duschen

Go morgon eller vad man ska säga.. Vaknade för typ 3-4 timmar sen och gick hem till mamma och hämtade lite saker och sen gick jag till Ica med pappa och nu har jag tänkt att hoppa in i duschen och fixa mig innan våra gäster kommer så vi hörs efter att jag duschat KYSSAR;*

Orkar inte

Orkar tyvär inte blogga idag, har inte bloggat på hela veckan men orkar inte det idag heller så kommer tillbax imorn om det inte blir nåt mobilinlägg..
KYSSAR:*


..

Är typ frisk nu eller nästan men bloggar om nån timme eller så från datorn så hörs senare.. KYSSAR;*

sick-.-

Va hos doktorn i morse. Fick reda på att jag har halsfluss och öroninflamation Jippi eller inte-.- men jag orkar typ inget så får se om jag orkar blogga eller inte.. KYSSAR:*

-.-

Mår så f*cking j*vla piss dåligt-.- Är så sjuk som man kan bli-.- orkar inget så vi hörs nån gång-.-

Träningsläger

God morgon på er allesammans.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska strax klä på mig och gå ner och kolla på lillebrorsans match om 1 halv timme :) Och sen efter det så ska jag cykla ner till vallen för att vi har träningsläger men jag får inta vara med (-.-) för att jag knappt kan prata för att jag har så ont i halsen. Jag mådde bra och så igår men imorse när jag vaknade (för 1 timme sen typ för att mamma väckte mig-.-) så hade jag så sjukt ont, och har det fortfarande :( Men får i alla fall kolla på. Aja nu måste jag fixa mig så hörs under dagen..
KYSSAR:*

Hahhahahahahha, jag dööör för första bilden när jag ska dra ner linnet HAHAAHAHAHAAHH ;)

Film

Ligger just nu i sängen och kollar på twilight och chattar med olika människor. Har precis ätit klart också så blir att ligga och kolla på twilight ett tag och sen va social med familjen tror jag :) Men nu ska jag fortsätta att kolla.
KYSSAR:*

Twitter

Följ mig (jojog31) på twitter så blir jag sjukt glad! :) Hahaha, vet att jag bara har 3 följare men har bara twittrat 10 gånger men ska börja twittra "på riktigt" nu så jag skulle bli jätte glad om du följde mig :)
KYSSAR:*

Hemma

Så där nu är jag hemma igen :)
KOm hem för typ en kvart sen så har inte vart hemma så länge, men i alla fall så var museét helt ok och tågresan hem var f*n bäst! :D Hahahah vi skämde ut oss lite grann bara :$ Hahahahah, jag tror  nog att jag dog av gav :D Hahhahah, men sen så skulle vi tillbaka till skolan och hade No och Spanska och sen slutade vi. Och då drog jag, Emma, Emilia och Ebba till ICA och köpte glass och sen stack vi till vallen och dunkade musik och flummade och snackade om allt :) Underbar dag verkligen! ;)
Och nu ska jag göra tacos med mamma :) Så vi hörs under kvällen.
KYSSAR:*


vallen just nu! :)


Fredag! :)

Äntligen fredag! :D
Just nu så håller jag på att välja kläder och ska snart ta och sminka mig och fixa massäcken för idag :) Känner mig skit glad just nu, har ingen aning om varför men tror nog för att det är fredag och det underbara vädret ute! ;) Aja nu måste jag fixa mig så vi hörs under dagen ;)
KYSSAR;*



Duschat=fräsch

Har precis duschat och känner mig sjukt fräsch just nu :) Känner mig oftast så när jag duschat men nu känner jag mig "fräschare" en vanligt men fråga mig inte varför^^
Sitter i alla fall och chattar med folk också och typ pratar om vad som händer imorn ;)
Men imorn i skolan så ska vi typ iväg till armé musét med So-läraren så ska va i jakan 09.05 istället för att va i skolan 08.10 ;) Så ska typ ha me sig massäck och sånt.. Men sen ska vi typ tillbaka till skolan-.- Och sen efter så tror jag att jag ska va med lite folk :) Men vi får se hur det blir..
KYSSAR:*


Mytubo

Alla ni som har android mobiler skaffa mytubo (samma sak som instagram typ) och följ mig! jojog31 heter lilla jag :) KYSSAR;*

