligger i alla fall i soffan och kollar på tv och ska strax äta frukost och bomba Malvas mobil till hon svarar. ;)

Ben&Jerry och Hockey nu! :D


Ben&Jerry och Film

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan i ziperallen och kolla på film och käka Ben&Jerry.
Sjukt dålig bild men jag är cp-trött

Lördag

God morgon alla underbara läsare. :)
Just nu ligger jag i sängen och bara slappar. ;) Hihi nej men jag vaknade vid nio konstigt nog och bestämde mig för att ta en dusch. Och sedan så pratade jag lite med Malva i telefonen. :) Hahah intressant va? ;) Nej men nu jag har alldeles strax tänkt att gå ner och äta lite frukost och sedan ska jag vell paddla mig iväg till matchen och stötta mitt lag eftersom att jag fortfarande inte får spela... Men men sånt är livet, nu ska jag i alla fall fixa lite frukost. ;)

Mys

Har precis ätit lite tacosen med familjen. :) Mysigt och så men nu taggar vi till hockey matchen på tv och fredagsmys! :D Har köpt några påsar chips, några flaskor läsk och 2 pollypåsar! :D Hahah vadå tjockis familj? ;) Nej men det är ju Sverige-Ryssland och då måset man ju "festa" till det lite. ;)
Nej men nu ska jag dunka lite musik så hörs vi senare. :)

Tacos

NU BLIRE TACOS MED DEN BÄSTA FAMILJEN!♥ :D


Macka

Sitter just nu och äter en macka... Men nu mår jag i alla fall mycket bättre och ska snart åka till ica med pappa och handla fredagsmys♥.

...

Så här känns det i mitt huvud just nu...
Usch mår skit just nu.. Är trött, har huvudvärk och mår illa. Sommnade på Matten&No:n och sitter just nu och kollar på tv och äter lite fil.
Orkar inte skriva något nu, jag ska bara försöka sova och vila lite.

FREDAG

God morgon alla morgonpigga människor. :)
Just nu sitter jag och kollar på tv och har precis ätit klart min frukost. Jag har även varit ute och fotograferat lite blommor vid 20 över 6. :) Haha jag satte klockan 5 över 6 men det tog typ några sekunder att fixa mig så jag hade "lite" tid över. ;)
Nej men nu ska jag fixa det sista och ska sedan gå om 10-15 minuter så hörs vi senare. :)

Big brother

BB! :D♥

Fotograferat

Har fotograferat ett litet tag och har även ätit lite mat och ska alldeles strax diska och sedan ta en låååååååååååååååååååååååååång skön dusch.
Får se vad det blev av fotograferingen, jag exprimenterade bara lite så vi får se om det blev något bra eller inte. :)

Sjukgymnasten

Kom hem från sjukgymnatsen för 50 minuter sedan och sitter och kollar på tv och ska snart börja diska och laga lite mat. Jag ska fixa maten och disken på grund av att jag ska vara "barnvakt" (eller vad man ska kalla det) åt min lillebror eftersom att pappa är på någon kurs...
Men nu ska jag ta tag i allt så hörs vi senare. :)

Hemma

Kom hem från skolan för 50 minuter sedan ungefär och sitter och kollar på tv i mjukiskläder och myser innan sjukgymnatsen.
Jag slutade i alla fall vid 1 och har 1 och 1 halv timme innan jag ska till sjukgymnasten.. Nej men nu ska jag kolla på tv och göra ingenting förutom att äta så hörs vi senare.

I'm so f*cking happy

God morgon allt trevligt folk! :D
Woohoo idag är jag på super duper humör verkligen! :D Även fast jag bara sov några gå timmar för att jag låg upp och kollade allt som hände på twitter och facebook eftersom att självaste One Direction är här!!! :D
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH so f*cking glad! :D
Nej men idag i skolan så har jag nationellaprov i engelska och tror att det kommer gå bra... Men sen så slutar jag vid 1, sjukt skönt verkligen. :)
Aja nu måste jag dra så hörs vi senare. ;)

1-0 efter 1 minut! :D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D
1-0 efter 1 minut f*n va bra Sverige!:*

Hockey

Just nu sitter lilla jag och kollar på hockey, Sverige-Tyskland. GO GO SVERIGE! :D♥ Har fotat lite grann med pappa under eftermiddagen som har gått. ;) Mysigt och kul! :)
Nej nu ska jag ta och koncentrera mig på matchen. ;)

Segt

Har lite damp på youtube just nu eftersom att det tar 100 år att ladda upp ett videoklipp-.-' Haha nej men det tar sjukt lång tid...Ligger i alla fall och underhåller mig själv med underbar musik och ska alldeles strax gå ner och äta pankakor. :) Mår även mycket bättre nu så nu blir det lite roligare inlägg. ;)Aja ska ta och äta nu så hörs vi senare.

