Living On The Run


Fashion


Ari♥

 

My Idols♥


One Direction prank

 

One Direction Band Tour Diary 2012

 

Erik Grönwall

 

One Direction win Teen Choice Awards 2012

 

5 things

 
Jag älskar Storbritanien, Kanada & USA
Jag älskar Little Mix, Justin Bieber, One Direction, Erik Grönwall, Kiss & Metallica
Jag älskar rock
Min fotbolls idol är Torres
Mitt mellannamn är Louize

Hos mamma

Hejsan på er. Jag har tyvär inte hunnat blogga fören nu för att jag har åkt över till mamma. :) Jag har heller ingenting att skriva om så vi hörs senare. :)

Follow me

Min personliga Twitter 
Min Little Mix-fan Twitter
Min we♥it
Min instagram - johannagennert

Helt slut

Åh shit vad slut jag vart! Haha tränade fys i 1 timme och sprang i 15 minuter. :) Känner mig stolt faktiskt speciellt eftersom att jag har vart skadad hela sommar lovet så jag har inte kunnat träna så mycket men nu ska jag träna varenda dag fram till cupen om 3 veckor. :) Men nu blir det att få i sig lite bra mat vilket man alltid ska efter täning, haha jag känner mig som värsta tränings coachen. ;)
Saknar er♥

Namsdags barn

Grattis på min namsdag. :) 
Ja idag så har lilla jag namsdag och alla andra Johannor.^^ Inte något speciellt egentligen men men. Jag vaknade i alla fall för drygt 1 timme sedan alltså runt 1, jag bara älskar att få sova. ;) Nej men jag ska tillbringa resten av min namsdag med träning. Jag ska tok träna idag, har tänkt köra lite intervaller (springa), fys & knäkontroll. :) Jag ska vara helt slut idag har jag tänkt. ^^  Men nu har jag tänkt äta lite frukost, haha frukost kl halv 3 typiskt mig.^^

Bulgarien #2


Springa

God morgon på er kära läsare. :) Ja hör på maka jag är vaken före 12 haha nog en av dom första gångerna på hela sommarlovet. ;) Aja nu ska jag ut och springa så vi hörs senare. :)

Acoustic

 
 

Bulgarien #1


Fotografiska

Här är några bilder som jag tog på några bilder på utställningen. :) Utställningen var väldigt intressant i alla fall 2 stycken vilka var olympiska spelen och av en av mina favorit fotografer Nick Brandt. :) Det var i alla fall väldigt trevligt att vandra runt i stan med pappa. :)

Museum?

God morgon på er alla läsare. :) 
Jaha idag är det, haha jag vet faktiskt inte vilken dag det är men jag tror att det är onsdag? Eh jag har ingen aning. ;) Haha jag tappar verkligen greppet om tiden på sommarlovet. ;) Just nu så sitter jag i alla fall och försöker välja ut bilder från bulgarien och redigera dom så att ni får upp dom.. Jag ska försöka att få upp dom idag men om jag inte får upp dom ska jag försöka imorgon. :) 
Nu ska jag slänga i mig någon frukost och sedan fixa mig snabbt och sedan så ska jag och pappa ta oss in till stan och vi ska förmodligen på fotografiskamuseumet. :)

#LMTwitcam

Jag har världens bästa förebilder^^♥

Hiss&Diss

Hejsvejs alla glada haha nej men hej på er. :) Jag har verkligen inte att skriva så jag slänger in en hiss&diss. :)
 
HISS
 
Okej det som jag har att hissa är att Justin kommer till Sverige och att min underbara, bästa, fantastiska mamma lyckades fixa biljetter medans jag var i bulgarien och jag vart så klart enormt glad och jag kan knappt fatta det fast det snart var 2 veckor sedan. Jag har somsagt vart belieber sedan 2009 så det här betyder enormt mycket för mig och jag är enormt glad att jag ska få dela denna upplevelse med mina två bästavänner! :D Haha o ja jag vet att det var snart en månad sedan informationen kom ut men jag har inte hunnit skriva något om det eftersom jag vart bortrest. :)
 
 
DISS
 
Okej det som jag har att dissa är alla haters. Och med det så menar jag att det är alltid några som ska hata och ni vet säkert att det har varit väldigt mycket hat runt just Justin (förstår inte varför man ska hata någon bara för att man lyckas med sitt liv) men nu när han kommer till Sverige så blir alla helt till sig och helt plötsligt är hela Sverige beliebers.. Är inte det lite konstigt? Förlåt men jag tycker att det är lite vad ska jag säga, fel mot alla riktiga beliebers som verkligen vill se Justin och som inte får det. Jag tycker verkligen synd om alla beliebers som inte fick biljetter... Visst såklart att man kan börja gilla honom nu jag menar inte så utan det jag menar är att om man inte gillar honom utan bara vill se en kändis...
 