Ingen träning

Skulle egentligen vara på träning just nu men det blir ingen (-.-) eftersom att jag har skit ont i halsen-.- Jag hoppas verkligen att det går över, jag klarar inte att va sjuk mer jag var ju det förra veckan.Men tror inte att jag kommer bli sjuk, har mer halsbränna än halsont, men är skit irriterad för att jag missar mer fotboll eftersom att jag inte tänat på typ 2 månader-.- Aja man får gilla läget men nu ska jag se ett avsnitt av Oc så vi hörs senare ;)
KYSSAR:*

Jag har snyggaste bakgrundsbilden :)♥

Nöjda-Linnéa&Maria?

Fotade med blixt och så eftersom att jag inte orkade dra ner persiennen (:$) men dom bilderna där jag inte fotade med blixt blev skit, men bilderna är typ flum bilder så jag ville inte lägga ut dom men Maria och Linnéa tvingar mig ;)♥

Id-kort

Så där nu är jag hemma igen efter att ha vart i jakan och hämtat mitt Id-kort :)
Men skoldagen rullade på som vanligt :) Och sen efter skolan så stack jag, Linnéa, Emelie och Frida till ica och köpte läsk, halstabbletter och glass :) Och sen drog vi och gunga på en fågelgunga och sen så gick vi och hälsa på vår gamla skola :) Och sen satte vi oss typ på en cp gunga som gjorde skit ont att sitta på ;) Och sen drog jag till jakan och mötte upp mamma och hämtade mitt id-kort :)
Men nu ska jag ta och hjälpa mamma laga pankakor så vi hörs om ett tag ;)
KYSSAR:*


God morgon :)

Håller på att fixa mig men snabbar mig att skriva ett litet inlägg först :)
Skolan börjar kvart över 8 och jag slipper gå idag (igen^^) eftersom att mamma skjusar ;) Och vädret ute är underbart! :D Nu kommer verkligen sommaren tillbaka, har på mig tightsen idag också vilket jag inte har haft på jätte länga så nu får man verkligen sommar feelings ;) Men nu måste jag fixa mig så vi hörs nån gång under dagen eller när jag kommer hem :)
KYSSAR:*



BEHIND THE SCENES


Me and my friends

Fotot: Malva / Modell: Jag och Mina kompisar (inklusive Malva)


Cp dator

Har inte kunnat blogga fören nu för att datorn inte startat? Ingen aning om varför men har inte fått igång den förän nu och har inte orkat skriva nåt mobilinlägg (:$).
Men iaf så gick skolan bra hade muntligt Np (nationellt prov) i svenska som gick bra tror jag och sen kolla vi på film på spanskan och hade en väldigt speciel No lektion om man säger så.. ;)
Och sen efter skolan så drog jag och Emelie hem till Malva och sen så gick jag, Emelie, Malva, Emelie, Lina och Julia ut i naturen och fotade :D Helt underbart väder! :) Men hade tyvär inte med mig kameran så det blev inga bilder tagna av mig men Malva, Julia och Lina hade kamerorna med så det blev lite bra bilder :)
Men nu ska jag kolla och dom har skickat bilderna till mig och sen ladda över lite bilder från mobilen och min kamera som jag, Maria och Linnéa tog i måndags så får vi se om det blev nåt av dom bilderna ;)
KYSSAR:*



Spanska

Har spanska just nu med en vikarie så vi kollar på Simpson, skit tråkigt men bättre än att jobba :) Men nu ska jag kolla facebook så hörs;) KYSSAR :*

Onsdag

God morgon på.er ;) Just nu står jag och sminkar mig och Ska snart packa väskan.. Men får inte igång datorn? -.- Så.ni får nöja er med ett mobilinlägg. Men nu ska jag sminka klart mig så vi hörs KYSSAR:*

"rubrik"

Har precis duschat och sitter och chattar med "trevligt" ;) folk. Träning var kul, man blir alltid så glad av att träna med mitt underbara lag!♥ Men sen så kom jag och tänka på lite saker så nu är mitt humör sämst (-.-) men försöker tänka på annat och måste prata med Malva imorn♥
Men aja ska göra nåt kul nu eller nåt så vi hörs imorn eller senare får se :)
KYSSAR:*