Film

Ja finaste bilden och så men jag känner mig exakt som på bilden... Trött och har sån huvudvärk så allt är typ "dimmigt" och usch. Nej nu ska jag inte vara negativ. Skoldagen gick i alla fall helt ok (jag tror att det gick bra på matte provet.) det hände inte så mycket direkt. Det var vell som alla onsdagar - jobbiga och trötta. Men nu ska jag lägga mig och kolla på en film och försöka sova lite så hörs vi senare.
Ps. Videoinlägget kommer upp snart tror jag men jag har inte hunnit ladda upp det ännu (spelades in i måndags).

Onsdag

God morgon på er.
Jaha idag är det onsdag och halva skolveckan har gått och jag är sjukt trött och det är lite grått och trist ute... Men men jag är ändå ganska glad. :) Mest för att jag ska försöka gå till  skolan utan kryckor idag! Är lite rädd för att jag ska skada mig men jag måste ju gå på knät om det ska bli bra så nu ska jag det! :)
Aja nu ska jag fixa det sista och gå till skolan om 10 minuter så vi hörs under dagen.

Ben&Jerry och Big brother

Nu blire att äta Ben&Jerry och titta på big brother och mysa med pappa! :D

Väntar

Sitter just nu och väntar på att bussen ska komma. :)

Malva

Hejsan. :)
Just nu sitter jag hemma hos Malva och har lite kul med henne. ;) Hahahhaha asså du är så duktigt du vet det va?:* :D Hahha nej men skolan gick bra idag.. Hade nationellaprov i engelska (läs&hör) och sedan naionellaprov i matte (muntligt). Jag tror att det gick bra och det känns som det. :) Hhihi nej men nu ska jag vara social mot lilla Malva. ;)

Nationellaprov


Älskar dig min underbara sol! :D♥
God morgon! :D
Hoppas alla har sovit gott idag för det har jag. ;) Hihi nej men jag är skit glad och hypad och lite allt möjligt. :D
Har ätit frukost nu och har fixat mig och dunkar lite Justin Bieber & One Direction♥ mina älsklingar.:* HIHI jag vet inte varför men jag är verkligen sjukt glad! :D

hockey


Kött och pommes

Nu ska jag ta och gå ner och käka kött och pommes med min lilla familj. ;)
Ps. Ett video inlägg kommer upp senare. :)


Sjukgymnastik

Hejsvejs. :)
Kom hem från sjukgymnastiken för drygt 1 timme sedan och har även varit hos mamma och hämtat lite saker eftersom att jag ska vara hos pappa i en veckan nu och sitter nu och dricker varm choklad. :)
Är sjukt glad just nu eftersom att mitt knä blir bättre och bättre men det är fortfarande inte bra men jag ska försöka att gå till skolan utan kryckor imorgon! :) Och för att pappa har köpt hem lite fler saker till vår egna fotostudio! Fotonördar123 här. ;) Hahah nej men nu ska jag vell plugga lite matte inför ett prov och lite engelska inför nationellaprov som jag har imorgon..:/ Så det blir vell att lyssna på underbara Justin Bieber & One Direction♥ och att plugga ett bra tag.