 
 
 
 

Want U Back

 
 

Don't let anyone take you down

Nikon D5100 / 18-55mm / 2Visico-blixtar
 

Be Alright

 
 

Tisdag

God morgon på er underbara läsare. :) 
Haaha jag känner att jag alltid stryker över ordet morgon men det är inte riktigt morgon längre fast för mig är det eftersom att jag vaknade för en timme sedan. ;) Idag så har jag nog inte något speciellt för mig men jag borde nog slänga i mig en frukost nu i alla fall så vi hörs senare. :)

Give Your Heart A Break

 

New Bag & Book

 

Redigering pågår

Hejsan på er. :) Ja som ni ser på bilden här ovan så har jag fotograferat i nån timme nu och har precis hoppat i ziperallen och sitter och redigerar bilderna. :) Jag har även tagit en sväng till jakan med pappsen min och köpt en ny väska och en ny bok. Aja nu ska jag ta och fortsätta redigera bilderna och sedan redigera bilderna från bulgarien så det blir nog att vara uppe hela natten och hålla på med det så att ni får se bilderna någon gång. ;)

A hillbilly moment

 
Jag vet inte hur många gånger jag har kollat på den här videon^^ Hahha I LOVE YOU GIRLS♥

God morgon

God morgon på er kära läsare. :)
Jag ber ännu en gång om ursäkt för min dåliga bloggning men det är faktiskt sommarlov och jag orkar/har ingen tid att blogga så mycket men jag ska försöka ger er minst ett inlägg per dag. :) Men ni kan alltid följa mig på twitter där jag uppdater flera gånger om dagen. ;) 
Igår så var jag i alla fall i stan med min familj och våra kompisar och sedan så var vi på middag hemma hos dom och kom hem vid halv 3 ungefär så det var därför jag inte kunde blogga igår. Nu har jag tänkt hoppa in i duschen snabbt och sedan ta en promenad ner till ICA med pappa och k;pa lite fredagsmys. ;)

ingen bloggning

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket men jag har inte tid nu för jag sitter hemma hos min familjs kompisar :). Men jag sk försökq blogga minst 1 gång per dag..

Hello

Hello Sweden! :D
Ja nu kanske ni undrar varför Malva har gästbloggat i en vecka och det är för att jag har vart i härliga Bulgarien. :D Jag har haft det helt underbart i en vecka men flygresn hem vart lite sådär p.g.a att flygplatsen blev avstängd p.g.a regn-åsk-blixt kaos så flygresan skulle tagit 5 timmar men den tog 11 timmar vilket inte var så roligt. Men för övrigt så gick resan bra. :)
Nu är jag i alla fall hemma hos Malva efter att ha saknat henne ENORMT mycket under veckan som jag var borta. Så jag ska spendera lite tid med henne nu så hörs vi senare. :)
 

VÄDRET

Detta är vädret just nu. Helt okej, men moln har börjat trilla in, vilket inte är okej ;). Nej, men jag hoppas på bättre väder snart, lääänge! Solsken, inte ett moln, 30+, 20+ i vattnet, jaa ni fattar...
 

OUTFIT

Hejsan!
 

Tänkte visa er min outfit idag, är väääldiiigt dålig på att visa sådant, men här är den ;). Linnet är från H&M och jeansen från Gina. Jag ska nog byta till shorts och kanske strosa ut och åka lite longboard, blir nog peeerfeeekt!
 

VETVETVET

Ja hej!
 

Jag vet att jag har gästbloggat rätt dåligt, men nu när Elin varit här så har jag inte haft tid, eller ork..! Just nu så sitter vi och gör ingenting, faktiskt riktigt skönt..! Vi har inte gjort något hela morgonen, känns avslappnat och skönt. Aja, här kommer en bild i repris helt enkelt...!
Saknar min fina vän...
 
 
 

PANACOTTA


ALPHAPET

Ja, som ni har märkt så kommer det inte bli så bra bloggning idag eller för Elin sov över idag :). Nu ska vi snart iväg, men jag vågar lova ett eller två inlägg till...!

HEJ IGEN

Hej igen! Sämst uppdatering, tack jag vet ;). Men dagen har varit super rolig och fullspäckad...! Har varit med Elin idag och har badat i min mormor och morfars pool, varit ute och sprungit och ska nu på kvällen måla naglarna+lite tjejsnack kanske ;). Men här kommer lite bilder från dagen!
 

LONGBOARD!

Har precis kommit hem, har åkt longboard med Elin, så himla kul! Varmt är det också, så vi ska nog åka och bada snart tror jag...! Men vi ses.
 

FEM SAKER...:

 
Jag suger på huvudräkning, jag är inte så super på matte överhuvudtaget :).
 
Jag har en bror, en mamma och en pappa och jag älskar dom över allt!
 
När jag var liten så gick jag ibland till dagis i pyjamas...!
 
Mina idoler är Justin Bieber & Bruno Mars, men jag lyssnar även på annan musik :).
 
Nu på sommarlovet har jag blivit suuupeeer slö och orkar inte göra något.

ME AND THE FOREST #2


INTE SUPER...

Ja ni, min bloggning har väl inte varit på topp idag, va..? Nej, men jag har inte haft någon ork, sorry ;)... Men om en stund så kommer min gammla barndomsvän hit, mysigt...!
 
Mmm, nästan lika god som Ben & Jerry´s :D.