Byta om

Ska ta och byta om inför fotbollsträning nu :) Ska typ cykla om 1 halv timme så måste sätta fart alldeles strax..
Sjukgymnastiken gick bra och så.. Men nu måste jag börja byta om så vi hörs efter ;)
KYSSAR:*

Mitt liv♥

Mat

Har kommit hem från sjukgymnasten för ett litet tag sen men ska ta o äta nu så hörs senart :*

Hemma

Är hemma just nu och sitter och äter mackor och kollar på tv och ska snart ta och dra till sjukgymnasten eller om typ ett tag. Men om ni undrar varför jag inte har bloggat så är det för att mitt internet typ inte funkat -.- Men nu funkar det igen så nu ska jag börja blogga igen :)
KYSSAR:*


Duschen

Ska hoppa in i duschen nu skriver sen :)
KYSSAR:*
Hahhahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahhahah "andas" hahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah :D

God morgon

God morgon på er! :)
Just nu sitter jag och kollar på tv och äter lite frukost :) Men jag är typ klar nu :O Seriöst det har aldrig gått så snabbt att fixa mig förut :) Hahah och samma sak för Maria och Emelie som jag snackat lite med ;)
Men ska snart ta och gå till skolan typ om en kvart fast jag ska bara lämna väskan i skåpet och sen så ska jag till tandläkaren-.- Usch, tror att det kommer gå åt h*lvete-.-
Aja ska ta och chilla ett tag så vi hörs sen, om jag överlever tandläkaren-.-
KYSSAR:*

Big Brotha :)

Ligger och kollar Big Brother just nu, bästa! ;) KYSSAR:*

tv

Ligger just nu i soffan och äter chips och kollar på LA ink ;) Är sjukt cp trött från idag eftersom att jag först hade match där vi spela lika (2-2) fast vi va bättre enligt mig :) Och sen drog jag och fyra tjejer till iväg på nån konstig träning i 2 timmar.. :) så nu är jag helt slut så jag orkar inte sätta på datorn så det får bli mobilinlägg istället. Aja vi hörs KYSSAR:*

Drar

Drar på match nu, hörs sen :) KYSSAR:*

Taggar

Just sitter jag i soffan och kollar på tv och snackar skype med Malva :) Jag ska somsagt iväg på match om typ en timme. Så ska chilla lite till och sen typ packa allt och dra men vi hörs innan jag drar ;) KYSSAR:*

Orkar inte

Är frisk och så nu, men orkar inte blogga idag.. Men imorn har jag match och sen en annan sak (:D). Men bloggar om det sen.. :) Kyssar;* Finns inga bättre!<3 ;)

Halsen dödar mig-.-

Ligger just nu i sängen och kollar på Oc och mår ganska bra men halsen håller på att döda mig och jag har lite huvudvärk men känner mig nästan bra.. Så jag kanske hinner bli frisk tills imorn och på söndag! :D Annars kommer jag slå någon, haha nej men jag måste bara blir frisk kan skriva varför sen.. Men nu ska jag typ äta och kolla klart på Oc så vi hörs.
KYSSAR:*

Om ni undrar varför ni får sånna här tråkiga bilder så är det för att jag har inga andra bilder att lägga upp :$

Mår sämre

Mår sämre igen usch det går typ upp och ner hela tiden så jag tror inte att det blir nån skolan imorn-.- Blä vad tråkigt det är att ligga hemma-.- Aja ville bara uppdatera så att ni vet att jag lever, så vi hörs sen..
KYSSAR:*



Mitt "tecken" är vid 2:22 för er som bryr sig.