Ny dag, ny vecka, nya tag


Hejsvejs. ;)
God morgon allesammans hoppas alla har sovit gott för det har inte jag men jag är pigg och glad i alla fall! ;) Hahah nej men jag är skiiiit glad just nu, så Malva när du ser det här SVARA PÅ DIN MOBIL :D
Idag är det i alla fall måndag som jag tror att ni har märkt (^^) alltså ny dag, ny vecka, nya tag. ;) Har precis fixat klart mig så har ingenting att göra fram tills att jag ska ta bussen vid 9.00 så nu ska jag bomba Malvas mobil och facebook så får vi se om hon märker att jag försöker få tag i henne. ;)

Duschat

Har precis kommit ut ur duschen och ligger nu i sängen och myser i ziperallen och kollar på film. Är helt slut idag igen, har vart det hela veckan och jag har ändå bara gått i skolan i 3 dagar. :$ Nej men nu ska jag kolla på film och försöka att inte somna. ;)

Hemma

Har vart hemm från loppisen ett bra tag nu och ska alldeles strax äta pizza. :)
Loppisen gick bra och det va vell kul, men nu kommer mamma med pizzorna så vi hörs senare. ;)
Ps. Följ mig gärna på twitter. :) HÄR!:D

Lunch

Har suttit och dunkat musik och funderat på massa saker ett bra tag, känns skönt att rensa huvudet på lite tankar ibland...
Jag har i alla fall tänkt att äta lite lunch nu innnan jag går ner till loppisen (idag igen, tredje dagen) för att stå med min lillebrorsas lag.. Men jag "tror" att det blir att jag hamnar hos mitt lag istället. ;)
Nej men nu ska jag vell ta och fixa något att äta så hörs vi senare. :)

Ska fixa det här!


Saknar alla minnen, saknar att ha bollen vid fötterna och bara ha kul med er!♥
Jag ska se till att bli bra i knät och dricka mjölk och allt som behövs för att jag ska kunna spela igen.

Söndag

God morgon alla trötta människor. ;)
Jaha idag är det söndag och helgens sista dag lite trist men jag sover oftast bara bort helgerna vilket jag faktiskt inte tänker göra idag eftersom att jag sov bort HELA dagen igår. Jag gjorde verkligen det så idag har jag gått upp "tidigt" (nyss) och ska inte sova bort dagen. ;)
Så just nu sitter jag och äter frukost och dunkar musik och njuter av livet och är sjukt glad. :D
Men nu ska jag fortsätta med det så hörs vi senare under dagen. ;)

Trött

Har legat i sängen och läst i ett litet tag och har tänkt fortsätta med det ett bra tag till eftersom att jag är så sjukt trött.. Har verkligen ingenting att skriva så vi hörs senare...

sovit

Har legat i min säng och kollat på 101 Dalmatiner och sovit men ska nu ta och äta så vi hörs senare.

Loppis

Är hemma från loppisen nu och känner att jag kommer svimma av sömn snart så jag ska ta och lägga mig i sängen och kolla på film så hörs vi senare. :)

God morgon

God morgon på er. ;)
Just nu sitter jag och äter frukost och chattar med trevligt folk och fixar mig..
Jag ska vara nere vid loppisen med mitt lag vid halv 1 så jag måste skynda mig lite nu eftersom att jag inte ätit klart eller bytt om än så vi hörs senare under dagen. :)

Yeeeeeeeees!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! :D
SVERIGE VANN med 3-1! :D:*



New in

Tubtopp - Gina Tricot
Tubtopp - Gina Tricot
Hårdounat - Glitter
Örhängen - Ur&Pen
Shorts - H&M
Linne - H&M
Byxdress/jumpsuit - H&M
(Sämsta bilderna men jag orkade inte..:$)

2-1:*

Whoop whoop 2-1 till Sverige!:*

Hockey vm

Hejsansvejsan. ;)
Just nu sitter jag i soffan och kollar på hockey vm Sverige - Norge. Go go go go Sverige! :D Hahahha sportnörd123 här. ;) Nej men är skiiiiiiiiiiiiit glad för Sverige leder med 1-0. :D Whihooooooooooo. ;)
Jaja nu ska jag kolla så vi hörs senare. :)

Fota

Kom nyss hem från loppisen och pizzerian där pappa köpte en sallad och en cola till mig. :) Fick även min ONE DIRECTION - Up All Night - Limited Yearbook Edition som pappa beställde för ett tag sedan och en ny fjärutlösare eftersom att jag hitills har delat med min pappa men jag ville ha en egen så att jag kunde ta med mig den till mamma så då fick jag de. :)
Nej men nu ska jag ta och se till så att ni får se kläderna så vi hörs om ett tag. ;)
Bild från helgen. ;)

Hemma

Hejsvejs! ;)
Kom hem för ungefär 50 minuter sedan och sitter just nu och dunkar min underbara spotifylista. ;) Kom hem först nu eftersom att jag var i jakan efter skolan med Maria och Emelie. :) Det var kul och så sjukt skönt att slippa tänka på skoldagen... Hände lite saker som jag och 1 till inte mådde bra va alls. :( Uscha buscha.. Nu ska jag inte tänka på det.
Men alldeles strax så kommer pappa och hämtar mig och vi åker ner till loppisen som mitt fotbollslag och min lillebrorsas lag har och vi ska "stå" vid hans lag...
Så nu ska jag ta och fota kläderna som jag har köpt (dom kommer upp här) och sedan gå ner och möta pappa.