AGAIN

Detta är en så superfin låt av Bruno Mars. Han och Justins röster är så fina, dom borde göra en duett tillsammans..! ♥
 
 

ME AND THE FOREST


SOMMAR, VATTEN, STUDSMATTA


APHUSET


BRUNO MARS DOO-WOPS & HOOLIGANS

Kolla kolla kolla!
 
Albumet Doo-Wops & Hooligans, yees :D. Nu behövs också Believe av Justin Bieber också, sen så...! Är iaf super glad! Ska nu också ut och fota lite självporträtt, har en liten idé i mitt lilla huvud, vi får väl se hur det blir, haha!

FARMOR

Hej på er!
 

Sitter nu i min sköna säng och funderar på om vi har gelatinblad hemma, tydligen så behöver man det till panna cotta ;). FÖRRESTEN! Detta kommer säkert Johanna berätta sen, MEN JAG HON OCH EMELIE HAR FÅTT BILJETTER TILL JUSTIN BIEBERS KONSERT DEN 22APRIL/23APRIL! SNACKA OM ATT VARA GLAD!! OCH VI HAR FÅTT RÄTT BRA PLATSER, SKIIIIIT GLAAAAD! BILJETTERNA såldes ju igår, så hiiimlaaa glaaad! Haha, är alldeles galet glad! Iaf, här kommer lite bilder från helgen!
 

PÅ G

Hej på er!
 

Nu sitter jag snart på tåget hem, då jag kan jag blogga vanligt ;). Men nu ska jag åka, hörs hemma!

HEMODLADE JORDGUBBAR!

Hola!
 
Just nu sitter jag och tittar på tv :). Farmor gjorde egna pannbiffar, så gott! Tyvärr kan jag inte logga in på blogg.se och ladda upp bilder :(..

KUSIN

Hejsan!
 

Just nu har jag, farmor och min brorsa hämtat min kusin :). Trevligt..! Just nu bloggar jag frånmobilen, vet inte när jag kommer hem, men tills dess blir det mobilblogg :). Kram!
 
 

FOTOTIDNING

Tänkte tipsa er om en superbra, enligt mig, tidning som heter "Kamera & Bild". Den innerhåller rätt mycket tips, lite hjälp och repotage med olika fotografer ibland :). Har fått massor av inspo. där ifrån, den finns att köpa eller prenumerera på :D. Bara ett litet tips till er fotointresserade...!
 

PAYPHONE


MISS YOU, THE OLD YOU


I WANT TO FLY


GODMORGON

Godmorgon på er :).
 
Idag ska jag och min brorsa iväg till våran farmor, mysigt! Får nog passa på att sola lite kanske, ser ut som en blekfis, haha :). Nej, men nu ska jag borsta tänderna och sätta mig på tåget, vi ses!
 

MIDDAG

Har precis ätit upp min middag och ska snart iväg till Bauhaus för att kolla på färg till mitt skrivbord :). Tänkte även åka lite longboard sen efter det, om någon vill kan den ju alltid slå en signal så vi kan åka tillsammans...!
 

GÄSTBLOGGARE

Hejsan!
 
Malva heter jag, vågar kalla mig Johannas bästa vän, 12år, född 1999, och ska gästblogga så länge. Johanna har fått förhinder och jag gästbloggar helt enkelt! Min blogg är: www.malvacheyen.devote.se :). Nu ska jag äta lunch, så vi hörs sen!
 

I feel like a princess

Nikon D5100 / 18-55mm

Redigerar

Just nu sitter jag och redigerar lite bilder från 1 miljon gammla fotograferingar som jag inte hunnit ägna någon tid till så jag bestämde mig för att ta tag i det nu. :) Ska även ta och sola lite eftersom att det är så fint ute idag. :) 

Tisdag

 Hejsan på er. :) Jag har precis ätit min frukost och har det ganska stressigt för att jag och pappa måste snabbt ner till jakan och fixa lite saker och sedan snabbt hem igen...
Så jag måste fixa mig nu så att jag ska sticka så vi hörs senare. :)

Små krafs


Proud

 
Jag är så sjukt stolt över att kalla mig själv directioner♥ Ni betyder allting för mig och jag är så j*vla stolt över att ni avslutat Up All Night tour och påbörjat ert nya album♥ 
Älskar er så mycket♥

Malva

Hejsan på er. :) Ja idag så har jag varit med min älskade bästis Malva och shoppat med henne och var sedan hemma hos henne och hade massa kul. :) 

Lunch

God morgon på er. :)
Jaha nu är klockan snart tjugo i 1 och jag ska snart iväg med Malva tror jag. :) 
Men jag måste skynda mig för att äta lunch nu så vi hörs senare. ;)

Wings

 
Jag kan inte förklara vad ni betyder för mig♥ Ni ger mig självförtroende och ni gör mig alltid glad ni betyder verkligen allt för mig♥

Hos pappa

Så där nu är jag hemma hos pappa igen och har internet så att jag kan blogga igen. :) 
Men jag sitter bara och kollar på film och väntar på att min lillebror ska komma hem från arlande eftersom att jag inte har sett honom på en vecka så det ska bli kul att få träffa honom igen. :) 

RSS 2.0