Mår sämre

Usch ligger i sängen och kollar på 3:e säsongen av Oc och mår lite sämre än tidigare så ska försöka sova ett litet tag.. Så vi hörs KYSSAR:*

Oc (igen)

Ligger i sängen och kollar på Oc igen och har precis ätit lite frukost.. Mår lite bättre idag än igår så jag hoppas att jag blir frisk tills imorgon eftersom att det händer lite roliga saker i helgen ;) Men snart ska jag vell hoppa in i duschen och bli lite fräsh och sen kanske jag orkar ta upp kameran och fota lite, men vu får se.. Aja hörs sen.
KYSSAR:*

Big Brother

Nu blir det att kolla på BB fast jag tror nog att jag kommer somna under det men men vi hörs nån gång.
KYSSAR:*



så sant


Kollat klart

Har kollat klart på alla Harry Potter filmerna nu så då blir det att kolla på Oc resten av kvällen innan jag somnar. Ska försöka kolla klart på alla 4 säsonger nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk.. Såg 7 avsnitt i går kväll/natt så har många avsnitt kvar att se på men det blir ju att va hemma imorn också så jag hinner nog se klart alla.. Men jaja nog med tråkigt babbel vi hörs sen.
KYSSAR:*


Directioners forever♥

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.270840679660026.63154.135481939862568&type=1

Te


Feber nu också..

Har kollat klart på Harry Potter 1,2,3 och halva 4:an.. Intresant eller hur? Nej inte riktigt. Men kollade tempen nyss och såg att jag hade 39 grader. Jippi-.- Nej men nu ska jag fortsätta kolla på filmen så vi hörs sen.
KYSSAR:*

Ni betyder så sjukt mycket för mig!♥:*

Film-maraton

Ligger i soffan och har Harrry Potter film-maraton. Mår skit dåligt och är skit hungrig men kan inte äta något eftersom att jag mår illa-.- Men ska försöka ta några bilder med kameran så att ni får lite uppdatering men tror inte jag orkar aja vi får se.. Hörs sen.
KYSSAR:*

Oc

Ligger just nu i sängen och kollar på Oc och dricker te och drogar halstabbleter.. Hade tänkt göra ett video inlägg men jag kan knappt prata-.- Usch. Men aja ska fortsätta kolla nu så vi hörs nån gång.
KYSSAR:*

Sjuk...

Ligger i sängen och kollar på tv just nu och mår piss-.- Usch ont i halsen och huvet kommer sprängas-.- Orkar inte blogga nu så bloggar sen eller nåt..
KYSSAR;*

Simhallen

Är påväg till simhallen just nu me tjejerna så vi hörs efter :) KYSSAR;*

Tisdag

Godmorgon.
Just nu sitter jag och äter frukost och måste typ packa ner mina badkläder eftersom att vi ska till simhallen idag.. Så börjaar få lite småbrottom.. Måste även säga förlåpt för igår, jag orkade inte blogga för att jag är så jävla trött (är fortfarande det p.g.a en sak) och sen så var jag ju hos Isabell med mina underbara älskade kompisar!♥ Men nu måste jag packa så vi hörs sen.
KYSSAR;*
Min fula tekning på bilden igår..

kom nyss hem

Ska bara äta bloggar sen..

God morgon :)

God morgon på er ;)
Just nu sitter jag och chillar och kollar bloggar och dunkar musik :)
Ska dra till skolan om ungefär 50 minuter, tror jag tar bussen idag.. Orkar verkligen inte gå ut och gå i 20 minuter plus att jag har ont i mitt ben-.- Men men nu ska jag tänka positift :) Har ni kollat på vädret ute? :o Sol sol sol! Och ingen snö! Så sjukt skönt, snart kommer sommarn! :D Aja nu ska jag fixa mig så vi hörs sen ;)
KYSSAR;*

MINA♥

film

Ligger nerbäddad i sängen med ziperallen på och bara myser och kollar på film. Mår typ skit, är cp trött och benet känns som om det ska sprängas. Så jag ligger bara i sängen och orkar inte göra nåt. Det är därför ni får ett mobilinlägg... Aja vi hörs sen eller imorn får se.. KYSSAR;*

Så sjukt trött

Är så sjukt trött från matchen idag, har så ont i mitt ben så jag tror jag dör-.- Kommer säkert somna snart också, usch hatar att va såhär trött.. Aja ska sätta på en film och bara chilla ett tag så vi hörs senare ;)
KYSSAR:*



New in

New in ifrån fredags :) (det från idag kommer sen)

Soligt

Så där nu har jag laddat upp alla bilder och satt på en film :)
Drog somsagt till jakan med Malva och det var så enormt skönt att få komma ut och se solen och det var inte så kallt bara lite blåsigt :) Hittade en jeansjacka, ett par solglasögon, ett vitt linne och en t-thisrt (bilder kommer) ;) Och sen så fikade vi lite och snackade om allt från himmel till jord, älskar dig min ängel:* ;)
KYSSAR;*