Fredag!

God morgon på er! :D
Whooooho! Idag är jag på super humör och det är fredag och solen skiner ute. Underbart! :D
Är stolt över mig själv eftersom att jag fixade mig på 40 minuter. ;) Hahaha känner mig cooool. ;) Nej jag skoja men jag tycker att det är sjukt snabbt så nu har jag lite tid att göra "ingenting" i 1 halv timme. :) Så nu ska jag ta och gör det så hörs vi senare. ;)

Picknik

(Lina, från helgen)
Kom hem för ungefär 50 minuter sedan och har suttit och kollat på lets dance med mamma men sitter nu och dunkar musik och bara vilar knät. Är helt slutverkligen, tur att man har sovmorgon imorgon. :D Känner verkligen att jag behöver det fast jag bara gått i skolan i två dagar (tredje imorgon). :$ Och i morgon så har vi läxförhör om räkor (!?????????????????) (i NO) och sedan så ska vi disikera dom (!???????????????) va f*n har vi för NO lärare?!? Usch 2 timmar lektion om räkor snälla nån, kommer typ somna under läxförhöret :$ Hahah så intressant var det...
Nej men nog om tråkigheter och allmänt babbel nu ska jag ta och vara lite social mot min familj och så.. Föresten så fick jag en fråga om jag kunde lägga upp bilder på det jag köpt, och dom kommer upp imorgon orkar inte ta några bilder nu så ni får dom i morgon. :)

Outfiten

Tröja - Gina Tricot / Linne - H&M / Jeans - Gina Tricot

Duschat

Kom hem från sjuktgymnasten för ungefär 1 timme sedan och har duschat och bytt om. :) Jag ska i alla fall åka på picknik med mamma snart, det är typ någonting med klassen. Så jag ska ta och åka om ungefär 40 minuter så vi hörs senare.
(förlåt för den urdåliga bloggningen men har inte hunnit/orkat men ska jag bättre mig nu..)

sjukgymnast

Ska dra till sjukgymnasten nu bloggar när jag är hemma.

Shoppat

Så där, nu har jag äntligen pluggat och ätit klart. Har varit så dålig uppdatering idag på grund av att jag efter skolan åkte och shoppade med Emilia. :) Hittade lite småsaker som jag visar upp senare.. Men nu ska jag duscha så hörs senare..

Plugga

Ska plugga nu, bloggar sen..

Skola

God morgon på er.
Jaha idag var det skola igen.. Både kul och tråkigt men jag är så sjukt trött så jag vet inte vad. Känns som om jag kommer slockna vilken sekund som helst :$
Men jag börjar i alla fall 08.25 så jag ska ta bussen vid 08.10 så jag ska ta och fixa mig nu så hörs vi senare under dagen. :)
Älskar dig fästis! :D:*♥

Humorgalan

Ska gå och mysa med familjen och kolla på humor galen nu så vi hörs efter! ;)

Solat

Har legat ute på balkongen hela dagen och solat och fototgraferat lite och läst min bok. :) Har helt enkelt vart en slö och skön dag. ;)
Har i alla fall tänkt lägga mig och kolla på en film nu för jag har huvudvärk efter allt solande...

Läsa

Ska ut på balkongen och läsa nu så vi hörs senare. :)

Hos Malva

Sitter just nu hemma hos Malva. :) Var på en majbrasa igår med henne och hennes familj och träffade sjukt mycket folk. :) Det är andledningen till att jag inte bloggade igår...
Men nu ska jag i alla fall åka hem och göra ingenting förutom att sola och läsa min bok som jag är lite beroende av.^^ Nej men nu ska jag ta och beje mig så hörs vi när jag är hemma. ;)
Fina Malva igår innan vattenkriget. ;)

RSS 2.0