Shoppat

Har shoppat klart nu och ska ta och ladda upp lite bilder så vi hörs snart ;)
KYSSAR:*


Taggar till Jakan nurå ;)

Förlorde matchen med 3-0 (skadade mig igen p.g.a en j*vla ****, skit sur!-.-). Men ska ia alla fall dra till jakan med Malva nu så vi hörs senare ;)
KYSSAR:*



Hemma från match

Kom hem från matchen för 20 min sen.. Ska äta nu och sen tagga till jakan med Malva men bloggar sen :)
KYSSAR:*

Du och Jag livet ut mitt hjärta, min ängel, mitt allt♥

Borde vunnit!♥

Borde vunnit allt!♥

Träng snart

Hinner inte skriva om allt nu för jag måste byta om eftersom att jag måste gå till träningen om 1 halv timme så vi hörs efter..
KYSSAR:*


Äta

Ska äta nu, ville bara skriva så att ni vet att jag lever men jag skriver om allt efter att jag ätit :)
KYSSAR;*


Outfiten ;)


Ska dra

Ska dra om ett litet tag till Emelie :) Ska sova där med henne (nehe?), Linnea S, Maria, Tessi och Johanna :D Ska bli sjukt kul! :) Har packat allt och ska bara ta och ringa Maria och sen blir det vell att dra dit ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det vi vi vell se så vi hörs under kvällen/natten eller imorn ;)
KYSSAR:*


Om dagen ;)

Skoldagen idag var helt koas, hände massa skit med bästis (du vet att jag alltid finns, stöttar dig i vårt och tort!) och jag ville bara gå runt och mörda folk (:$har inte bästa kontrollen på mitt humör.. :$). Men sen efter allt skit så var matte och no lektionen skit kul! :D Hahah nog första gången jag säger det :$ För att jag och Emelie startade ett pappers-krig så det var helt koas i klassrummet och håll på hela lektionen och ingen jobbade och det va skit kul! :D Och sen på No:n så fick läraren damp för att alla snacka och allt möjligt, skit kul hahah han är inte min favorit lärare precis :$ Men sen efter skolan så kom alla från fjällen och vi typ drog till bussen där dom åkte tillbaka efter att vi hade snackat lite och så. Och sen så tog jag, Linnea och Emelie bussen till jakan och satt och fikade i 1 och 1 halv timme och bara snackade♥ Och sen så shoppade vi lite på H&M (bilder kommer) och sen tog vi bussen hem :) Och nu ska jag käka pizza sen blir det att gå till Emelie och sova med bästa! Skriver om det senare för nu ska jag äta ;)
KYSSAR;*


Hemma nu ;)

Så där jag nu är jag entligen hemma :)
Ska göra pizza nu så jag skiver om 20 min typ..? Berättar om dagen och allt då ;)
KYSSAR;*


God morgon :)

God morgon alla underbara läsare ;)
Just nu sitter jag och chillar framför datorn och ska snart ta att fixa klart mig :)
Dagen idag är vell helt ok, fast börjar 08.05 och slutar 15.00. Men tror att de blir att åka och shoppa med någon idag (igen) efter skolan och sen så vet jag inte riktigt men vi får se ;)
Aja nu måste jag fixa mig så vi hörs senare ;)
KYSSAR:*


Duschen :)

Ska ta och hoppa in i duschen nu efter att ha vart på en annorlunda/speciel träning kan man vell säga :) Aja skriver om det sen ;)
KYSSAR;*

Conversen åkte på idag :)♥

Tv

Ska ta och kolla på tv ett tag och bara vila innan träning så vi hörs llite senare ;)
KYSSAR:*


dagens outfit :)

Tröja-H&M Jeans-Gina Tricot


Hemma

Nu är jag äntligen hemma :)
Slutade kl 14.00 tror jag för vi fick sluta tidigar eftersom att det var första gången på träslöjden.  Men sen efter så stack jag, Emilia, Matte och Emelie  till ica och köpte choklad :) Alltid lika gott med choklad ;) Och sen gick jag och Emelie förbi vår gamla skola och hämtade min lillebror och hälsade på alla gamla lärare :) Men nu är jag äntligen hemma igen och ska gå och ta något att äta :)
KYSSAR;*

Så söt Emelie ;)♥

Brottom

Måste fixa mig nu har typ skit brottom..

Hemma :)

Har precis hoppat i ziperallen, tvättat av sminket och lagt mig i sängen för att kolla på reprisen av Top Model ;) Middagen var kul, har inte träffat min storebror på sjukt länge så det va skit kul att träffa honom :) Och sen va det ju kul att fira pappa såklart ;)
Aja nu ska jag kolla på Top Model och mysa i sängen och messa me trevligt folk ;)
KYSSAR:*


Drar nu

Drar nu och firar pappa så vi hörs senare ;)
KYSSAR;*

Jag reser mig efter varje fall, men hur många fler gånger orkar jag?♥


Avundsjuk! :o♥

Är så f*cking avundsjuk! :o Jag skulle svimma av lycka!

Dunkar älsklingarna♥

Sitter just nu och dunkar One Direction♥ (mina bebisar♥) Och ska snart byta om och gå till resturangen med lillebrorsan.. Ska bara leta lite kläder så vi hörs senare :)
KYSSAR;*

Dagens outfit :)

Tröja-H&M (älskar tröjan!^^) Jeans-H&M

Ziperallen♥

Så där ja, nu har jag ätit klart och satt på mig ziperallen♥ Men kom på att jag ska iväg om typ 1 och 1 halv timme.. Så måste dra på mig kläder igen, åhh orkar inte! Men måste för att jag o lillebrorsan ska möta pappa och storebrorsan på en resturang för att pappa fyller år idag. Grattis älskade pappa!♥ :)
Men dagen idag var helt ok förutom att vår lärare dampa på mig för att jag prata, usch hatar han-.- Men annars var dagen bra ;)
Aja ska mysa ett tag innan jag ska iväg igen :)
KYSSAR;*


Ska käka

Ska käka lite "mellis" nu så vi hörs snart ;)
KYSSAR;*


Onsdag :)

God morgon på er! ;)
Just nu sitter jag och dunkar mina älsklingars musik (One Direction) och håller på med mobilen ;) Det är en ganska chill dag idag änder typ inget speciellt.. Ska gå om typ 1 halv timme så jag måste fixa mig nu :) Hörs senare ;)
KYSSAR:*


Shopping :)

//mobilblogg

Tränat :)

Första gången på 6 veckor som jag tränar nu (p.g.a min handledsskada..):o Känndes så otroligt skönt att få börja spela igen! :D Känslan är verkligen obeskrivlig :)
Så nu är jag skit trött och har precis duschat och sitter just nu och sms:ar med trevligt folk ;)
Men nu ska jag gå o kolla på tv ett tag så vi hörs senare :)
KYSSAR;*




Hemma nu :)

Är äntligen hemma nu. Har inte hunnit blogga idag för att vi började tidigt och sen när jag slutade så åkte jag och shoppade och sen så gick jag till sjukgymnasten.  Hittade två snygga tröjor som jag visar upp sen :)
Men nu måste jag byta om för att träningen börjar om 45 minuter så vi hörs efter ;)
KYSSAR:*


Duschen nurå

Kom hem för typ 1 halv timme sen och ska ta och hoppa in i duschen nu.. Har ingen blogglust idag så det får bli sista inlägget för idag så godnatt på er :*
Kyssar:*

Hahahah Emelies framtid :$

Ica

Drar till ica med mamma nu så hörs senare! Ps. mår lite bättre nu, allt tack vare dig Maria!♥:*
Tack för att du alltid finns där för mig och att jag kan berätta allt för dig gmn! Du anar inte hur mycket du betyder för mig!♥

Mys med katten♥

Ligger just nu i soffan och myser med katten♥ Det finns ingen bättre tröst en ens husdjur!♥
Men skoldagen idag var vell helt ok, det var så skönt att få snacka med Maria! Jag fick inte ur mig allt men jag mådde lite bättre att få prata med henne♥ Det hände inget speciellt i skolan direkt.. Så har inget mer att skriva om dagen egentligen så hörs senare.
KYSSAR;*


mellis

Ska ta och göra några mackor och skriver om dagen senare. (-.-)
KYSSAR:*



Måndag

God morgon på er.
Vaknade för typ 10 minuter sen och ska börja fixa mig alldeles strax.. Mår skit idag verkligen (psykiskt) så måste få tag i Maria idag och snacka med henne. Men det är ändå en bra dag idag eftersom att vi börjar 9.20 och slutar 13.40 typ istället för att sluta 15.15 :) För alla lärare ska typ på nåt skit tror jag.. Men aja vi hörs nån gång under dan eller när jag är hemma.
KYSSAR;*

Så söt:*

Decka

Ska ta o lägga mig o läsa min underbara bok ett litet tag<3 Och sen så ska jag typ försöka sova eftersom att det är skola imorn-.- Usch vill ha lov igen! Men aja då får man ju i alla fall träffa sina underbara kompisar<3 Puss och god natt nu:*

Big Brother nurå :D

Ska ner och kolla på big brother "vecko-finalen" nu så vi hörs senare eller imorn ;)
KYSSAR;*

Kryssningen

Tänkte skriva lite om kryssningen nu eftersom att jag inte har gjort det ännu :)
Vi gick typ ombord på båten och packade upp och så och pappa hade en "överaskning" åt mig och lillebrorsan, det var att han hade bokat en lyx hytt istället för dom vanliga hytterna :) Och sen åt vi typ buffé :) Och sen så träffade vi några kompisar som vi visste skulle åka så jag var med dom resten av kvällen :) Vi typ dansade, gick runt på båten och satt på våning 2 restan av kvällen fram till kl 03.00. Och sen gick jag tillbaka till hytten och satt och snackade med pappa fram till 04.00 och sen deckade jag. Och sen va vi tvugna att gå upp vid 08.00-.- Fick jätte mycke sömn, 4 timmar-.- Vi va tvugna att gå upp då för att vi skulle äta buffé.. Och sen så va jag med våra kompisar igen och vi gjorde typ inget spec och sen så skulle vi typ gå av vid 16.00.. Det va 2 lyckade dagar i alla fall :D
KYSSAR;*




Duschat och promenerat

Så där ja, nu har jag duschat efter att ha gått fram och tillbaka från mamma och lämnat lite grejer där. Och snart ska jag ta och äta middag men nu ska jag sätta på ett avsnitt av Oc ;) Så vi hörs lite senare :)
KYSSAR;*

Katten:*

soffan..

Ligger just nu i soffan och kollar på tv och myser. Blev typ inget idag så blir vell att va hemma hela dan så vi hörs senare. KYSSAR:*

God morgon :)

God morgon ;)
Vaknade för typ 10 minuter sen och ligger i sängen och kollar på film :)
Planerna idag är inte helt bästemda så får se va som händer ;) Så vi hörs lite senare :)
KYSSAR;*


Bloggar imorn

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag är fortfarande helt slut från kryssningen så jag bloggar imorn jag lovar :)
KYSSAR;*



Promenad

Vakanade för typ 5 min sen. Ska äta frukost nu och sen ska jag och pappa gå till IKEA så vi hörs senare ;)
KYSSAR;*


Är hemma

Är hemma från kryssningen och känner att jag kommer decka vilken sekund som helst så vi hörs lite senare skriver om allt då.

Lunch ;)

Ska ta och äta lunch med lillebrorsan och sen ska jag packa det sista och ladda klart kameran ;) Och sen tar vi tåget till stan och möter upp pappa ;) Så vi hörs kanske senare annars slängar jag in ett mobilinlägg innan vi går på båten ;)
KYSSAR;*

Awwwwww!♥

Grattis Justin 18 år nu!<3


Packar

God morgon på er! :D
Just nu sitter jag i mitt rum och dunkar One Direction i mina högtalare på hösta volym (lillebrorsan är lite sur :$) och håller på att packa inför kryssningen ;) Och jag har precis kommit ut ur duschen och går i morronrock och har inte packat något :$ Känner mig sjukt duktig så nu måste jag äta fixa mig och packa men vi hörs om ett tag ;)
KYSSAR;*



RSS 2.0